EIA-subsidie en zonnepanelen - PV-Projecten B.V. : PV-Projecten B.V.

EIA-subsidie en zonnepanelen

Bereken Besparing

  BEREKEN HOEVEEL U KUNT BESPAREN


  Stroomverbruik (KwH):
  Wij behandelen alleen aanvragen van boven de 50.000 KwH


  Verbruiktype:3x80 ampére of minderMeer dan 3x80 ampére

  • 25 jaar garantie op alle zonnepanelen
  • Gegarandeerde opbrengst
  • Actief in heel Nederland
  • Gratis subsidieaanvraag
  • Zakelijk leasen

  PV-Projecten: voor zonnepanelen met EIA-subsidie

  Zoek je een bedrijf dat je helpt met het aanvragen van EIA-subsidie en het (laten) plaatsen van topkwaliteit zonnepanelen voor je agrarische bedrijf? Laat je dan adviseren door de experts van PV-Projecten. De Energie-investeringsaftrek (EIA) levert je een fiscaal voordeel op bij je investering in zonnepanelen. Met PV-Projecten werk je dus samen aan de voordeligste deal en het hoogste rendement op je zonnepanelen. Met de hulp van PV-Projecten wordt duurzaam ondernemen voor iedereen voordelig. Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen of informatie ontvangen over de mogelijkheden van het aanvragen van EIA-subsidie voor je bedrijf? Vertel het ons via het contactformulier hier op website, of bel ons meteen.

  Wat is de Energie-investeringsaftrek (EIA)?

  De Energie-investeringsaftrek is door de overheid in het leven geroepen om het gebruik van duurzame energie bij bedrijven te stimuleren. Energiebesparende bedrijfsmiddelen die in aanmerking komen voor de EIA-subsidie zijn opgenomen in de Energielijst die jaarlijks gepubliceerd wordt door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Zonnepanelen staan uiteraard ook op deze lijst. Bezitters van zonnepanelen mogen eenmalig 45% van de totale investeringskosten aftrekken van hun fiscale winst. En naast de EIA mag je ook nog ‘gewone’ Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) toepassen. En tot slot heb je met je energiezuinige investeringen, zoals zonnepanelen, uiteraard een flink lagere energierekening. Dat maakt investeren in zonnepanelen wel heel interessant. PV-Projecten helpt je van a tot z door het hele investerings- en financieringsproces van zonnepanelen.

  Investeren in zonnepanelen: fiscaal zeer aantrekkelijk

  Veel agrariërs hebben hun bedrijf bij de Belastingdienst aangemeld als eenmanszaak, maatschap of VOF. Dat betekent dat je bij een goed jaar bijna 50% inkomstenbelasting betaalt. Natuurlijk zoek je dan naar manieren om die belastingdruk te verlagen. En dan is investeren in zonnepanelen zeer interessant. Met de EIA-subsidie heb je een aanzienlijk belastingvoordeel, wat het rendement op je investering in zonnepanelen een stuk aantrekkelijker maakt.

  Wanneer EIA-subsidie voor zonnepanelen?

  Je komt voor een EIA-subsidie in aanmerking als je een kleinverbruikersaansluiting (maximaal 3x80A) hebt, en investeert in minimaal 15.000 Wp aan zonnepanelen. Dat zijn plusminus 50 tot 60 zonnepanelen. In 2020 mag je over de totale installatiekosten van je zonnepanelen maar liefst 45% ten laste brengen van je winst over 2020. Het investeringsbedrag voor zonnepanelen moet daarbij tussen de € 2.500,- en de € 124.000.000,- liggen.

  Contact met PV-Projecten voor EIA-subsidie

  Wil je meer weten over zonnepanelen met EIA-subsidie aanvragen, de belastingvoordelen en het rendement? Bij PV-Projecten adviseren we je graag op maat tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vul het contactformulier op de website in, of bel ons op 085 902 31 03. Je kunt ook een mail sturen naar info@pv-projecten.nl. Voor zonnepanelen met EIA-subsidie ga je naar PV-Projecten.

   BEREKEN HOEVEEL U KUNT BESPAREN


   Stroomverbruik (KwH):
   Wij behandelen alleen aanvragen van boven de 50.000 KwH


   Verbruiktype:3x80 ampére of minderMeer dan 3x80 ampére