Certificeringen - PV-Projecten B.V : PV-Projecten B.V

Certificeringen

Stap zorgeloos over op duurzame zonne-energie!

Bereken Besparing

  OFFERTE AANVRAGEN


  Stroomverbruik (KwH):
  Wij behandelen alleen aanvragen van boven de 30.000 KwH


  Verbruiktype:3x80 ampére of minderMeer dan 3x80 ampére

  • 25 jaar garantie op alle zonnepanelen
  • Gegarandeerde opbrengst
  • Actief in heel Nederland
  • Gratis subsidieaanvraag
  • Zakelijk leasen

  CERTIFICERING

  Het kopen en plaatsen van zonnepanelen, inclusief alle beslissingen die daarvoor genomen moeten worden, is best een groot project. De zonnepanelen die u op het dak van uw bedrijf plaatst zijn bovendien een investering voor de lange termijn. PV-projecten neemt dit proces geheel uit handen voor u en daar is natuurlijk een groot wederzijds vertrouwen voor nodig. Naast onze expertise en service tonen ook deze certificaten dat uw zakelijke zonnepaneleninstallatie bij ons in goede handen is. Stap zorgeloos over op duurzame zonne-energie!

  SOLAR-SPECIALIST

  Solar-Specialist is een certificaat dat aantoont dat de eigenaar succesvol examen heeft afgelegd om te kunnen ontwerpen en adviseren op het gebied van zonnestroomsystemen. Dit is een belangrijk certificaat, want het garandeert dat bij PV-projecten goed opgeleide professionals werken die ruimschoots kennis hebben over de economische, technische en praktische aspecten van werken met zonne-energie.

  VCA – VGM CHECKLIST AANNEMERS

  Dit veiligheidscertificaat van VGM (Veiligheid, Gezondheid, Milieu) heeft als doel om een groter veiligheidsbewustzijn te creëren bij bedrijven. Een bedrijf krijgt dit certificaat na toetsing op 12 punten uit de VGM0 Checklist Aannemers, waaronder bijvoorbeeld RisicobeheerMilieuzorgen het doorvoeren van VGM-beleid.

   OFFERTE AANVRAGEN


   Stroomverbruik (KwH):
   Wij behandelen alleen aanvragen van boven de 30.000 KwH


   Verbruiktype:3x80 ampére of minderMeer dan 3x80 ampére