Zonnepanelen voor pluimveehouderij - PV Projecten : PV Projecten

Zonnepanelen voor pluimveehouderij

 • 25 jaar garantie op alle zonnepanelen
 • Gegarandeerde opbrengst
 • Actief in heel Nederland
 • Gratis subsidieaanvraag
 • Zakelijk leasen

PV-Projecten: voor zonnepanelen op je pluimveehouderij

Voor installatie van zonnepanelen op je pluimveehouderij kun je terecht bij de specialisten van PV-Projecten BV. Wij zijn de vakmensen waar je je als pluimveehouder laat adviseren over het kopen of leasen en laten installeren van topkwaliteit zonnepanelen die zeer geschikt zijn voor plaatsing in de agrarische sector en in kustgebieden. PV-projecten is expert op het gebied van zonnepanelen voor ondernemers in de pluimveesector die een steentje willen bijdragen aan het vergroenen van de maatschappij. Wil je een offerte aanvragen of vrijblijvend informatie ontvangen over de mogelijkheden van het laten plaatsen van zonnepanelen op je pluimveehouderij? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier op de website of bel ons direct.

Investeren in zonnepanelen voor pluimveehouders

Als pluimveehouderij heb je meestal een groot dakoppervlak op je bedrijf of loods beschikbaar om zoveel zonnepanelen te plaatsen dat de energienota significant lager wordt. Gedurende het jaar is de energievraag voor je bedrijf hoog. Zonnepanelen produceren de meeste zonne-energie in de zomer. En dat is het jaargetijde met de hoogste energievraag bij veel pluimveehouderijen en andere agrarische bedrijven. De zonnepanelen voor agrarische bedrijven die wij leveren zijn van Canadian Solar. Deze zonnepanelen zijn uitvoerig succesvol getest, op hun weerbaarheid tegen ammoniak, zoute nevel en stuifzand door het Duitse DLG-instituut en TÜV-instituut. Ze hebben dus een zeer lange levensduur wat het rendement bij boerderijen en pluimveehouderijen ten goede komt.

PV-Projecten: zonnepanelen voor pluimveehouderij

Bij PV-projecten vinden we het belangrijk dat we mee kunnen praten met de klant. Een aantal van onze adviseurs hebben een achtergrond in de agrarische sector. Dat zijn dus echte boerenjongens! Zij weten wat er in de pluimveehouderij speelt en zijn daarmee een waardevolle gesprekspartner.

Voordelen van zonnepanelen in de pluimveehouderij

De voordelen:

 • Belastingvoordeel voor agrariërs (SDE++, KIA of EIA)
 • Gratis subsidieaanvraag door PV-Projecten
 • Direct het voordeel van gratis groene stroom en daarmee dus van een lagere energierekening
 • Gratis subsidieaanvraag door PV-Projecten
 • Agrarisch leasen van zonnepanelen mogelijk
 • 25 jaar garantie op je zonnepanelen

Meer weten over zonnepanelen voor je pluimveehouderij?

Meer weten over zonnepanelen op je pluimveehouderij? We adviseren je graag op maat tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin kijken we specifiek naar wat we voor je bedrijf kunnen betekenen en welke financiële, duurzame én fiscale voordelen zonnepanelen je opleveren. Vul het contactformulier op de website in, of bel ons op 085 902 31 03. Je kunt ook een mail sturen naar info@pv-projecten.nl. Voor zonnepanelen in de pluimveehouderij je naar de specialisten van PV-Projecten.

  Offerte aanvragen


  Schatting stroomverbruik:


  Verbruiktype:3x80 ampére of minderMeer dan 3x80 ampére