Zonnepanelen op je kantoor - PV Projecten : PV Projecten

Zonnepanelen op je kantoor

 • 25 jaar garantie op alle zonnepanelen
 • Gegarandeerde opbrengst
 • Actief in heel Nederland
 • Gratis subsidieaanvraag
 • Zakelijk leasen

PV-Projecten: voor zonnepanelen op je bedrijfspand

Het installeren van zonnepanelen op je bedrijfspand is een manier van duurzaam ondernemen. Bij PV-Projecten BV kun je terecht voor het kopen van zonnepanelen of het leasen van zonnepanelen voor op je kantoor. PV-Projecten is expert op het gebied van zonnepanelen voor ondernemers die écht een steentje willen bijdragen aan het vergroenen van onze samenleving. Als onderneming heb je vaak een groot dakoppervlak beschikbaar om zonnepanelen op je bedrijfspand te plaatsen. Het resultaat: een energienota die snel fors lager wordt. Wil je een offerte aanvragen of vrijblijvend informatie ontvangen over de mogelijkheden van het kopen of leasen van zonnepanelen op je kantoor? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier op de website of bel ons direct.

Zonnepanelen op bedrijfspand kopen of leasen

Overstappen op zonnepanelen van PV-Projecten is goed voor een duurzamere wereld, maar het is ook een rendabele investering voor je bedrijf! Steeds meer bedrijven schakelen met PV-Projecten om naar duurzame energie en zonnepanelen. Wij brengen als geen ander de verduurzaming van bedrijven in de praktijk. Met slimme producten en diensten helpen we Nederlandse bedrijven omschakelen naar groene energie. Bij ons kun je als bedrijf zonnepanelen op je kantoor kopen of leasen. Heb je voldoende financiële middelen voor het kopen van zonnepanelen? Dan is dat altijd de beste keuze. Maar heb je net wat grote investeringen gedaan, de aankoop van een pand of een nieuwe loods ingericht, en daardoor wat minder te besteden? Dan is het leasen van zonnepanelen op je bedrijfspand de beste oplossing. Je doet dan geen direct investering, maar je profiteert wel direct van de voordelen van zelf opgewekte zonne-energie.

Voordelen van zonnepanelen op je kantoor

Steeds meer ondernemers stappen over op zonnepanelen voor het opwekken van zonne-energie voor hun bedrijf. We hebben de voordelen van zonnepanelen op je bedrijfspand voor je op een rijtje gezet:

 • Direct voordeel van gratis groene stroom en een lagere energierekening
 • Belastingvoordeel (SDE++ of EIA)
 • Gratis subsidieaanvraag door PV-Projecten
 • Gegarandeerde opbrengst
 • Zakelijk leasen van zonnepanelen mogelijk
 • 25 jaar garantie op je zonnepanelen

Contact met PV-Projecten voor zonnepanelen

Wil je meer weten over zonnepanelen op je kantoor, de belastingvoordelen en het rendement? Of wil je meer weten over het leasen van zonnepanelen op je bedrijf. We adviseren je graag op maat tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin kijken we specifiek naar wat we voor jou kunnen betekenen en welke financiële, duurzame én fiscale voordelen zonnepanelen op je bedrijf je opleveren. Vul het contactformulier op de website in, of bel ons op 085 902 31 03. Je kunt ook een mail sturen naar info@pv-projecten.nl. Voor zonnepanelen op een bedrijfspand gaan bedrijven naar PV-Projecten.

  Offerte aanvragen


  Schatting stroomverbruik:


  Verbruiktype:3x80 ampére of minderMeer dan 3x80 ampére