Direct een vraag? Bel +31 (0)85 9023 103
25 jaar garantie
Actief in heel Nederland
Zakelijk leasen
Gegarandeerde opbrengst
25 jaar garantie
Actief in heel Nederland
Zakelijk leasen
Gegarandeerde opbrengst

Zonnepanelen voor de geitenhouderij

agrarische zonnepaneleninstallatie gerealiseerd door PV-Projecten

Pv-Projecten: Voor zonnepanelen in de geitenhouderij

Als ondernemer in de geitenhouderij kunt u voor zonnepanelen terecht bij de specialisten van PV-Projecten BV. Wij adviseren ondernemers in de agrarische sector, zoals geitenhouders, over het kopen of leasen en installeren van zonnepanelen op het dak van hun agrarisch bedrijf. Onze duurzame zonnepanelen zijn namelijk zeer geschikt voor gebruik in de geitenhouderij en in de kustgebieden van Nederland.

PV-projecten is expert op het gebied van zonnepanelen voor agrarisch ondernemers in de varkenshouderij die verantwoord willen ondernemen en willen bijdragen aan het verduurzamen van de maatschappij. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of informatie ontvangen over de mogelijkheden van het laten plaatsen van zonnepanelen op uw geitenhouderij? Meld het ons via het contactformulier hier op website, of bel ons meteen.

agrarische zonnepaneleninstallatie gerealiseerd door PV-Projecten

Investeren in zonnepanelen voor uw geitenhouderij

Als eigenaar van een geitenhouderij heeft u normaal gesproken de beschikking over een groot dakoppervlak voor het (laten) plaatsen van zoveel zonnepanelen dat uw energierekening fors zal zakken. Gedurende het jaar heeft u in het algemeen een grote energievraag voor uw bedrijf: voor ventilatie, melkkoeling, et cetera. Zonnepanelen op het dak van uw geitenhouderij leveren de meeste zonne-energie op in de zomerperiode. Dat is uiteraard ook het jaargetijde waarin u als geitenhouder de grootste energievraag hebt. De zonnepanelen die wij aan geitenhouderijen leveren zijn van het merk Canadian Solar. Deze zonnepanelen zijn door het Duitse DLG-instituut en TÜV-instituut uitvoerig en succesvol getest op hun weerbaarheid tegen ammoniak, zoute nevel en stuifzand. Ze gaan derhalve zeer lang mee. Dat is natuurlijk zeer goed voor het rendement van deze zonnepanelen.

agrarische zonnepaneleninstallatie gerealiseerd door PV-Projecten

Kies als geitenhouder ook voor zonnepanelen van PV-Projecten

Bij PV-projecten praten we graag mee met onze klanten. Dat vinden we belangrijk. Een aantal van onze adviseurs heeft een achtergrond in de agrarische sector. Dat zijn dus echte boerenjongens! Zij weten dan ook wat er actueel is in de geitenhouderij. Zij zijn daarmee een waardevolle gesprekspartner. Dat is ook de reden dat steeds meer ondernemers met een geitenhouderij kiezen voor de duurzame zonnepanelen van PV-Projecten.

Voordelen van zonnepanelen in de geitenhouderij

De voordelen:

  • Belastingvoordeel voor ondernemers in de geitenhouderij (SDE++, KIA of EIA)
  • Gratis subsidieaanvraag door PV-Projecten
  • Direct het voordeel van gratis groene stroom en daarmee dus van een lagere energierekening
  • Gratis subsidieaanvraag door PV-Projecten
  • Agrarisch leasen van zonnepanelen mogelijk
  • 25 jaar garantie op uw zonnepanelen
Het logo van PV-Projecten

Contact met PV-Projecten over agrarische zonnepanelen

Wilt u als geitenhouder meer informatie zonnepanelen op uw geitenhouderij? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin kijken we specifiek naar wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen en welke financiële, duurzame én fiscale voordelen onze zonnepanelen u kunnen opleveren. Vul het onderstaande contactformulier in, of bel ons op 085 902 31 03. U kunt ook een mail sturen naar info@pv-projecten.nl. Voor zonnepanelen in de geitenhouderij gaat u naar de specialisten van PV-Projecten.

Reactie binnen één werkdag

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We staan u direct te woord Liever direct een advies op maat? Bel +31 (0)85 9023 103