Direct een vraag? Bel +31 (0)85 9023 103
25 jaar garantie
Actief in heel Nederland
Zakelijk leasen
Gegarandeerde opbrengst
25 jaar garantie
Actief in heel Nederland
Zakelijk leasen
Gegarandeerde opbrengst
Stap zorgeloos over op duurzame zonne-energie!

Certificeringen

Het kopen en plaatsen van zonnepanelen, inclusief alle beslissingen die daarvoor genomen moeten worden, is best een groot project. De zonnepanelen die u op het dak van uw bedrijf plaatst zijn bovendien een investering voor de lange termijn. PV-projecten neemt dit proces geheel uit handen voor u en daar is natuurlijk een groot wederzijds vertrouwen voor nodig. Naast onze expertise en service tonen ook deze certificaten dat uw zakelijke zonnepaneleninstallatie bij ons in goede handen is. Stap zorgeloos over op duurzame zonne-energie!

Solar-specialist

Solar-Specialist is een certificaat dat aantoont dat de eigenaar succesvol examen heeft afgelegd om te kunnen ontwerpen en adviseren op het gebied van zonnestroomsystemen. Dit is een belangrijk certificaat, want het garandeert dat bij PV-projecten goed opgeleide professionals werken die ruimschoots kennis hebben over de economische, technische en praktische aspecten van werken met zonne-energie.

VCA – VGM Checklist Aannemers

Dit veiligheidscertificaat van VGM (Veiligheid, Gezondheid, Milieu) heeft als doel om een groter veiligheidsbewustzijn te creëren bij bedrijven. Een bedrijf krijgt dit certificaat na toetsing op 12 punten uit de VGM0 Checklist Aannemers, waaronder bijvoorbeeld RisicobeheerMilieuzorgen het doorvoeren van VGM-beleid.

We staan u direct te woord Liever direct een advies op maat? Bel +31 (0)85 9023 103