Zonnepanelen op sandwichpanelen - PV Projecten : PV Projecten

Zonnepanelen op sandwichpanelen

 • 25 jaar garantie op alle zonnepanelen
 • Gegarandeerde opbrengst
 • Actief in heel Nederland
 • Gratis subsidieaanvraag
 • Zakelijk leasen

PV-Projecten voor zonnepanelen op sandwichpanelen

Wil je graag zonnepanelen op het dak van je bedrijf? Maar heb je sandwichpanelen op je dak? PV-Projecten heeft de oplossing voor zonnepanelen op sandwichpanelen in huis: het Tritec montagesysteem, een efficiënt legsysteem voor zonnepanelen op sandwichpanelen dat geen kieren oplevert. Bij PV-Projecten BV kunnen bedrijven en agrarisch ondernemers die duurzaam willen werken zonnepanelen kopen of leasen. Wij installeren zonnepanelen op diverse soorten daken. Zo kunnen we dus ook zonnepanelen op sandwichpanelen daken plaatsen. Wil je een offerte aanvragen of vrijblijvend informatie ontvangen voor het kopen of leasen van zonnepanelen? Stuur ons een bericht via het contactformulier op de website of bel ons direct.

Tritec montagesysteem voor zonnepanelen op sandwichpanelen

Voor het plaatsen van zonnepanelen op sandwichpanelen daken gebruiken wij het Tritec montagesysteem. Tritec montagemateriaal is een zeer slimme montage methode met zeer hoogwaardige materialen voor het plaatsen van zonnepanelen op sandwichpanelen daken. Dit is de reden waarom wij dit systeem al vele jaren succesvol gebruiken, ook bij grote zakelijke projecten met SDE++ subsidie. Met de Tritec inlegmethode is er minder kans dat zonnepanelen los komen te liggen. Die kans is namelijk altijd aanwezig door de vele temperatuurwisselingen van het materiaal. Ook biedt het Tritec systeem stabiliteit aan de zonnepanelen bij extreme windsnelheden en trillingen door werkzaamheden.

Zonnepanelen op sandwichpanelen kopen of leasen?

Zonnepanelen op sandwichpanelen daken zijn een rendabele investering voor je bedrijf! Steeds meer bedrijven schakelen met PV-Projecten over op duurzame energie met zonnepanelen. Wij ondersteunen bedrijven met slimme producten en diensten voor het overstappen naar groene energie. Bij ons kun je dus ook zonnepanelen voor sandwichpanelen daken kopen of (agrarisch) leasen. Zo profiteer je snel van de voordelen van zelf opgewekte stroom met zonnepanelen.

Voordelen van zonnepanelen

Steeds meer ondernemers ontdekken de voordelen van het opwekken van duurzame energie voor hun bedrijf. We hebben de voordelen van het laten installeren van zonnepanelen op sandwichpanelen daken op een rijtje gezet:

 • Direct voordeel van gratis groene stroom en een lagere energierekening
 • Belastingvoordeel (SDE++ of EIA)
 • Gratis subsidieaanvraag door PV-Projecten
 • Gegarandeerde opbrengst
 • Zakelijk en agrarisch leasen van zonnepanelen mogelijk
 • 25 jaar garantie op je zonnepanelen

Contact met PV-Projecten voor zonnepanelen op sandwichpanelen

Meer weten over de installatie van zonnepanelen op sandwichpanelen, de belastingvoordelen en het rendement? Of wil je meer weten over (agrarisch) leasen van zonnepanelen? We adviseren je graag tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vul het contactformulier op de website in, of bel ons op 085 902 31 03. Je kunt ook een mail sturen naar info@pv-projecten.nl. Zonnepanelen op sandwichpanelen laten installeren? Daarvoor ga je naar de experts van PV-Projecten.

  Offerte aanvragen


  Schatting stroomverbruik:


  Verbruiktype:3x80 ampére of minderMeer dan 3x80 ampére