Over ons - PV Projecten : PV Projecten

Over ons

Wie zijn wij bij PV-Projecten

Bereken Besparing

  BEREKEN HOEVEEL U KUNT BESPAREN


  Stroomverbruik (KwH):


  Verbruiktype:3x80 ampére of minderMeer dan 3x80 ampére

  • 25 jaar garantie op alle zonnepanelen
  • Gegarandeerde opbrengst
  • Actief in heel Nederland
  • Gratis subsidieaanvraag
  • Zakelijk leasen

  WIE ZIJN WIJ BIJ PV-PROJECTEN?

  PV-projecten is een initiatief van een groep enthousiaste ondernemers. Wij hebben allemaal een sterke drive om de wereld een stukje beter achter te laten dan hoe wij hem kregen. Als ondernemer snapt u dat en misschien heeft u zelf al stappen gezet op het gebied van verduurzaming. PV-projecten kan u daar verder bij helpen. PV-projecten is dé EPC (Engineer, Procure, Construct) voor de grootzakelijke markt. Samen met u veranderen we de manier van zakendoen en gaan we voor een groener bedrijfsleven en een rendabele, duurzame toekomst!

  FULL-SERVICE, TURN-KEY ZONNEPANELENPROJECTEN

  Als experts in het kopen en plaatsen van zakelijke zonnepanelen adviseren we uw bedrijf, plaatsen we een zonnepaneleninstallatie die optimaal past bij uw wensen én leveren we full-service voor de aanschaf en het onderhoud hiervan. Zo hoeft u niet te verdwalen in het vergelijken van de mogelijkheden en regeltjes rondom zakelijke zonnepanelen, wij kijken samen met u wat het beste bij uw situatie past en nemen alle zorgen uit handen. Ook voor zaken als SDE-subsidie en fiscale voordelen zoals de EIA en KIA kunt u rekenen op betrouwbaar advies op maat.

  Over ons

  UW AANSPREEKPUNT EN SPECIALIST IN ZONNEPANELEN

  ‘Samen focussen op succesvol ondernemen!’

  Thom Stelwagen kent alle ins en outs van de sector en is uw zonnepanelenspecialist bij PV-projecten. Wilt u sparren over de mogelijkheden rondom zonnepanelen voor uw bedrijf? Bel Thom op 085 9023 103

   BEREKEN HOEVEEL U KUNT BESPAREN


   Stroomverbruik (KwH):


   Verbruiktype:3x80 ampére of minderMeer dan 3x80 ampére