Direct een vraag? Bel +31 (0)85 9023 103
25 jaar garantie
Actief in heel Nederland
Zakelijk leasen
Gegarandeerde opbrengst
25 jaar garantie
Actief in heel Nederland
Zakelijk leasen
Gegarandeerde opbrengst

Terugleverbeperking

zakelijke zonnepaneleninstallatie gerealiseerd door PV-Projecten

Terugleverbeperking

Nederland verduurzaamt. We worden minder afhankelijk van bronnen als aardgas en aardolie. Daarnaast halen we steeds meer energie uit hernieuwbare bronnen, zoals zonne- en windenergie. De afgelopen jaren is deze overstap in een stroomversnelling gegaan. Op veel plekken in Nederland raakt het energienetwerk daardoor overbelast. Ontdek nu waarom zonnepanelen ook in deze tijd nog steeds interessant kunnen zijn.

zakelijke zonnepaneleninstallatie die wordt gerealiseerd door PV-Projecten

Zonnepanelen kunnen nog steeds interessant zijn

Bedrijven met een grootzakelijke aansluiting (groter dan 80 Ampère) krijgen (vaak) geen toestemming meer om opgewekte stroom terug te leveren aan het elektriciteitsnet. Dit heeft gevolgen voor uw eventuele zonnepanelen installatie. Heeft u een terugleverbeperking en denkt u dat zonnepanelen daarom voor u niet interessant zijn? Dat hoeft zeker niet zo te zijn!

zakelijke zonnepaneleninstallatie die wordt gerealiseerd door PV-Projecten

Zo werkt de terugleverbeperking

Wanneer u te maken heeft met een terugleverbeperking mag u wel stroom opwekken voor eigen verbruik, maar u mag geen stroom terugleveren aan het elektriciteitsnet. Overtollige stroom, die niet direct verbruikt wordt in uw bedrijf, zal verloren gaan door de omvormers af te regelen wanneer u te veel stroom opwekt. Of we slaan de stroom op in een accu, zodat u de stroom op een later moment kunt gebruiken.

Ik wil graag advies
zakelijke zonnepaneleninstallatie die wordt gerealiseerd door PV-Projecten

Samen zoeken we naar de ideale installatie voor uw bedrijf

Op basis van uw verbruiksprofiel (verkregen uit de kwartierstanden van uw meter) voeren wij verschillende simulaties uit. Vervolgens gaan wij, samen met u, op zoek naar de meest ideale installatie voor uw bedrijf. Zo kunt u, ook met een terugleverbeperking, nog steeds flink besparen op uw energierekening!

Rekenvoorbeeld

U heeft een jaarverbruik van 300.000 kWh. De stroom koopt u in voor €0,15.

U heeft interesse in zonnepanelen, maar u zit in een gebied waar een terugleverbeperking geldt. U mag dus geen stroom terugleveren aan het net.

Ontvang persoonlijk advies
Hier doen we 't voor

Resultaten

Op naar een duurzamere wereld én een mooie besparing voor onze opdrachtgevers.
Mijn berekening maken Geheel vrijblijvend
icon-solar 648.901 Totaal geïnstalleerde zonnepanelen
icon-power 149.431 Totaal opbrengst per jaar in MWh
icon-house 1200+ Prachtige projecten opgeleverd

Bij PV-projecten helpen we u graag verder! 

Wij adviseren u graag hoe u het maximale kunt halen uit uw investering. Bij PV-projecten bent u dus zeker aan het juiste adres. Wij willen een partner zijn van de klant, waarin we de klant ontzorgen en de beste PV-installatie bouwen die mogelijk is op de meest veilige en economische manier volgens de laatste veiligheidseisen tegen een goede marktconforme prijs. Neem contact met ons op of vul het onderstaande formulier in en we helpen u graag verder!

Reactie binnen één werkdag

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze vragen horen we vaker

Veelgestelde vragen

Bedrijven met een grootzakelijke aansluiting (groter dan 80 Ampère) krijgen vaak geen toestemming meer om opgewekte stroom terug te leveren aan het elektriciteitsnet. U mag dus wel stroom voor eigen verbruik opwekken, maar geen stroom terugleveren aan het elektriciteitsnet.

Dit kan verschillende redenen hebben. Zo kan het dat het lokale distributienetwerk wordt overbelast. Ook kunnen er spanningsproblemen ontstaan. De lokale regelgeving speelt ook een belangrijke rol.

We staan u direct te woord Liever direct een advies op maat? Bel +31 (0)85 9023 103