Direct een vraag? Bel +31 (0)85 9023 103
25 jaar garantie
Actief in heel Nederland
Zakelijk leasen
Gegarandeerde opbrengst
25 jaar garantie
Actief in heel Nederland
Zakelijk leasen
Gegarandeerde opbrengst

Zonnepanelen op golfplaten

gerealiseerde agrarische zonnepaneleninstallatie van PV-Projecten

PV-Projecten voor zonnepanelen op golfplaten

Wilt u zonnepanelen op uw bedrijfsdak met golfplaten? PV-Projecten biedt de oplossing met het Tritec montagesysteem, zonder kieren. Bij PV-Projecten BV kunnen bedrijven en agrarische ondernemers terecht voor het kopen of leasen van zonnepanelen. Wij installeren zonnepanelen op alle soorten daken, inclusief golfplaten. Interesse in een offerte of meer informatie? Neem contact met ons op via het formulier op onze website of bel ons direct.

agrarische zonnepaneleninstallatie gerealiseerd door PV-Projecten

Tritec montagesysteem voor zonnepanelen op golfplaten

Voor het plaatsen van zonnepanelen op golfplaten maken wij gebruik van het Tritec montagesysteem. Dit systeem maakt slim gebruik van hoogwaardige materialen en wordt al jarenlang succesvol toegepast, zelfs bij grote zakelijke projecten met SDE++ subsidie. Dankzij de Tritec inlegmethode is de kans op losliggende zonnepanelen door temperatuurwisselingen minimaal. Bovendien biedt het systeem stabiliteit bij extreme windsnelheden en trillingen tijdens werkzaamheden.

agrarische zonnepaneleninstallatie gerealiseerd door PV-Projecten

Zonnepanelen op golfplaten kopen of leasen?

Zonnepanelen op een golfplaten dak zijn een rendabele investering voor uw bedrijf! Steeds meer bedrijven schakelen met PV-Projecten over op duurzame energie met zonnepanelen. Wij ondersteunen bedrijven met slimme producten en diensten voor de omschakeling naar groene energie. Bij ons kunt u dus ook zonnepanelen voor golfplaten daken kopen of (agrarisch) leasen. Zo profiteert u snel van de voordelen van zelf opgewekte stroom met zonnepanelen.

Offerte aanvragen
gerealiseerde agrarische zonnepaneleninstallatie van PV-Projecten

Voordelen van zonnepanelen

Steeds meer ondernemers ontdekken de voordelen van het opwekken van duurzame energie voor hun bedrijf. We hebben de voordelen van het laten installeren van zonnepanelen op een golfplaten dak op een rijtje gezet:

  • Direct voordeel van gratis groene stroom en een lagere energierekening
  • Belastingvoordeel (SDE++ of EIA)
  • Gratis subsidieaanvraag door PV-Projecten
  • Gegarandeerde opbrengst
  • Zakelijk en agrarisch leasen van zonnepanelen mogelijk
  • 25 jaar garantie op je zonnepanelen
Het logo van PV-Projecten

Meer weten?

Meer weten over de installatie van zonnepanelen op golfplaten, de belastingvoordelen en het rendement? Of wilt u meer weten over (agrarisch) leasen van zonnepanelen. We adviseren u graag tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel ons op 085 902 31 03 , u kunt ook een mail sturen naar info@pv-projecten.nl. Zonnepanelen op golfplaten installeren? Schakel de experts van PV-Projecten in.

Reactie binnen één werkdag

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We staan u direct te woord Liever direct een advies op maat? Bel +31 (0)85 9023 103