Direct een vraag? Bel +31 (0)85 9023 103
25 jaar garantie
Actief in heel Nederland
Zakelijk leasen
Gegarandeerde opbrengst
25 jaar garantie
Actief in heel Nederland
Zakelijk leasen
Gegarandeerde opbrengst

Zonnepanelen

gerealiseerd agrarisch zonnepanelen project van PV-Projecten

Wij zijn trots bemiddelaar van Jinko Solar & Longi Solar

Zonnepanelen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Steeds meer bedrijven stappen over op zonne-energie als duurzame en milieuvriendelijke energiebron. Bent u op zoek naar zonnepanelen om uw bedrijf te verduurzamen en kosten te besparen op energieverbruik, dan zijn zonnepanelen de perfecte keuze. Bij PV-projecten zijn wij trots dat wij zonnepanelen van Jinko Solar & Longi Solar mogen aanbieden!

zakelijke zonnepaneleninstallatie die wordt gerealiseerd door PV-Projecten

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen zetten licht om in elektriciteit. Ze zijn gemaakt van een aantal lagen van verschillende materialen, waarvan de belangrijkste laag bestaat uit siliciumkristallen. Deze kristallen zijn zo geprepareerd dat ze elektriciteit kunnen produceren wanneer ze worden blootgesteld aan zonlicht. Wanneer zonlicht op het zonnepaneel valt, worden de fotonen in het zonlicht opgenomen door de siliciumkristallen en worden de elektronen in de kristallen losgemaakt van hun atomen. Deze losgemaakte elektronen worden vervolgens opgevangen door geleidende draden in het zonnepaneel en creëren zo een elektrische stroom.

gerealiseerde zakelijke zonnepaneleninstallatie van PV-Projecten

Profiteer van de verschillende voordelen die zonnepanelen met zich meebrengen

Net als bij huiseigenaren hebben zonnepanelen voor bedrijven verschillende voordelen. Wanneer u kiest voor zonnepanelen brengt dit verschillende voordelen met zich mee:

Duurzaamheid

Zonnepanelen produceren schone energie die niet afhankelijk is van fossiele brandstoffen. Dit helpt de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en de impact van klimaatverandering te beperken. Bedrijven die zonnepanelen gebruiken, kunnen zichzelf positioneren als milieubewust en duurzaam, wat kan bijdragen aan een positief imago en klanttevredenheid. Dit is ook erg aantrekkelijk voor agrarische bedrijven.

De fiscale voordelen

Door gebruik te maken van zonne-energie in plaats van elektriciteit van het net, kunt u flink besparen op uw energierekening. Dit kan vooral op de lange termijn aanzienlijke besparingen opleveren. In sommige gevallen kunnen bedrijven ook fiscale voordelen krijgen bij de aanschaf van zonnepanelen. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van investeringsaftrek of subsidies zoals de SDE++ subsidie en de ISDE subsidie.

Hogere waarde van het vastgoed

Gebouwen met zonnepanelen hebben over het algemeen een hogere waarde dan gebouwen zonder zonnepanelen. Dit kan voordelig zijn als u uw bedrijfspand in de toekomst wilt verkopen of verhuren.

Het logo van PV-Projecten

Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen van PV-projecten?

PV-projecten B.V. is een EPC-bedrijf dat zich richt op de zakelijke zon-PV markt. Wilt u zonnepanelen kopen voor uw bedrijf, dan komt u altijd voor de vraag te staan: welke merken moet ik hebben voor mijn zonnepanelen en omvormers? PV-projecten is een trots bemiddelaar van zonnepanelen van Jinko Solar & Longi Solar. Wij gebruiken een Tritec montagesysteem, waarbij er geen klemmen nodig zijn om de zonnepanelen vast te schroeven.

