Topkwaliteit zonnepanelen op je schuur - PV Projecten : PV Projecten

Topkwaliteit zonnepanelen op je schuur

 • 25 jaar garantie op alle zonnepanelen
 • Gegarandeerde opbrengst
 • Actief in heel Nederland
 • Gratis subsidieaanvraag
 • Zakelijk leasen

PV-Projecten voor zonnepanelen op je schuur

Zoek je met je bedrijf naar manieren voor duurzaam ondernemen? Met zonnepanelen op je schuur kun je die ambitie al voor een flink deel waarmaken. Bij PV-Projecten BV kun je terecht voor het kopen van zonnepanelen of het (agrarisch)leasen van zonnepanelen voor je schuur. Wij zijn expert op het gebied van zonnepanelen voor bedrijven die aandacht hebben voor het milieu en een bijdrage willen leveren aan het vergroenen van onze samenleving. Veel ondernemingen hebben een schuur met een groot dakoppervlak voor zonnepanelen. Daarmee kun je je energienota in korte tijd flink omlaag te brengen. Platte daken van een schuur zijn zeer geschikt voor zonnepanelen. Wil je een offerte aanvragen of vrijblijvend informatie ontvangen over het kopen of leasen van zonnepanelen op je schuur? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier op de website of bel ons direct.

Zonnepanelen op je loods: kopen of leasen?

Zonnepanelen op je loods van PV-Projecten zijn goed voor een meer duurzame wereld, maar zijn vooral een rendabele investering voor je bedrijf! Steeds meer bedrijven schakelen met PV-Projecten om naar duurzame energie en laten zonnepanelen op hun schuur installeren. Wij brengen als geen ander de verduurzaming van bedrijven in de praktijk. We ondersteunen bedrijven in Nederland met slimme producten en diensten voor de omschakeling naar groene energie. Bij ons kun je zonnepanelen voor je schuur kopen of (agrarisch) leasen. Heb je voldoende financiële middelen in huis voor het kopen van zonnepanelen? Dan is dat altijd de beste keuze. Maar heb je net enkele investeringen gedaan en daardoor wat minder geld te besteden? Dan is het leasen van zonnepanelen voor je schuur de beste oplossing. Je hoeft dan niet te investeren, maar je profiteert wel van de voordelen van zelf opgewekte stroom met zonnepanelen.

Voordelen van zonnepanelen

Steeds meer ondernemers ontdekken de voordelen van het opwekken van duurzame energie voor hun bedrijf. We hebben de voordelen van het laten installeren van zonnepanelen op je schuur op een rijtje gezet:

 • Direct voordeel van gratis groene stroom en een lagere energierekening
 • Belastingvoordeel (SDE++ of EIA)
 • Gratis subsidieaanvraag door PV-Projecten
 • Gegarandeerde opbrengst
 • Zakelijk leasen van zonnepanelen op je schuur mogelijk
 • 25 jaar garantie op je zonnepanelen

Contact met PV-Projecten voor zonnepanelen op je schuur

Wil je meer weten over de installatie van zonnepanelen op je schuur, de belastingvoordelen en het rendement? Of wil je meer weten over het (agrarisch) leasen van zonnepanelen. We adviseren je graag tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin kijken we specifiek naar wat we voor jou kunnen betekenen en welke financiële, duurzame én fiscale voordelen zonnepanelen op je schuur je opleveren. Vul het contactformulier op de website in, of bel ons op 085 902 31 03. Je kunt ook een mail sturen naar info@pv-projecten.nl. Zonnepanelen op je schuur installeren? Schakel de experts van PV-Projecten in.

  Offerte aanvragen


  Schatting stroomverbruik:


  Verbruiktype:3x80 ampére of minderMeer dan 3x80 ampére