Direct een vraag? Bel +31 (0)85 9023 103
25 jaar garantie
Actief in heel Nederland
Zakelijk leasen
Gegarandeerde opbrengst
25 jaar garantie
Actief in heel Nederland
Zakelijk leasen
Gegarandeerde opbrengst

Zonnepanelen op sandwichpanelen

gerealiseerde zakelijke zonnepaneleninstallatie van PV-Projecten

Zonnepanelen op sandwichpanelen

Wilt u zonnepanelen op uw bedrijfsdak met sandwichpanelen? PV-Projecten biedt een oplossing met het efficiënte Tritec montagesysteem, zonder kieren. Bedrijven en agrarische ondernemers die duurzaam willen werken, kunnen bij ons zonnepanelen kopen of leasen. Vraag een offerte aan of ontvang vrijblijvend informatie via ons contactformulier op de website of bel ons direct.

zakelijke zonnepaneleninstallatie gerealiseerd door PV-Projecten

Tritec montagesysteem voor zonnepanelen op sandwichpanelen

Voor het plaatsen van zonnepanelen op sandwichpanelen daken gebruiken wij het Tritec montagesysteem. Tritec montagemateriaal is een zeer slimme montage methode met zeer hoogwaardige materialen voor het plaatsen van zonnepanelen op sandwichpanelen daken. Dit is ook de reden dat wij bij PV-projecten dit systeem al vele jaren succesvol gebruiken, ook bij grote zakelijke projecten met SDE++ subsidie. Daarnaast is er met de Tritec inlegmethode minder kans dat zonnepanelen los komen te liggen. Die kans is namelijk altijd aanwezig door de vele temperatuurwisselingen van het materiaal. Ook biedt het Tritec systeem stabiliteit aan de zonnepanelen bij extreme windsnelheden en trillingen door werkzaamheden.

agrarische zonnepaneleninstallatie gerealiseerd door PV-Projecten

Kiest u voor zonnepanelen kopen of leasen?

Zonnepanelen op sandwichpanelen daken zijn een rendabele investering voor uw bedrijf! Steeds meer bedrijven schakelen met PV-Projecten over op duurzame energie met zonnepanelen. Wij ondersteunen bedrijven met slimme producten en diensten voor het overstappen naar groene energie.

Bij ons kunt u dus ook zonnepanelen voor sandwichpanelen daken kopen of (agrarisch) leasen. Zo profiteert u snel van de voordelen van zelf opgewekte stroom met zonnepanelen.

Offerte aanvragen
gerealiseerde zakelijke zonnepaneleninstallatie van PV-Projecten

Voordelen van zonnepanelen

Steeds meer ondernemers ontdekken de voordelen van het opwekken van duurzame energie voor hun bedrijf. We hebben de voordelen van het laten installeren van zonnepanelen op sandwichpanelen daken op een rijtje gezet:

  • Direct voordeel van gratis groene stroom en een lagere energierekening
  • Belastingvoordeel (SDE++ of EIA)
  • Gratis subsidieaanvraag door PV-Projecten
  • Gegarandeerde opbrengst
  • Zakelijk en agrarisch leasen van zonnepanelen mogelijk
  • 25 jaar garantie op je zonnepanelen
Het logo van PV-Projecten

Contact met PV-Projecten voor zonnepanelen op sandwichpanelen

Meer weten over de installatie van zonnepanelen op sandwichpanelen, de belastingvoordelen en het rendement? Of wilt u meer weten over (agrarisch) leasen van zonnepanelen? We adviseren u graag tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vul het contactformulier op de website in, of bel ons op 085 902 31 03. U kunt ook een mail sturen naar info@pv-projecten.nl. Zonnepanelen op sandwichpanelen laten installeren? Daarvoor gaat u naar de experts van PV-Projecten.

We staan u direct te woord Liever direct een advies op maat? Bel +31 (0)85 9023 103