Direct een vraag? Bel +31 (0)85 9023 103
25 jaar garantie
Actief in heel Nederland
Zakelijk leasen
Gegarandeerde opbrengst
25 jaar garantie
Actief in heel Nederland
Zakelijk leasen
Gegarandeerde opbrengst

Zakelijk leasen

agrarische zonnepaneleninstallatie gerealiseerd door PV-Projecten

Rendement zonder investering

Heeft u als ondernemer weleens overwogen om zonnepanelen te leasen voor uw bedrijf? Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar leasen kan een uitstekende manier zijn om duurzame energie op te wekken zonder de hoge kosten van aankoop. Heeft u interesse in het zakelijk leasen van zonnepanelen? Bij PV-projecten is het mogelijk en helpen we u graag verder!

zakelijke zonnepaneleninstallatie die wordt gerealiseerd door PV-Projecten

Profiteer van financiële voordelen

Wanneer een ondernemer een geschikt dakoppervlak heeft en graag wilt profiteren van de financiële voordelen van groene stroom en de duurzame uitstraling, dan zijn zonnepanelen een hele goede optie. Zonnepanelen hebben een flink prijskaartje en niet elk bedrijf kan deze investering bekostigen. Zakelijk leasen is dan de oplossing. Er zijn daarnaast ook subsidies als EIA, KIA, SDE++ en de ISDE.

Ik wil meer weten
zakelijke zonnepaneleninstallatie die wordt gerealiseerd door PV-Projecten

Zakelijk leasen is gebruikelijk

Zakelijk lenen en leasen is ontzettend gebruikelijk bij de aanschaf van grote zonnepanelen installaties. Veruit de meeste ondernemers die de voordelen van duurzame energie opwekken ontdekken, sluiten daar een lening of leasecontract voor af. De meeste bedrijven betalen niet met eigen geld voor hun zonnepanelen, de cash hebben ze namelijk nodig voor de bedrijfsvoering. Negen van de tien zonnepanelen installaties worden dus gefinancierd, meestal door de bank, maar soms ook door een tussenpartij.

zakelijke zonnepaneleninstallatie die wordt gerealiseerd door PV-Projecten

Wat zijn de voordelen van zonnepanelen zakelijk leasen?

Wanneer u zakelijk zonnepanelen gaat leasen brengt dit verschillende voordelen met zich mee. Onder andere het hoge rendement halen zonder zelf te betalen is een voordeel. We hebben de overige voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Niet investeren, wel besparen.
  • Direct profijt van gratis stroom en dus van een lagere energierekening.
  • Minder beslag op liquide middelen en flexibel blijven om snel te reageren op nieuwe omstandigheden.
  • In de meeste gevallen wordt u uiteindelijk alsnog eigenaar en heeft u de hele investering betaald.

Die zonnestroominstallatie kan op uw dak gebouwd worden of op een leegstaand stuk grond. Hoe het leasen precies gaat, hangt onder andere af van uw dak en uw stroomverbruik. Neem daarom altijd eerst even contact met ons op om uw wensen te bespreken.

gerealiseerde zakelijke zonnepaneleninstallatie van PV-Projecten

Met welke leaseperiode moet u rekening houden?

Wanneer u zakelijk zonnepanelen gaat leasen brengt dit verschillende voordelen met zich mee. Onder andere het hoge rendement halen zonder zelf te betalen is een voordeel. Die zonnestroominstallatie kan op uw dak gebouwd worden of op een leegstaand stuk grond. Hoe het leasen precies gaat, hangt onder andere af van uw dak en uw stroomverbruik. Neem daarom altijd eerst even contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Ontvang persoonlijk advies

Geïnteresseerd in het zakelijk leasen van zonnepanelen?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op. Bel ons op 085 9023 103 of vul het formulier in en maak uw interesse kenbaar!

Reactie binnen één werkdag

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze vragen horen we vaker

Veelgestelde vragen

Zonnepanelen zijn zeker nog een goede investering voor uw bedrijf. Zo bespaart u nog steeds aanzienlijk op uw energiekosten wanneer u zonnepanelen aanschaft. Neem contact met ons op, we vertellen u hier alles over.

We plaatsen geen zonnepanelen op een verouderd of slecht dak. We adviseren u graag over de mogelijkheden van dakrenovaties.

Het aantal benodigde zonnepanelen hangt af van hoeveel stroom u gebruikt of verwacht te gebruiken en hoeveel ruimte u heeft. Wij berekenen voor u hoeveel zonnepanelen u nodig heeft.

  • Grootverbruikers hebben een aansluiting groter dan 3x80A (ampère).

Is uw bedrijf een grootverbruiker? Per opgewekte kWh kunt u dan subsidie krijgen. Bovendien kunt u alle energie die u niet zelf nodig heeft maar wel opwekt, terugleveren aan de netbeheerder. Daardoor is het voor grootverbruikers financieel interessant zijn om zoveel mogelijk PV-panelen te laten installeren op uw dak.

Wilt u advies op maat over hoeveel zonnepanelen u nodig heeft en wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn? Neem dan contact met ons op. We adviseren u graag, ook over het financieren van zonnepanelen.

We staan u direct te woord Liever direct een advies op maat? Bel +31 (0)85 9023 103