Zonnepanelen met subsidie aanvragen - PV Projecten : PV Projecten

Zonnepanelen met subsidie aanvragen

 • 25 jaar garantie op alle zonnepanelen
 • Gegarandeerde opbrengst
 • Actief in heel Nederland
 • Gratis subsidieaanvraag
 • Zakelijk leasen

PV-Projecten: voor zonnepanelen met subsidie

Zoek je een bedrijf dat je helpt met het aanvragen van subsidie voor zonnepanelen en het plaatsen van de beste zonnepanelen voor jouw bedrijf? Laat je dan adviseren door de experts van PV-Projecten. Wanneer je overweegt zonnepanelen te installeren op het dak van je bedrijf, dan is het goed om te weten dat er een aantal manieren zijn om investeren in zonnepanelen extra aantrekkelijk te maken voor ondernemers. Zo zijn er fiscale voordelen, subsidies en bieden wij zelfs de mogelijkheid tot leasen van zonnepanelen. Kortom: met PV-Projecten werk je samen voor de beste deal en het hoogste rendement op zonnepanelen voor je bedrijf. Met de hulp van PV-Projecten wordt duurzaam ondernemen echt zeer voordelig. Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen of informatie ontvangen over de mogelijkheden van het met subsidie laten plaatsen van zonnepanelen op je bedrijf? Of voor het leasen van zonnepanelen met subsidie? Meld het ons via het contactformulier hier op website, of bel ons meteen.

Zonnepanelen met SDE++ subsidie

Een heel groot voordeel van als bedrijf investeren in zonnepanelen is dat de RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) jaarlijks een flink potje subsidie ter beschikking voor stelt voor het kopen en plaatsen van zonnepanelen. Met deze zogenaamde SDE++-subsidie (Subsidie Duurzame Energieproductie) is het voor je bedrijf extra aantrekkelijk om op een rendabele manier te investeren in duurzame energie. Met deze subsidie krijg je 15 jaar lang een vergoeding voor alle opgewekte kilowatts zonne-energie. Zo wordt investeren in en financieren van zonnepanelen op de lange termijn een stuk aantrekkelijker. Ook over de stroom die je zelf niet gebruikt, maar teruglevert aan het elektriciteitsnetwerk, krijg je een vergoeding. Er zijn wel een paar aandachtspunten voor SDE++ subsidie aanvragen voor zonnepanelen:

 • Je kunt met SDE++ subsidie voor zonnepanelen geen gebruik maken van EIA (Energie-investeringsaftrek)
 • Je moet een brutoproductiemeter (laten) installeren
 • Je hoofdaansluiting moet geschikt zijn voor 3x80A; mogelijk moet je dus eerst een verzwaring van je energie-aansluiting laten realiseren
 • Er zijn vaste ‘openstellingsrondes’ per jaar waarin SDE++ subsidie aangevraagd kan worden

Aanvraag SDE++-subsidie voor zonnepanelen indienen

Het aanvragen van SDE++-subsidie voor zonnepanelen gaat via de RVO. Dit kun je natuurlijk zelf doen. Maar wij nemen dit bij PV-Projecten graag voor je uit handen. Dan doen we gratis. We beginnen met het bekijken van je situatie en geven aansluitend een advies op maat voor zonnepanelen en subsidie aanvragen. Via een machtigingsformulier van de RVO kunt je ons machtigen om als intermediair subsidie voor je aan te vragen. Zodra dat geregeld is, zetten we het aanvragen van subsidie voor zonnepanelen in werking. Na het indienen van de aanvraag heeft de RVO 13 weken om de subsidieaanvraag te beoordelen. Na goedkeuring van de subsidieaanvraag, kunnen we overgaan tot het plaatsen van de zonnepaneleninstallatie voor je bedrijf. We regelen verder ook alle bijkomende zaken, zoals het plaatsen van een brutoproductiemeter en de afhandeling met je energieleverancier en CertiQ, die het bijbehorende duurzaamheidscertificaat toekent aan je zonnepanelen installatie. Vanaf dat moment wek je officieel veilig en verantwoord groene stroom op en ontvang je per opgewekte kWh ook een subsidiebedrag. Dit bedrag wordt automatisch op je rekening gestort.

Zonnepanelen met subsidie kopen of leasen

Zonnepanelen van PV-Projecten op het dak van je kantoor, fabriek of agrarisch bedrijf zijn goed voor een meer duurzame wereld. Maar ze zijn vooral een rendabele investering voor je bedrijf! Steeds meer bedrijven schakelen met PV-Projecten om naar duurzame energie en laten zonnepanelen installeren op hun bedrijf. Wij brengen als geen ander de verduurzaming van bedrijven in de praktijk. Wij ondersteunen Nederlandse bedrijven met slimme producten en diensten in het omschakelen naar groene energie. Daarom kunt je bij ons ook terecht voor het met subsidie leasen van zonnepanelen. Vooropgesteld: heb je voldoende financiële middelen voor het kopen van zonnepanelen? Dan is dat altijd de beste en meest voordelige optie. Maar heb je net even wat minder geld te besteden? Dan is het leasen van zonnepanelen voor je bedrijf de andere ideale oplossing. Je hoeft dan niet te investeren, maar je profiteert wel direct van de voordelen van zelf opgewekte stroom met zonnepanelen.

Voordelen van kopen of leasen van zonnepanelen met subsidie

Door de aantrekkelijke subsidie voor zonnepanelen ontdekken steeds meer ondernemers de voordelen van het opwekken van duurzame energie. We hebben de voordelen op een rijtje gezet:

 • Direct voordeel van gratis groene stroom en een lagere energierekening
 • Belastingvoordeel (SDE++ of EIA)
 • Gratis subsidie aanvragen voor zonnepanelen door PV-Projecten
 • Gegarandeerde opbrengst
 • Zakelijk leasen van zonnepanelen mogelijk
 • 25 jaar garantie op je zonnepanelen

Contact met PV-Projecten voor zonnepanelen met subsidie aanvragen

Wil je meer weten over zonnepanelen met subsidie aanvragen, de belastingvoordelen en het rendement? Of wil je meer weten over het leasen van zonnepanelen op je bedrijf? We adviseren je graag op maat tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vul het contactformulier op de website in, of bel ons op 085 902 31 03. Je kunt ook een mail sturen naar info@pv-projecten.nl. Bedrijven gaan voor zonnepanelen met subsidie aanvragen naar PV-Projecten.

  Offerte aanvragen


  Schatting stroomverbruik:


  Verbruiktype:3x80 ampére of minderMeer dan 3x80 ampére