OVER ONS

OVER ONS

De wereld van vandaag vraagt om een duurzamer bedrijfsleven. Als ondernemer snapt u dat en misschien heeft u zelf al stappen gezet op het gebied van verduurzaming. PV-projecten kan u daar verder bij helpen. PV-projecten is dé EPC (Engineer, Procure, Construct) voor de grootzakelijke markt. Samen met u veranderen we de manier van zakendoen en gaan we voor een groener bedrijfsleven en een rendabele, duurzame toekomst!

Full-service, turn-key zonnepanelenprojecten

Als experts in het kopen en plaatsen van zakelijke zonnepanelen adviseren we uw bedrijf, plaatsen we een zonnepaneleninstallatie die optimaal past bij uw wensen én leveren we full-service voor de aanschaf en het onderhoud hiervan. Zo hoeft u niet te verdwalen in het vergelijken van de mogelijkheden en regeltjes rondom zakelijke zonnepanelen, wij kijken samen met u wat het beste bij uw situatie past en nemen alle zorgen uit handen. Ook voor zaken als SDE-subsidie en fiscale voordelen zoals de EIA en KIA kunt u rekenen op betrouwbaar advies op maat.

Wie zijn wij bij PV-projecten?

PV-projecten is een initiatief van een groep enthousiaste ondernemers. Wij hebben allemaal een sterke drive om de wereld een stukje beter achter te laten dan hoe wij hem kregen. Door andere ondernemers te adviseren en te helpen bij het verduurzamen met zonne-energie, kunnen we zo een klein steentje bijdragen aan een groenere wereld.

Uw aanspreekpunt & specialist zonnepanelen

‘Samen focussen op succesvol ondernemen!’

Thom Stelwagen kent alle ins en outs van de sector en is uw zonnepanelenspecialist bij PV-projecten. Wilt u sparren over de mogelijkheden rondom zonnepanelen voor uw bedrijf? Bel Thom op 085 9023 103

TOP