Direct een vraag? Bel +31 (0)85 9023 103
25 jaar garantie
Actief in heel Nederland
Zakelijk leasen
Gegarandeerde opbrengst
25 jaar garantie
Actief in heel Nederland
Zakelijk leasen
Gegarandeerde opbrengst

Topkwaliteit zonnepanelen op uw schuur

gerealiseerde zakelijke zonnepaneleninstallatie van PV-Projecten

PV-projecten voor zonnepanelen op uw schuur

Met zonnepanelen op uw schuur kunt u als bedrijf duurzaam ondernemen. Bij PV-Projecten BV kunt u zonnepanelen kopen of leasen voor uw schuur. Wij zijn experts op dit gebied en helpen bedrijven die milieubewust zijn en willen bijdragen aan een groenere samenleving. Veel bedrijven hebben grote schuurdaken die ideaal zijn voor zonnepanelen, waardoor u snel kunt besparen op uw energierekening. Interesse in een offerte of meer informatie? Neem contact met ons op via ons contactformulier op de website of bel ons direct.

gerealiseerde zakelijke zonnepaneleninstallatie van PV-Projecten

Zonnepanelen op uw schuur: kopen of leasen?

Zonnepanelen van PV-Projecten op uw schuur zijn niet alleen goed voor een duurzamere wereld, maar ook een rendabele investering voor uw bedrijf! Steeds meer bedrijven schakelen over op duurzame energie en laten zonnepanelen installeren door PV-Projecten. Wij zijn experts in het praktisch verduurzamen van bedrijven en bieden slimme producten en diensten voor de overstap naar groene energie.

Bij ons kunt u zonnepanelen kopen of leasen voor uw schuur. Als u de financiële middelen heeft, is kopen de beste optie. Als u echter net investeringen heeft gedaan en wat minder budget heeft, is leasen de ideale oplossing. U hoeft dan niet te investeren, maar profiteert toch van de voordelen van zelf opgewekte stroom met zonnepanelen.

Offerte aanvragen

Voordelen van zonnepanelen op uw schuur

Steeds meer ondernemers ontdekken de voordelen van het opwekken van duurzame energie voor hun bedrijf. We hebben de voordelen van het laten installeren van zonnepanelen op uw schuur op een rijtje gezet:

  • Direct voordeel van gratis groene stroom en een lagere energierekening
  • Belastingvoordeel (SDE++ of EIA)
  • Gratis subsidieaanvraag door PV-Projecten
  • Gegarandeerde opbrengst
  • Zakelijk leasen van zonnepanelen op uw schuur mogelijk
  • 25 jaar garantie op uw zonnepanelen
gerealiseerde agrarische zonnepaneleninstallatie van PV-Projecten

Contact met PV-projecten voor zonnepanelen op uw schuur

Wilt u meer weten over de installatie van zonnepanelen op uw schuur, de belastingvoordelen en het rendement? Of wilt u meer weten over het (agrarisch) leasen van zonnepanelen. We adviseren u graag tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin kijken we specifiek naar wat we voor u kunnen betekenen en welke financiële, duurzame én fiscale voordelen zonnepanelen op uw schuur u opleveren. Vul het onderstaande formulier in, of bel ons op 085 902 31 03. U kunt ook een mail sturen naar info@pv-projecten.nl. Zonnepanelen op uw schuur installeren? Schakel de experts van PV-Projecten in.

Reactie binnen één werkdag

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We staan u direct te woord Liever direct een advies op maat? Bel +31 (0)85 9023 103