Direct een vraag? Bel +31 (0)85 9023 103
25 jaar garantie
Actief in heel Nederland
Zakelijk leasen
Gegarandeerde opbrengst
25 jaar garantie
Actief in heel Nederland
Zakelijk leasen
Gegarandeerde opbrengst

Zonnepanelen voor de akkerbouw

agrarische zonnepaneleninstallatie gerealiseerd door PV-Projecten

PV-Projecten: voor zonnepanelen in de akkerbouw

Als akkerbouwer kunt u voor zonnepanelen op uw boerenbedrijf terecht bij de specialisten van PV-Projecten BV. Wij adviseren ondernemers in de agrarische sector, zoals akkerbouwers, over het kopen of leasen en installeren van zonnepanelen op het dak, of één van de daken, van hun akkerbouwbedrijf. Onze duurzame zonnepanelen zijn namelijk zeer geschikt voor gebruik in de akkerbouw en in de kustgebieden van Nederland.

PV-projecten is expert op het gebied van zonnepanelen voor ondernemers in agrarische sector en de akkerbouw die op verantwoorde manier willen ondernemen en bijdragen aan het verduurzamen van de maatschappij. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of informatie ontvangen over de mogelijkheden van het laten plaatsen van zonnepanelen op uw akkerbouwbedrijf? Meld het ons via het contactformulier hier op website, of bel ons meteen.

zakelijke zonnepaneleninstallatie gerealiseerd door PV-Projecten

Investeren in zonnepanelen voor de akkerbouw

Als eigenaar van een akkerbouwbedrijf heeft u normaal gesproken een groot dakoppervlak beschikbaar voor het (laten) plaatsen van meer dan voldoende zonnepanelen om uw energierekening flink omlaag te brengen. Zonnepanelen op het dak van uw akkerbouwbedrijf leveren in de zomerperiode natuurlijk de meeste zonne-energie op. Veel ondernemers in de akkerbouw hebben dan de grootste energievraag in verband met koelen en opslaan van producten. Onze zonnepanelen voor de akkerbouw zijn van het merk Canadian Solar. Deze zonnepanelen zijn door het Duitse DLG-instituut en TÜV-instituut uitvoerig en succesvol getest op hun weerbaarheid tegen invloeden van onder andere ammoniak, zoute nevel en stuifzand. Ze gaan daarom zeer lang mee. Dat is natuurlijk zeer goed voor het rendement dat u heeft van uw zonnepanelen.

gerealiseerde agrarische zonnepaneleninstallatie van PV-Projecten

Kies ook voor zonnepanelen in de akkerbouw van PV-Projecten

Bij PV-projecten praten we graag mee met onze klanten. Dat vinden we belangrijk. Een aantal van onze adviseurs heeft een achtergrond in de agrarische sector. Dat zijn dus echte boerenjongens! Zij weten dan ook wat er actueel is in de akkerbouw. Zij zijn daarmee een waardevolle gesprekspartner. Dat is ook de reden dat steeds meer ondernemers met een akkerbouw bedrijf kiezen voor duurzame zonnepanelen van PV-Projecten.

Voordelen van akkerbouw zonnepanelen

De voordelen:

  • Belastingvoordeel voor ondernemers in de akkerbouw (SDE++, KIA of EIA)
  • Gratis subsidieaanvraag door PV-Projecten
  • Direct het voordeel van gratis groene stroom en daarmee dus van een lagere energierekening
  • Gratis subsidieaanvraag door PV-Projecten
  • Agrarisch leasen van zonnepanelen mogelijk
  • 25 jaar garantie op uw zonnepanelen
gerealiseerde agrarische zonnepaneleninstallatie van PV-Projecten

Contact met PV-Projecten over akkerbouw zonnepanelen

Wilt u als ondernemer in de akkerbouw meer weten zonnepanelen op uw agrarische bedrijf? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin kijken we specifiek naar wat we specifiek voor uw bedrijf kunnen betekenen en welke financiële, duurzame én fiscale voordelen onze zonnepanelen u kunnen opleveren. Vul het onderstaande contactformulier in, of bel ons op 085 902 31 03. U kunt ook een mail sturen naar info@pv-projecten.nl. Voor zonnepanelen in de akkerbouw schakelt u de specialisten van PV-Projecten in.

Reactie binnen één werkdag

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We staan u direct te woord Liever direct een advies op maat? Bel +31 (0)85 9023 103