Direct een vraag? Bel +31 (0)85 9023 103
25 jaar garantie
Actief in heel Nederland
Zakelijk leasen
Gegarandeerde opbrengst
25 jaar garantie
Actief in heel Nederland
Zakelijk leasen
Gegarandeerde opbrengst

Zonnepanelen op uw kantoor

PV-projecten: voor zonnepanelen op uw bedrijfspand

Het installeren van zonnepanelen op uw bedrijfspand is een manier van duurzaam ondernemen. Bij PV-Projecten BV kunt u terecht voor het kopen van zonnepanelen of het leasen van zonnepanelen voor op uw kantoor. PV-Projecten is expert op het gebied van zonnepanelen voor ondernemers die écht een steentje willen bijdragen aan het vergroenen van onze samenleving. Als onderneming heeft u vaak een groot dakoppervlak beschikbaar om zonnepanelen op uw bedrijfspand te plaatsen. Het resultaat: een energienota die snel fors lager wordt. Wilt u een offerte aanvragen of vrijblijvend informatie ontvangen over de mogelijkheden van het kopen of leasen van zonnepanelen op uw kantoor? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier op de website of bel ons direct.

zakelijke zonnepaneleninstallatie gerealiseerd door PV-Projecten

Zonnepanelen op kantoor kopen of leasen

Overstappen op zonnepanelen van PV-Projecten is goed voor een duurzamere wereld, maar het is ook een rendabele investering voor uw bedrijf! Steeds meer bedrijven schakelen met PV-Projecten om naar duurzame energie en zonnepanelen. Wij brengen als geen ander de verduurzaming van bedrijven in de praktijk. Met slimme producten en diensten helpen we Nederlandse bedrijven omschakelen naar groene energie. Bij ons kunt u als bedrijf zonnepanelen op uw kantoor kopen of leasen. Heeft u voldoende financiële middelen voor het kopen van zonnepanelen? Dan is dat altijd de beste keuze. Maar heeft u net wat grote investeringen gedaan, de aankoop van een pand of een nieuw kantoor ingericht, en daardoor wat minder te besteden? Dan is het leasen van zonnepanelen op uw bedrijfspand de beste oplossing. U doet dan geen direct investering, maar u profiteert wel direct van de voordelen van zelf opgewekte zonne-energie.

zakelijke zonnepaneleninstallatie gerealiseerd door PV-Projecten

Voordelen van zonnepanelen op uw kantoor

Steeds meer ondernemers stappen over op zonnepanelen voor het opwekken van zonne-energie voor hun bedrijf. We hebben de voordelen van zonnepanelen op uw bedrijfspand voor u op een rijtje gezet:

  • Direct voordeel van gratis groene stroom en een lagere energierekening
  • Belastingvoordeel (SDE++ of EIA)
  • Gratis subsidieaanvraag door PV-Projecten
  • Gegarandeerde opbrengst
  • Zakelijk leasen van zonnepanelen mogelijk
  • 25 jaar garantie op je zonnepanelen
Het logo van PV-Projecten

Contact met PV-projecten voor zonnepanelen

Wilt u meer weten over zonnepanelen op je kantoor, de belastingvoordelen en het rendement? Of wilt u meer weten over het leasen van zonnepanelen op uw bedrijf. We adviseren u graag op maat tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin kijken we specifiek naar wat we voor u kunnen betekenen en welke financiële, duurzame én fiscale voordelen zonnepanelen op uw bedrijf u opleveren. Vul het contactformulier op de website in, of bel ons op 085 902 31 03. U kunt ook een mail sturen naar info@pv-projecten.nl. Voor zonnepanelen op een bedrijfspand gaan bedrijven naar PV-Projecten.

We staan u direct te woord Liever direct een advies op maat? Bel +31 (0)85 9023 103