Direct een vraag? Bel +31 (0)85 9023 103
25 jaar garantie
Actief in heel Nederland
Zakelijk leasen
Gegarandeerde opbrengst
25 jaar garantie
Actief in heel Nederland
Zakelijk leasen
Gegarandeerde opbrengst

Zonnepanelen bij een VvE

Voor zonnepanelen plaatsen bij een VvE

Voor een VvE is het installeren van zonnepanelen een slimme investering. De grote, platte daken van appartementsgebouwen zijn ideaal voor zonnepanelen. PV-Projecten is gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen voor VvE’s die willen bijdragen aan een groenere samenleving. Het resultaat voor alle leden van de VvE: lagere energiekosten. Interesse in een offerte of meer informatie? Neem contact met ons op via het formulier op onze website of bel ons direct.

gerealiseerde zakelijke zonnepaneleninstallatie van PV-Projecten

Collectief gebruik zonnepanelen VvE

Als VvE heeft u twee opties voor het aanschaffen van zonnepanelen: collectief gebruik of gebruik door specifieke appartementen. Bij de collectieve optie is een meerderheid van stemmen in de Algemene Ledenvergadering vereist.

De opgewekte elektriciteit kan dan gebruikt worden voor gemeenschappelijke voorzieningen, zoals halverlichting en liften. Dit verlaagt de uitgaven van de VvE en kan de VvE-bijdrage verminderen.

zakelijke zonnepaneleninstallatie gerealiseerd door PV-Projecten

Gebruik zonnepanelen met aantal appartementen

De andere manier om zonnepanelen aan te schaffen voor een VvE is voor het gebruik in verschillende appartementen. De opgewekte groene stroom wordt dan geleverd via een verdeler aan de verschillende huishoudens. Hoeveel elk huishouden ontvangt, stellen we bij PV-Projecten dan in.

Het teveel aan zonne-energie dat wordt opgewekt wordt via een salderingsregeling verrekend. Hier is ook een meerderheid van stemmen voor nodig, ook al maakt waarschijnlijk niet elk lid van de VvE gebruik van de zonne-energie.

Om een goed beeld te krijgen van wat de mogelijkheden van zonnepanelen voor uw appartementencomplex zijn, kunt u een duurzaamheidsscan uitvoeren, die de overheid voor 75% subsidieert. Wij vragen die subsidie dan voor u aan. Informeer bij PV-Projecten naar de subsidiemogelijkheden en de voordelen van zonnepanelen voor uw VvE.

Offerte aanvragen

Voordelen van zonnepanelen voor uw VvE

Steeds meer VvE’s stappen over op zonnepanelen voor opwekken van zonne-energie voor hun appartementencomplex. We hebben de voordelen van zonnepanelen voor een VvE op een rijtje gezet:

Met uw VvE collectief of individueel gebruik maken van zonnepanelen

  • Direct voordeel van gratis groene stroom en een lagere energierekening
  • Belastingvoordeel (SDE++ of EIA)
  • Gratis subsidieaanvraag door PV-Projecten
  • Gegarandeerde opbrengst
  • Leasen van zonnepanelen mogelijk
  • 25 jaar garantie op uw zonnepanelen

 

Contact met PV-projecten voor zonnepanelen

Wilt u meer weten over de aanschaf van zonnepanelen voor uw VvE, de belastingvoordelen en het rendement? We adviseren u graag op maat tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin kijken we specifiek naar wat we voor uw VvE kunnen betekenen en welke financiële, duurzame én fiscale voordelen zonnepanelen u dat oplevert. Vul het onderstaand contactformulier in, of bel ons op 085 902 31 03. U kunt ook een mail sturen naar info@pv-projecten.nl. Zonnepanelen voor uw VvE? Ga voor zonnepanelen naar PV-Projecten voor informatie, advies en installatie.

Reactie binnen één werkdag

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We staan u direct te woord Liever direct een advies op maat? Bel +31 (0)85 9023 103