SDE++ subsidie voor zonnepanelen - PV Projecten : PV Projecten

SDE++ subsidie voor zonnepanelen

 • 25 jaar garantie op alle zonnepanelen
 • Gegarandeerde opbrengst
 • Actief in heel Nederland
 • Gratis subsidieaanvraag
 • Zakelijk leasen

PV-Projecten: voor zonnepanelen met SDE++ subsidie

Zoek je een bedrijf dat je helpt met het aanvragen van SDE++ subsidie het (laten) plaatsen van topkwaliteit zonnepanelen voor je bedrijf? Laat je dan adviseren door de experts van PV-Projecten. Met PV-Projecten werk je samen aan de beste deal en het hoogste rendement op je zonnepanelen. Met de hulp van PV-Projecten wordt duurzaam ondernemen echt zeer voordelig. Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen of informatie ontvangen over de mogelijkheden van het aanvragen van SDE++ subsidie voor je bedrijf? Vertel het ons via het contactformulier hier op website, of bel ons meteen.

Zonnepanelen met subsidie

Voor bedrijven die in duurzaamheid investeren heeft de RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) jaarlijks subsidie beschikbaar voor het plaatsen van zonnepanelen. Met deze SDE++ subsidie (Subsidie Duurzame Energieproductie) is het voor bedrijven extra aantrekkelijk om op een rendabele manier te investeren in duurzame energie. Met deze subsidie krijg je 15 jaar lang een vergoeding voor alle opgewekte kilowatts zonne-energie. Ook de stroom die je zelf niet gebruikt levert een vergoeding op.

Voorwaarden voor aanvragen SDE++ subsidie

Er zijn wel een aantal voorwaarden voor het aanvragen van SDE++ subsidie:

 • Je kunt met SDE++ subsidie geen gebruik maken van EIA (Energie-investeringsaftrek)
 • Je moet een brutoproductiemeter (laten) installeren
 • Je hoofdaansluiting moet geschikt zijn voor 3x80A; mogelijk moet je dus eerst een verzwaring van je energie-aansluiting laten realiseren
 • Er zijn vaste ‘openstellingsrondes’ per jaar waarin subsidie aangevraagd kan worden

Subsidieaanvraag indienen

Het aanvragen van SDE++ subsidie voor zonnepanelen gaat via de RVO. Dat doen wij gratis wanneer je ons gemachtigd hebt. We bekijken dan vooraf je situatie en geven je dan een advies op maat voor het plaatsen van je zonnepanelen. Na het indienen van de subsidieaanvraag heeft de RVO 13 weken om de subsidieaanvraag te beoordelen. Na goedkeuring van de subsidieaanvraag, kunnen de zonnepaneleninstallatie voor je bedrijf installeren. We regelen verder ook bijkomende zaken zoals het plaatsen van een brutoproductiemeter en de afhandeling met je energieleverancier en CertiQ, die het bijbehorende duurzaamheidscertificaat toekent aan je zonnepanelen installatie. Vanaf dat moment wek je officieel, veilig en verantwoord, groene stroom op en ontvang je per opgewekte kWh ook een subsidiebedrag dat automatisch op je rekening wordt gestort.

Voordelen van zonnepanelen met SDE++ subsidie

Door de SDE++ subsidie voor zonnepanelen ontdekken steeds meer ondernemers de voordelen van het opwekken van duurzame energie. We hebben de voordelen op een rijtje gezet:

 • Direct voordeel van gratis groene stroom en een lagere energierekening
 • Belastingvoordeel (SDE++ of EIA)
 • Gratis subsidie aanvragen voor zonnepanelen door PV-Projecten
 • Gegarandeerde opbrengst
 • Zakelijk leasen van zonnepanelen met subsidie mogelijk
 • 25 jaar garantie op je zonnepanelen

Contact met PV-Projecten voor SDE++ subsidie

Wil je meer weten over zonnepanelen met SDE++ subsidie aanvragen, de belastingvoordelen en het rendement? Of wil je meer weten over het leasen van zonnepanelen op je bedrijf. We adviseren je graag op maat tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vul het contactformulier op de website in, of bel ons op 085 902 31 03. Je kunt ook een mail sturen naar info@pv-projecten.nl. Bedrijven gaan voor zonnepanelen met subsidie naar PV-Projecten.

  Offerte aanvragen


  Schatting stroomverbruik:


  Verbruiktype:3x80 ampére of minderMeer dan 3x80 ampére