Direct een vraag? Bel +31 (0)85 9023 103
25 jaar garantie
Actief in heel Nederland
Zakelijk leasen
Gegarandeerde opbrengst
25 jaar garantie
Actief in heel Nederland
Zakelijk leasen
Gegarandeerde opbrengst

Topkwaliteit zonnepanelen voor bedrijven

zakelijke zonnepaneleninstallatie gerealiseerd door PV-Projecten

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen

Met zonnepanelen op uw bedrijf kunt u duurzaam ondernemen. Bij PV-Projecten BV kunt u terecht voor het kopen van zonnepanelen of het leasen van zonnepanelen van topmerken. PV-Projecten is expert op het gebied van zonnepanelen voor bedrijven die écht stappen willen zetten en een steentje willen bijdragen aan het vergroenen van onze samenleving. Als onderneming heeft u vaak een groot dakoppervlak beschikbaar om zoveel zonnepanelen op uw bedrijf te plaatsen dat de energienota fors lager wordt. Wilt u een offerte aanvragen of vrijblijvend informatie ontvangen over de mogelijkheden van het kopen of leasen van zonnepanelen voor uw bedrijf? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier op de website of bel ons direct.

gerealiseerde zakelijke zonnepaneleninstallatie van PV-Projecten

Zonnepanelen voor bedrijven: kopen of leasen?

Overstappen op zonnepanelen van PV-Projecten is goed voor een duurzamere wereld, maar het is ook een rendabele investering voor uw bedrijf! Steeds meer bedrijven schakelen met PV-Projecten om naar duurzame energie en zonnepanelen. Wij brengen als geen ander de verduurzaming van bedrijven in de praktijk. Met slimme producten en diensten helpen we Nederlandse bedrijven omschakelen naar groene energie. Bij ons kunt u als bedrijf zonnepanelen kopen of leasen. Heeft u voldoende financiële middelen voor het kopen van zonnepanelen? Dan is dat altijd de beste keuze. Maar heeft u net wat grote investeringen gedaan, de aankoop van een pand of een nieuwe loods ingericht, en daardoor wat minder te besteden? Dan is het leasen van zonnepanelen voor bedrijven een ideale oplossing. U hoeft dan niet te investeren, maar u profiteert wel van de voordelen van zelf opgewekte stroom met zonnepanelen.

Voordelen van zonnepanelen voor bedrijven

Steeds meer ondernemers ontdekken de voordelen van het opwekken van duurzame energie voor hun bedrijf. We hebben de voordelen van zonnepanelen op bedrijven hier op een rijtje gezet:

  • Direct voordeel van gratis groene stroom en een lagere energierekening
  • Belastingvoordeel (SDE++ of EIA)
  • Gratis subsidieaanvraag door PV-Projecten
  • Gegarandeerde opbrengst
  • Zakelijk leasen van zonnepanelen mogelijk
  • 25 jaar garantie op uw zonnepanelen
zakelijke zonnepaneleninstallatie gerealiseerd door PV-Projecten

Contact met PV-projecten voor zonnepanelen

Wilt u meer weten over zonnepanelen, de belastingvoordelen en het rendement? Of wilt u meer weten over het leasen van zonnepanelen op uw bedrijf. We adviseren u graag op maat tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin kijken we specifiek naar wat we voor u kunnen betekenen en welke financiële, duurzame én fiscale voordelen zonnepanelen u opleveren. Vul onderstaand contactformulier in, of bel ons op 085 902 31 03. U kunt ook een mail sturen naar info@pv-projecten.nl. Bedrijven gaan voor zonnepanelen naar PV-Projecten.

Reactie binnen één werkdag

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We staan u direct te woord Liever direct een advies op maat? Bel +31 (0)85 9023 103