Direct een vraag? Bel +31 (0)85 9023 103
25 jaar garantie
Actief in heel Nederland
Zakelijk leasen
Gegarandeerde opbrengst
25 jaar garantie
Actief in heel Nederland
Zakelijk leasen
Gegarandeerde opbrengst

Topkwaliteit zonnepanelen op uw schuur

gerealiseerde zakelijke zonnepaneleninstallatie van PV-Projecten

PV-projecten voor zonnepanelen op uw schuur

Zoekt u met uw bedrijf naar manieren voor duurzaam ondernemen? Met zonnepanelen op uw schuur kun u die ambitie al voor een flink deel waarmaken. Bij PV-Projecten BV kunt u terecht voor het kopen van zonnepanelen of het (agrarisch)leasen van zonnepanelen voor uw schuur. Wij zijn expert op het gebied van zonnepanelen voor bedrijven die aandacht hebben voor het milieu en een bijdrage willen leveren aan het vergroenen van onze samenleving. Veel ondernemingen hebben een schuur met een groot dakoppervlak voor zonnepanelen. Daarmee kut u uw energienota in korte tijd flink omlaag te brengen. Platte daken van een schuur zijn zeer geschikt voor zonnepanelen. Wilt u een offerte aanvragen of vrijblijvend informatie ontvangen over het kopen of leasen van zonnepanelen op uw schuur? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier op de website of bel ons direct.

gerealiseerde zakelijke zonnepaneleninstallatie van PV-Projecten

Zonnepanelen op uw loods: kopen of leasen?

Zonnepanelen op uw loods van PV-Projecten zijn goed voor een meer duurzame wereld, maar zijn vooral een rendabele investering voor uw bedrijf! Steeds meer bedrijven schakelen met PV-Projecten om naar duurzame energie en laten zonnepanelen op hun schuur installeren. Wij brengen als geen ander de verduurzaming van bedrijven in de praktijk. We ondersteunen bedrijven in Nederland met slimme producten en diensten voor de omschakeling naar groene energie. Bij ons kunt u zonnepanelen voor uw schuur kopen of (agrarisch) leasen. Heeft u voldoende financiële middelen in huis voor het kopen van zonnepanelen? Dan is dat altijd de beste keuze. Maar heeft u net enkele investeringen gedaan en daardoor wat minder geld te besteden? Dan is het leasen van zonnepanelen voor uw schuur de beste oplossing. Uw hoeft dan niet te investeren, maar u profiteert wel van de voordelen van zelf opgewekte stroom met zonnepanelen.

Voordelen van zonnepanelen

Steeds meer ondernemers ontdekken de voordelen van het opwekken van duurzame energie voor hun bedrijf. We hebben de voordelen van het laten installeren van zonnepanelen op uw schuur op een rijtje gezet:

  • Direct voordeel van gratis groene stroom en een lagere energierekening
  • Belastingvoordeel (SDE++ of EIA)
  • Gratis subsidieaanvraag door PV-Projecten
  • Gegarandeerde opbrengst
  • Zakelijk leasen van zonnepanelen op uw schuur mogelijk
  • 25 jaar garantie op uw zonnepanelen
gerealiseerde agrarische zonnepaneleninstallatie van PV-Projecten

Contact met PV-projecten voor zonnepanelen op uw schuur

Wilt u meer weten over de installatie van zonnepanelen op uw schuur, de belastingvoordelen en het rendement? Of wilt u meer weten over het (agrarisch) leasen van zonnepanelen. We adviseren u graag tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin kijken we specifiek naar wat we voor u kunnen betekenen en welke financiële, duurzame én fiscale voordelen zonnepanelen op uw schuur u opleveren. Vul het onderstaande formulier in, of bel ons op 085 902 31 03. U kunt ook een mail sturen naar info@pv-projecten.nl. Zonnepanelen op uw schuur installeren? Schakel de experts van PV-Projecten in.

Reactie binnen één werkdag

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We staan u direct te woord Liever direct een advies op maat? Bel +31 (0)85 9023 103