Direct een vraag? Bel +31 (0)85 9023 103
25 jaar garantie
Actief in heel Nederland
Zakelijk leasen
Gegarandeerde opbrengst
25 jaar garantie
Actief in heel Nederland
Zakelijk leasen
Gegarandeerde opbrengst
zakelijke zonnepaneleninstallatie die wordt gerealiseerd door PV-Projecten
Stap zorgeloos over op duurzame zonne-energie!

Certificeringen

Het kopen en plaatsen van zonnepanelen, inclusief alle beslissingen die daarvoor genomen moeten worden, is best een groot project. De zonnepanelen die u op het dak van uw bedrijf plaatst zijn bovendien een investering voor de lange termijn. PV-projecten neemt dit proces geheel uit handen voor u en daar is natuurlijk een groot wederzijds vertrouwen voor nodig. Naast onze expertise en service tonen ook deze certificaten dat uw zakelijke zonnepaneleninstallatie bij ons in goede handen is. Stap zorgeloos over op duurzame zonne-energie en bekijk hieronder onze verschillende certificaten!

InstallQ – Zonnestroomsystemen

Veilige installaties van goede kwaliteit voor heel Nederland: dat is het doel van de onafhankelijke stichting InstallQ. Om dit doel te bereiken, ontwikkelt en beheert de stichting (certificerings)regelingen en verleent InstallQ erkenningen aan vakbekwame installatiebedrijven. Ook accrediteert InstallQ opleidingen en examens in installatietechniek.

Solar-specialist

Solar-Specialist is een certificaat dat aantoont dat de eigenaar succesvol examen heeft afgelegd om te kunnen ontwerpen en adviseren op het gebied van zonnestroomsystemen. Dit is een belangrijk certificaat, want het garandeert dat bij PV-projecten goed opgeleide professionals werken die ruimschoots kennis hebben over de economische, technische en praktische aspecten van werken met zonne-energie.

Storage-specialist

Storage-Specialist is een certificaat dat aantoont dat de eigenaar succesvol examen heeft afgelegd om te kunnen ontwerpen en adviseren op het gebied van Energie Opslagsystemen. Dit is een belangrijk certificaat, want het garandeert dat bij PV-projecten goed opgeleide professionals werken die ruimschoots kennis hebben over de economische, technische en praktische aspecten van werken met Energie Opslagsystemen.

VCA – VGM Checklist Aannemers

Dit veiligheidscertificaat van VGM (Veiligheid, Gezondheid, Milieu) heeft als doel om een groter veiligheidsbewustzijn te creëren.

We staan u direct te woord Liever direct een advies op maat? Bel +31 (0)85 9023 103