Zonnepanelen bij een VvE - PV Projecten : PV Projecten

Zonnepanelen bij een VvE

 • 25 jaar garantie op alle zonnepanelen
 • Gegarandeerde opbrengst
 • Actief in heel Nederland
 • Gratis subsidieaanvraag
 • Zakelijk leasen

PV-Projecten: voor zonnepanelen plaatsen bij een VvE

Ook voor een VvE is het laten plaatsen van zonnepanelen een aantrekkelijke investering. Op deze manier kun je namelijk stroom opwekken uit een onuitputtelijke en redelijk betrouwbare bron. De grote, platte daken van appartementsgebouwen van een VvE zijn uitstekend geschikt voor zonnepanelen. PV-Projecten is expert op het gebied van het plaatsen van zonnepanelen bij VvE’s die een steentje willen bijdragen aan het vergroenen van onze samenleving. Het resultaat voor iedereen die meedoet in de VvE: een energienota die snel fors lager wordt. Wil je een offerte aanvragen of vrijblijvend informatie ontvangen over de mogelijkheden van het kopen of leasen van zonnepanelen als VvE? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier op de website of bel ons direct.

Collectief gebruik zonnepanelen VvE

Als VvE kun je op twee manieren zonnepanelen aanschaffen. Voor collectief gebruik of voor het gebruik door een aantal appartementen. Kies je voor de collectieve optie? Dan moet hier een meerderheid van stemmen voor zijn gewonnen in de Algemene Ledenvergadering van de VvE. De elektriciteit kan dan worden opgewekt voor gebruik voor de gemeenschappelijke voorzieningen, zoals de verlichting in de hal en de lift. Hierdoor zullen de uitgaven van de VvE naar beneden gaan, zodat ook de VvE-bijdrage omlaag kan.

Gebruik zonnepanelen met aantal appartementen

De andere manier om zonnepanelen aan te schaffen voor een VvE is voor het gebruik in verschillende appartementen. De opgewekte groene stroom wordt dan geleverd via een verdeler aan de verschillende huishoudens. Hoeveel elk huishouden ontvangt, stellen we bij PV-Projecten dan in. Het teveel aan zonne-energie dat wordt opgewekt wordt via een salderingsregeling verrekend. Hier is ook een meerderheid van stemmen voor nodig, ook al maakt waarschijnlijk niet elk lid van de VvE gebruik van de zonne-energie. Om een goed beeld te krijgen van wat de mogelijkheden van zonnepanelen voor je appartementencomplex zijn, kun je een duurzaamheidsscan uitvoeren, die de overheid voor 75% subsidieert. Wij vragen die subsidie dan voor je aan. Informeer bij PV-Projecten naar de subsidiemogelijkheden en de voordelen van zonnepanelen voor je VvE.

Voordelen van zonnepanelen voor je VvE

Steeds meer VvE’s stappen over op zonnepanelen voor opwekken van zonne-energie voor hun appartementencomplex. We hebben de voordelen van zonnepanelen voor een VvE op een rijtje gezet:

Met je VvE collectief of individueel gebruik maken van zonnepanelen

 • Direct voordeel van gratis groene stroom en een lagere energierekening
 • Belastingvoordeel (SDE++ of EIA)
 • Gratis subsidieaanvraag door PV-Projecten
 • Gegarandeerde opbrengst
 • Leasen van zonnepanelen mogelijk
 • 25 jaar garantie op je zonnepanelen

 

Contact met PV-Projecten voor zonnepanelen

Wil je meer weten over de aanschaf van zonnepanelen voor je VvE, de belastingvoordelen en het rendement? We adviseren je graag op maat tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin kijken we specifiek naar wat we voor je VvE kunnen betekenen en welke financiële, duurzame én fiscale voordelen zonnepanelen je dat oplevert. Vul het contactformulier op de website in, of bel ons op 085 902 31 03. Je kunt ook een mail sturen naar info@pv-projecten.nl. Zonnepanelen voor je VvE? Ga voor zonnepanelen naar PV-Projecten voor informatie, advies en installatie.

  Offerte aanvragen


  Schatting stroomverbruik:


  Verbruiktype:3x80 ampére of minderMeer dan 3x80 ampére