Zonnepanelen op plat dak - PV Projecten : PV Projecten

Zonnepanelen op plat dak

 • 25 jaar garantie op alle zonnepanelen
 • Gegarandeerde opbrengst
 • Actief in heel Nederland
 • Gratis subsidieaanvraag
 • Zakelijk leasen

PV-Projecten voor zonnepanelen op een plat dak

Wil je graag zonnepanelen op het dak van je bedrijf? Maar heb je alleen een plat dak beschikbaar? Dat is perfect, want een plat dak geeft veel ruimte voor het plaatsen van zonnepanelen. PV-Projecten heeft de oplossing voor zonnepanelen op een plat dak in huis: het montagesysteem van FlatFix Fusion, een innovatief product van het Nederlandse bedrijf Esdec. Dit revolutionaire systeem is lichtgewicht en speciaal ontwikkeld voor het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak. Bij PV-Projecten BV kunnen bedrijven en agrarisch ondernemers die duurzaam willen werken terecht voor het kopen of leasen van zonnepanelen. Wij installeren zonnepanelen op alle soorten daken. Zo kunnen wij dus ook zonnepanelen op een plat dak plaatsen. Wil je een offerte aanvragen of vrijblijvend informatie ontvangen voor het kopen of leasen van zonnepanelen? Stuur ons een bericht via het contactformulier op de website of bel ons direct.

FlatFix Fusion montagesysteem voor zonnepanelen op plat dak

Bij PV-Projecten gebruiken we het FlatFix Fusion montagesysteem voor het risicoloos installeren van zonnepanelen op een plat dak. Dit revolutionaire systeem van het Nederlandse bedrijf Esdec is lichtgewicht en speciaal ontwikkeld voor het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak. Dankzij het slimme kliksysteem en de eenvoudige montage maakt FlatFix Fusion het mogelijk om een PV-systeem in zeer korte tijd te installeren, zonder verlies van kwaliteit en veiligheid. Dat beperkt de monteurskosten én de hoeveelheid overlast voor je bedrijf. Het slimme montagesysteem heeft de kortste installatietijd in de markt en biedt een garantie van 20 jaar.

Zonnepanelen op golfplaten kopen of leasen?

Zonnepanelen op een plat dak zijn een rendabele investering! Steeds meer bedrijven schakelen met PV-Projecten over op duurzame energie met zonnepanelen. Wij ondersteunen bedrijven met slimme producten en diensten voor de omschakeling naar groene energie. Bij ons kun je dus zonnepanelen kopen of (agrarisch) leasen. Zo profiteer je snel van de voordelen van zelf opgewekte zonne-energie.

Voordelen van zonnepanelen

Steeds meer ondernemers ontdekken de voordelen van het opwekken van duurzame energie voor hun bedrijf. We hebben de voordelen van het laten installeren van zonnepanelen op een plat dak op een rijtje gezet:

 • Direct voordeel van gratis groene stroom en een lagere energierekening
 • Belastingvoordeel (SDE++ of EIA)
 • Gratis subsidieaanvraag door PV-Projecten
 • Gegarandeerde opbrengst
 • Zakelijk en agrarisch leasen van zonnepanelen mogelijk
 • 25 jaar garantie op je zonnepanelen

Contact met PV-Projecten voor zonnepanelen op platte daken

Meer weten over de installatie van zonnepanelen op een plat dak, de belastingvoordelen en het rendement? Of wil je meer weten over het leasen van zonnepanelen. We adviseren je graag tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vul het contactformulier op de website in, of bel ons op 085 902 31 03. Je kunt ook een mail sturen naar info@pv-projecten.nl. Zonnepanelen op een plat dak installeren? Schakel de experts van PV-Projecten in.

  Offerte aanvragen


  Schatting stroomverbruik:


  Verbruiktype:3x80 ampére of minderMeer dan 3x80 ampére