Direct een vraag? Bel +31 (0)85 9023 103
25 jaar garantie
Actief in heel Nederland
Zakelijk leasen
Gegarandeerde opbrengst
25 jaar garantie
Actief in heel Nederland
Zakelijk leasen
Gegarandeerde opbrengst

Topkwaliteit zonnepanelen voor bedrijven

zakelijke zonnepaneleninstallatie gerealiseerd door PV-Projecten

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen

Met zonnepanelen op uw bedrijf kunt u duurzaam ondernemen. Bij PV-Projecten BV kunt u zonnepanelen kopen of leasen van topmerken. Wij zijn experts op het gebied van zonnepanelen voor bedrijven die willen vergroenen.
Met ons kunt u uw energiekosten fors verlagen. Interesse in een offerte of vrijblijvende informatie over zonnepanelen voor uw bedrijf? Neem contact met ons op via het formulier op onze website of bel ons direct.

gerealiseerde zakelijke zonnepaneleninstallatie van PV-Projecten

Zonnepanelen voor bedrijven: kopen of leasen?

Overstappen op zonnepanelen van PV-Projecten is goed voor een duurzamere wereld, maar het is ook een rendabele investering voor uw bedrijf! Steeds meer bedrijven schakelen met PV-Projecten om naar duurzame energie en zonnepanelen.

Wij brengen als geen ander de verduurzaming van bedrijven in de praktijk. Met slimme producten en diensten helpen we Nederlandse bedrijven omschakelen naar groene energie. Bij ons kunt u als bedrijf zonnepanelen kopen of leasen.

Heeft u voldoende financiële middelen voor het kopen van zonnepanelen? Dan is dat altijd de beste keuze. Maar heeft u net wat grote investeringen gedaan, de aankoop van een pand of een nieuwe loods ingericht, en daardoor wat minder te besteden? Dan is het leasen van zonnepanelen voor bedrijven een ideale oplossing. U hoeft dan niet te investeren, maar u profiteert wel van de voordelen van zelf opgewekte stroom met zonnepanelen.

Offerte aanvragen

Voordelen van zonnepanelen voor bedrijven

Steeds meer ondernemers ontdekken de voordelen van het opwekken van duurzame energie voor hun bedrijf. We hebben de voordelen van zonnepanelen op bedrijven hier op een rijtje gezet:

  • Direct voordeel van gratis groene stroom en een lagere energierekening
  • Belastingvoordeel (SDE++ of EIA)
  • Gratis subsidieaanvraag door PV-Projecten
  • Gegarandeerde opbrengst
  • Zakelijk leasen van zonnepanelen mogelijk
  • 25 jaar garantie op uw zonnepanelen
zakelijke zonnepaneleninstallatie gerealiseerd door PV-Projecten

Contact met PV-projecten voor zonnepanelen

Wilt u meer weten over zonnepanelen, de belastingvoordelen en het rendement? Of wilt u meer weten over het leasen van zonnepanelen op uw bedrijf. We adviseren u graag op maat tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin kijken we specifiek naar wat we voor u kunnen betekenen en welke financiële, duurzame én fiscale voordelen zonnepanelen u opleveren. Vul onderstaand contactformulier in, of bel ons op 085 902 31 03. U kunt ook een mail sturen naar info@pv-projecten.nl. Bedrijven gaan voor zonnepanelen naar PV-Projecten.

Reactie binnen één werkdag

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We staan u direct te woord Liever direct een advies op maat? Bel +31 (0)85 9023 103