Tritec Montagesysteem zonnepanelen - PV-Projecten B.V. : PV-Projecten B.V.

Tritec Montagesysteem

Zakelijke zonnepanelen zonder risico's plaatsen op het dak

Bereken Besparing

  BEREKEN HOEVEEL U KUNT BESPAREN


  Stroomverbruik (KwH):
  Wij behandelen alleen aanvragen van boven de 50.000 KwH


  Verbruiktype:3x80 ampére of minderMeer dan 3x80 ampére

  • 25 jaar garantie op alle zonnepanelen
  • Gegarandeerde opbrengst
  • Actief in heel Nederland
  • Gratis subsidieaanvraag
  • Zakelijk leasen

  TRITEC MONTAGE SYSTEEM

  Tritec montage materiaal is een slimme montage methode van zeer hoogwaardige kwaliteit materialen voor golfplaten en sandwichpanelen daken. Dit is de reden dat wij dit systeem al vele jaren omarmen, ook bij grote zakelijke projecten met SDE subsidie. Maar dat is makkelijk gezegd, waarom is deze manier van monteren anders?

  Materialen werken, ze zetten uit en krimpen. Hierdoor is het niet verstandig om een systeem op dit dak te plaatsen wat dit niet doet. Kiest men hier toch voor is het gevolg dat het dak schade ondervind door het geplaatste systeem. Dit terwijl het dak en met montagemateriaal niet van elkaar los gezien mogen worden.

  AGRARISCH

  MOOIER UITERLIJK

  Tritec maakt gebruik van een inlegmethode in tegenstelling tot de overgrote meerderheid. Deze inlegmethode heeft als voordeel dat er geen klemmen nodig zijn om de zonnepanelen vast te schroeven. Hierdoor zijn er geen kieren en lelijke beugels zichtbaar en liggen de zonnepanelen strakker tegen elkaar aan.

  MEER MOGELIJK

  Met meer mogelijk bedoelen wij eigenlijk twee dingen. Het is namelijk mogelijk om met zonnepanelen op een dak te plaatsen doordat er geen kieren meer tussen de zonnepanelen zitten door de inlegmethode. Bij lange rijen kan dit net het verschil maken en ervoor zorgen dat er een extra zonnepaneel geplaatst kan worden, Daarnaast is er meer mogelijk doordat het makkelijker is om lichtplaten vrij te houden van zonnepanelen en dus efficiënter gebruik gemaakt kan worden van het beschikbare dakvlak.

  LANGER HOUDBAAR

  Door een inlegmethode toe te passen zal er minder kans zijn dat zonnepanelen los komen te liggen. Dit is namelijk bij andere technieken goed mogelijk door het eenvoudige feit dat alles at vast geschroefd word ook weer los kan gaan zitten. Zeker bij zonnepanelen is dit het geval, aangezien er veel wisseling is tussen warm en koud. Daarnaast staan zonnestroom systemen bloot aan extreme windsnelheden en trillingen door werkzaamheden.

  MEER VOOR MINDER

  Al deze bovengenoemde zaken bij elkaar opgeteld zijn onze opdrachtgevers altijd verrast door de scherpe prijzen die wij in combinatie voor dit hoogwaardige systeem kunnen aanbieden. Door de hoge snelheid die wij hebben door dit systeem te monteren met Tritec inleg systemen kunnen wij altijd een scherpe prijs op onze systemen bieden. Dit komt vervolgens ten goede aan onze opdrachtgevers.

  Interesse?

  Laat op deze pagina uw gegevens achter als deze nog niet bij ons bekend zijn. Heeft u zich als eens ingeschreven bij ons? Bel ons dan op 085 9023 103 en maak uw interesse kenbaar!

   

   Meer informatie?

    BEREKEN HOEVEEL U KUNT BESPAREN


    Stroomverbruik (KwH):
    Wij behandelen alleen aanvragen van boven de 50.000 KwH


    Verbruiktype:3x80 ampére of minderMeer dan 3x80 ampére