Direct een vraag? Bel +31 (0)85 9023 103
25 jaar garantie
Actief in heel Nederland
Zakelijk leasen
Gegarandeerde opbrengst
25 jaar garantie
Actief in heel Nederland
Zakelijk leasen
Gegarandeerde opbrengst

Zonnepanelen voor de kalverhouderij

PV-Projecten: Voor zonnepanelen in de kalverhouderij

Voor installatie van zonnepanelen in de kalverhouderij kunt u terecht bij de specialisten van PV-Projecten BV. U kunt zich bij onze vakmensen laten adviseren over het kopen of leasen van hoogwaardige kwaliteit zonnepanelen op uw kalverhouderij. Onze zonnepanelen zijn namelijk zeer geschikt voor gebruik in de agrarische sector en in kustgebieden.

PV-projecten is expert op het gebied van zonnepanelen voor ondernemers in de kalverhouderij die graag bijdragen aan het vergroenen van onze leefomgeving. Wilt u een offerte aanvragen of vrijblijvend informatie ontvangen over de mogelijkheden van het laten plaatsen van zonnepanelen op uw kalverhouderij? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier op de website of bel ons direct.

gerealiseerde agrarische zonnepaneleninstallatie van PV-Projecten

Investeren in zonnepanelen voor de kalverhouderij

Als kalverhouder heeft u meestal een groot dakoppervlak op uw bedrijf of loods beschikbaar om zoveel zonnepanelen te plaatsen dat de energienota significant lager wordt. Gedurende het hele jaar is de energievraag hoog voor bijvoorbeeld ventilatie, melkkoeling, luchtwassers, melkrobots enzovoorts. Zonnepanelen leveren de meeste zonne-energie in de zomerperiode met de meeste licht- en zonuren. Het is tevens de periode met de grootste vraag naar energie bij veel kalverhouderijen en andere agrarische bedrijven.

De zonnepanelen voor agrarische bedrijven die wij leveren zijn van Canadian Solar. Deze zonnepanelen zijn uitvoerig succesvol getest, op hun weerbaarheid tegen ammoniak, zoute nevel en stuifzand door het Duitse DLG-instituut en TÜV-instituut. Ze hebben dus een zeer lange levensduur. En dat komt het rendement van de zonnepanelen bij een kalverhouderij of boerderij zeer ten goede.

gerealiseerde agrarische zonnepaneleninstallatie van PV-Projecten

Kalverhouderij, kiezen voor zonnepanelen van PV-Projecten

Bij PV-projecten vinden we het belangrijk dat we mee kunnen praten met de klant. Een aantal van onze adviseurs hebben een achtergrond in de agrarische sector. Dat zijn dus echte boerenjongens! Zij weten wat er in de kalverhouderij speelt en zijn daarmee een waardevolle gesprekspartner. Veel bedrijven met een kalverhouderij kiezen daarom voor de zonnepanelen van PV-Projecten.

Voordelen van zonnepanelen in de kalverhouderij

De voordelen:

  • Belastingvoordeel voor ondernemers in de agrarische sector (SDE++, KIA of EIA)
  • Gratis subsidieaanvraag door PV-Projecten
  • Direct het voordeel van gratis groene stroom en daarmee dus van een lagere energierekening
  • Gratis subsidieaanvraag door PV-Projecten
  • Agrarisch leasen van zonnepanelen mogelijk
  • 25 jaar garantie op uw zonnepanelen
Het logo van PV-Projecten

Meer weten?

Wilt u als kalverhouder meer weten over zonnepanelen op uw agrarisch bedrijf? We adviseren u graag op maat tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin kijken we specifiek naar wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen en welke financiële, duurzame én fiscale voordelen onze zonnepanelen u opleveren. Vul het onderstaande contactformulier in, of bel ons op 085 902 31 03. U kunt ook een mail sturen naar info@pv-projecten.nl. Voor zonnepanelen in de kalverhouderij gaat u naar de specialisten van PV-Projecten.

Reactie binnen één werkdag

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We staan u direct te woord Liever direct een advies op maat? Bel +31 (0)85 9023 103