Zonnepanelen in Veenendaal - Bel met PV-Projecten B.V. : PV-Projecten B.V.

Zonnepanelen in Veenendaal

Bereken Besparing

  BEREKEN HOEVEEL U KUNT BESPAREN


  Stroomverbruik (KwH):
  Wij behandelen alleen aanvragen van boven de 50.000 KwH


  Verbruiktype:3x80 ampére of minderMeer dan 3x80 ampére

  • 25 jaar garantie op alle zonnepanelen
  • Gegarandeerde opbrengst
  • Actief in heel Nederland
  • Gratis subsidieaanvraag
  • Zakelijk leasen

  Zakelijke zonnepanelen in Veenendaal door PV Projecten BV

  Wil je zakelijke zonnepanelen in Veenendaal leasen of kopen? Neem dan contact op met PV Projecten BV. Wij helpen je graag om je duurzame bedrijfsambities te realiseren. Wij staan voor je klaar met advies op maat bij het kopen/leasen en plaatsen van zonnepanelen. Daarnaast verzorgen wij een volledige planning inclusief constructieberekeningen en nemen wij het leveren en plaatsen van de panelen op het dak van je kantoor, bedrijfspand, loods of schuur in Veenendaal voor onze rekening. Lees verder als je meer wilt weten over onze werkwijze. Natuurlijk kun je ook direct bellen of mailen voor het aanvragen van een offerte of het maken van een afspraak.

  Verbeter de duurzaamheid van je bedrijf in Veenendaal

  Met het oog op de toekomst is het belangrijk dat we aandacht besteden aan de duurzaamheid van ons bedrijf. Wil je ook graag stappen zetten op het gebied van duurzame energie? Dan is het kopen van zonnepanelen in Veenendaal een hele goede beslissing. Natuurlijk brengt het overstappen op groene energie ook vragen met zich mee. Wil je zonnepanelen leasen of kopen? Welke panelen passen het best bij jouw situatie? Wat zijn de fiscale voordelen? En hoe zit het met de verschillende subsidies zoals SDE+, EIA en KIA? PV Projecten heeft jarenlange ervaring en de nodige kennis op het gebied van zonnepanelen en helpt je met het beantwoorden van deze vragen. Wij denken graag met je mee en bekijken de verschillende technische, financiële en duurzame aspecten.

  De planning en het leveren van zonnepanelen

  Om een kwalitatief ontwerp te kunnen garanderen, moet er een planning worden gemaakt. Wij voeren daarom een technisch onderzoek uit en gebruiken deze als input voor een ontwerp van de zonnepanelen op het dak van je pand. Er wordt bijvoorbeeld ook een ballast- en hijsplan gemaakt. Onze experts calculeren zorgvuldig ieder onderdeel. Na de afronding van de planning starten we met het plaatsen van de panelen. Zowel de panelen als de verschillende onderdelen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Wij werken al jaren samen met een aantal vaste leveranciers:

  • Jinko en Canadian Solar (zonnepanelen)
  • Tritec (inlegsysteem voor panelen op een schuin dak)
  • SolarEdge (Power Optimizers) en Huawei (omvormers)
  • Flatfix Fusion (montagesysteem voor panelen op een plat dak)

  Ontdek de voordelen van duurzame energie

  Ga jij met je bedrijf in Veenendaal ook aan de slag met het verduurzamen? Dan levert dit onder andere de volgende voordelen op:

  • Direct voordeel van gratis groene stroom en een lagere energierekening
  • Gegarandeerde opbrengst
  • Belastingvoordeel (SDE+ of EIA)
  • Gratis subsidieaanvraag door PV Projecten
  • Mogelijkheid tot zakelijk leasen van panelen
  • 25 jaar garantie op je panelen

  Wil je meer weten over de voordelen? Bel of mail ons dan gerust.

  Neem contact met ons op

  Wil je ook graag zonnepanelen in Veenendaal laten plaatsen door PV Projecten? Of heb je behoefte aan meer informatie over onze aanpak en prijzen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085-9023103 of te mailen via info@pv-projecten.nl. Wij horen dan graag wat je wensen zijn voor zakelijke zonnepanelen in Veenendaal.

   BEREKEN HOEVEEL U KUNT BESPAREN


   Stroomverbruik (KwH):
   Wij behandelen alleen aanvragen van boven de 50.000 KwH


   Verbruiktype:3x80 ampére of minderMeer dan 3x80 ampére