Deze zonnepanelen merken zijn twee van de beste ter wereld en zijn echte pioniers op de zonnepanelenmarkt. Van de meest innovatieve celtechnologie tot sublieme garantieregelingen; met PV-panelen van Jinko Solar en Longi Solar weet u zeker dat u de hoogste kwaliteit op uw dak heeft liggen. Dat is precies wat u nodig heeft om het maximale energierendement en het grootste financiële voordeel uit uw zakelijke zonnepaneleninstallatie te halen.

Mijn berekening maken
gerealiseerde zakelijke zonnepaneleninstallatie van PV-Projecten

Voordelen zakelijke zonnepanelen van Jinko Solar

Jinko Solar:

    • Gebruikt unieke celtechnologie & is leidend in innovatie;

    • Heeft een laag uitvalpercentage;

    • Garandeert hoge kwaliteit & performance door o.a. 100% inhouse productie en uitvoerig onderzoek;

    • Is leidend fabrikant op gebied van ontwikkeling en innovatie;

    • Wordt grootschalig gebruikt voor elektriciteitscentrales van nutsbedrijven en commerciële en institutionele bedrijven.

Jinko Solar heeft het gehele productieproces van zijn zonnepanelen en zonnecellen in eigen beheer. Door deze verticale integratie van het productieproces kan deze toonaangevende fabrikant zeer hoge kwaliteit garanderen. De producten worden uitvoerig getest op hun betrouwbaarheid op lange termijn. Dat betekent dat ze getest worden op technische kenmerken en levensduur, maar ook op weerbaarheid tegen klimaatinvloeden zoals ammoniak, zwaveldioxide, zout, stof en zand.

zakelijke zonnepaneleninstallatie die wordt gerealiseerd door PV-Projecten

Betrouwbare zonnepanelen met een hoog rendement

Met meer dan 33 duizend klanten wereldwijd heeft deze beursgenoteerde producent van zonnepanelen een betrouwbare financiële positie, wat natuurlijk prettig is als u een langetermijninvestering doet voor uw zakelijke zonnepanelen. Jinko Solar biedt 12 jaar garantie op materialen en vakmanschap en 25 jaar lineaire vermogensgarantie.

Hier doen we 't voor

Resultaten

Op naar een duurzamere wereld én een mooie besparing voor onze opdrachtgevers.
Mijn berekening maken Geheel vrijblijvend
icon-solar 349.440 Totaal geïnstalleerde zonnepanelen
icon-power 125.798 Totaal opbrengst per jaar in MWh
icon-house 1000+ Prachtige projecten opgeleverd

Zonnepanelen van PV-projecten

Zijn zakelijke zonnepanelen de perfecte investering voor uw bedrijf? Kies voor PV-Projecten en profiteer dan van onze gegarandeerde opbrengst en 25 jaar garantie. We zijn actief in heel Nederland en realiseren graag optimaal rendement voor u. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hier uw gegevens achter. Heeft u zich al eens ingeschreven bij ons? Bel ons dan op 085 9023103 en maak een afspraak!

Reactie binnen één werkdag

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze vragen horen we vaker

Veelgestelde vragen

Zonnepanelen zijn zeker nog een goede investering voor uw bedrijf. Zo bespaart u nog steeds aanzienlijk op uw energiekosten wanneer u zonnepanelen aanschaft. Neem contact met ons op, we vertellen u hier alles over.

Zonnepanelen vormen een investering om gedurende vele jaren duurzame energie op te wekken. De gemiddelde levensduur van zonnepanelen bedraagt 25 jaar. Hoe lang uw zonnepanelen meegaan, hangt niet alleen af van de kwaliteit, maar ook van het onderhoud.

In de zomer produceren de zonnepanelen het meest. Dit is ook de tijd waarin de energievraag vaak hoog is. Denk aan ventilatie, melkkoeling en robots. Met uw zonnepanelen vangt u de hoge energievraag dus goed op.

We plaatsen geen zonnepanelen op een verouderd of slecht dak. We adviseren u graag over de mogelijkheden van dakrenovaties.

We staan u direct te woord Liever direct een advies op maat? Bel +31 (0)85 9023 103