Direct een vraag? Bel +31 (0)85 9023 103
25 jaar garantie
Actief in heel Nederland
Zakelijk leasen
Gegarandeerde opbrengst
25 jaar garantie
Actief in heel Nederland
Zakelijk leasen
Gegarandeerde opbrengst
Bij PV-projecten

Zakelijke zonnepanelen in Wageningen

Vind uw zakelijke zonnepanelen bij PV-projecten

Ben je van plan om zonnepanelen in Wageningen te plaatsen? Dan ben je bij PV Projecten BV aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van zakelijke zonnepanelen voor bedrijven. Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om hun bedrijf te verduurzamen. De vraagstukken die dit met zich meebrengt, is voor veel mensen echter een behoorlijke drempel. Daarom nemen de experts van PV Project je graag bij de hand. Wij voorzien je van advies op maat en verzorgen de levering en plaatsing van de zonnepanelen in Wageningen. Voor meer informatie over onze producten en diensten lees je verder. Natuurlijk kun je ook direct contact met ons opnemen door te bellen of te mailen.

Het verduurzamen van uw bedrijf in Wageningen

Wanneer je als ondernemer je bedrijf in Wageningen wilt verduurzamen, kost dat meestal behoorlijk wat tijd en energie. Er zijn allerlei vraagstukken waar je tegenaan loopt. Ga je zonnepanelen kopen of kies je voor leasen? Wat zijn de kosten? En hoe zit het met de SDE++ subsidie en fiscale voordelen voor je bedrijf? PV Project is expert op het gebied van zakelijke zonnepanelen en geeft graag antwoord op je vragen. We voorzien je van advies op maat en denken met je mee. Uiteraard verliezen wij hierbij het technische, financiële en duurzame plaatje niet uit het oog.

Zonnepanelen en bijbehorende producten leveren

Ook het leveren van zonnepanelen in Wageningen nemen wij voor onze rekening. Wij willen graag de beste producten leveren tegen een goede prijs. Daarom werken wij samen met een aantal vaste leveranciers. Zij zorgen zonnepanelen, omvormers en montagesystemen van een uitstekende kwaliteit tegen de beste prijs. Zo kunnen wij de volgende producten bieden:

  • Jinko en Canadian Solar (zonnepanelen)
  • SolarEdge (Power Optimizers) en Huawei (omvormers)
  • Flatfix Fusion (montagesysteem voor panelen op een plat dak)
  • Tritec (inlegsysteem voor panelen op een schuin dak)

De voordelen van duurzame energie

Kies je ervoor om met je bedrijf over te stappen op duurzame energie, bijvoorbeeld met zonnepanelen in Wageningen, dan profiteer je van verschillende voordelen:

  • Direct voordeel van gratis groene stroom en een lagere energierekening
  • Gegarandeerde opbrengst
  • Belastingvoordeel (SDE++ of EIA)
  • Gratis subsidieaanvraag door PV Projecten
  • Mogelijkheid tot zakelijk leasen van panelen
  • 25 jaar garantie op je panelen

Wil je meer weten over de voordelen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen of te mailen.

Het logo van PV-Projecten

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor zonnepanelen in Wageningen? Of wil je direct een afspraak met ons maken? Bel ons dan via telefoonnummer 085 902 31 03. Mailen kan ook naar info@pv-projecten.nl. Wij voorzien je dan graag van advies op maat en informeren je over zonnepanelen in Wageningen.

Reactie binnen één werkdag

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We staan u direct te woord Liever direct een advies op maat? Bel +31 (0)85 9023 103