Direct een vraag? Bel +31 (0)85 9023 103
25 jaar garantie
Actief in heel Nederland
Zakelijk leasen
Gegarandeerde opbrengst
25 jaar garantie
Actief in heel Nederland
Zakelijk leasen
Gegarandeerde opbrengst

Dakrenovatie

zakelijke zonnepaneleninstallatie gerealiseerd door PV-Projecten

Van asbest naar zonnepanelen

Bent u nog op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen met een dakrenovatie? Of het nou om een schuin dak of een plat dak gaat, we staan graag voor u klaar. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van asbest of is het misschien zelfs tijd voor een nieuw dak? Bij PV-projecten helpen we u graag verder! Ontdek wat de mogelijkheden zijn.

Van (A)sbest tot (Z)onnepanelen: met een dakrenovatie is het mogelijk

Is het dak van uw stal, schuur of loods slecht of verouderd? Of wilt u af van uw asbest? Een dakrenovatie is een duurzame investering. Met een nieuw dak ziet uw pand er verzorgd uit en kan het weer jarenlang mee. Indien gewenst, geeft het vervangen van een dak mogelijkheden voor betere isolatie, temperatuurregeling, ventilatie en lichtinval. Kiest u bijvoorbeeld voor golfplaten of zonnepanelen?

het logo van PV-Projecten

Op zoek naar een specialist om asbest te verwijderen?

Zonnepanelen en asbest zijn niet te combineren. Het verwijderen van asbest uit stallen, schuren en loodsen vereist vaak speciale voorzorgsmaatregelen vanwege de omvang van het gebouw en de mogelijke aanwezigheid van dieren. PV-projecten B.V. adviseert en helpt u bij het saneren van asbest en het plaatsen van een nieuw dak.

Neem contact met ons op

In vier stappen een asbestvrije stal, schuur of loods

Wanneer we uw dak renoveren door middel van het verwijderen van asbest, gaat dat op de volgende manier. In vier stappen regelen wij de asbestsanering van uw opstal. In het kort gaat het om deze stappen:

  • Asbestinventarisatie en slopen: het regelen van een sloopvergunning;
  • Een schone omgeving rondom uw stal;
  • Asbestsanering en afvoerkosten;
  • Montage van een nieuw dak met eventueel advies.

Golfplaten

Golfplaten zijn de meest praktische en voordelige oplossing als u uw dak wilt vervangen. Voor asbesthoudende platen zijn geprofileerde vezelcement golfplaten de vervanger. Deze platen gaan lang mee en zijn de afgelopen jaren steeds verder doorontwikkeld.

Er bestaan veel verschillende soorten golfplaten, waarbij er grote verschillen zijn in de kwaliteit. PV-projecten B.V. werkt alleen met A-merken zoals Eternit (Ecolor) en SVK (Neptunus). Dit zijn moderne producten van hoge kwaliteit. Deze platen bestaan uit sterke grondstoffen. Ze worden dubbel geperst en/of dubbel gecoat, waardoor ze sterker zijn dan de traditionele golfplaten.

Sandwichpanelen

FALK Dakplaten zijn geprofileerde sandwich dakpanelen of EKO-elementen voorzien van een PIR of duurzame CradleCore® schuimlaag. De onderkant van de sandwichpanelen is van staal.  De onderkant van de EKO-elementen is van aluminiumfolie. Deze witte folie is van stucco voorzien. FALK Sandwichpanelen voor daken zijn leverbaar in kerndiktes vanaf 30 mm tot 150 mm. Kies het gewenste type profilering (trapezium of golf), bepaal de kleur van uw project en geniet van een duurzaam gebouw met de circulaire dakpanelen van FALK.

Eco panelen

FALK Dakelement voor hellend dak met 3-kroons trapezium profilering, aluminium folie binnenzijde, brandklasse B, werkende breedte 1100 mm. Snelle montage, hoge kwaliteit. Dat kenmerkt het FALK 1100 TR 3+ EKO (B) element. Dit element wordt veel toegepast in de agrarische sector, vooral op een hellend dak. Nieuwbouw en renovatie. Dit product wordt geen sandwichpaneel genoemd omdat het de sandwichwerking van een dubbele staalplaat mist. We noemen dit een EKO-element. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan via onderstaande knop.

zakelijke zonnepaneleninstallatie die wordt gerealiseerd door PV-Projecten

Bent u naast de renovatie ook geïnteresseerd in zonnepanelen?

Nu we uw dak hebben vervangen kunnen de zonnepanelen er op! Als experts in het kopen en plaatsen van zakelijke zonnepanelen adviseren we uw bedrijf, plaatsen we een zonnepaneleninstallatie die optimaal past bij uw wensen én leveren we full-service voor de aanschaf en het onderhoud hiervan. Zo hoeft u niet te verdwalen in het vergelijken van de mogelijkheden en regeltjes rondom zakelijke zonnepanelen, wij kijken samen met u wat het beste bij uw situatie past en nemen alle zorgen uit handen. Ook voor zaken als SDE-subsidie en fiscale voordelen zoals de EIA en KIA kunt u rekenen op betrouwbaar advies op maat.

Offerte aanvragen

Profiteer van de voordelen van PV-projecten

Wij adviseren u graag hoe u het maximale kunt halen uit uw investering. Agrarische dakrenovaties zijn al jarenlang onze specialiteit, zowel voor grote als kleine projecten. Bij PV-projecten bent u dus zeker aan het juiste adres. Wij willen een partner zijn van de klant, waarin we de klant ontzorgen en de beste PV-installatie bouwen die mogelijk is op de meest veilige en economische manier volgens de laatste veiligheidseisen tegen een goede marktconforme prijs. Neem contact met ons op of vul het formulier in en we helpen u graag verder! 

Reactie binnen één werkdag

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze vragen horen we vaker

Veelgestelde vragen

Verschillende signalen kunnen aangeven dat uw dak renovatie nodig heeft, zoals lekkages, losse dakbedekking, scheuren en vochtplekken. Neem contact met ons op, we komen gerust bij u langs.

De duur van een dakrenovatie kan variëren afhankelijk van factoren zoals de omvang van het project, het type dakbedekking en eventuele extra reparaties die nodig zijn. Over het algemeen kan het enkele dagen tot een paar weken in beslag nemen.

Een dakrenovatie is een grote investering, waar u natuurlijk zoveel mogelijk rendement van wilt hebben. Daarom is het een goede keuze om ook meteen te investeren in energiebesparing. Daarnaast bespaart u ook op de kostprijs van de renovatie.

We staan u direct te woord Liever direct een advies op maat? Bel +31 (0)85 9023 103