Direct een vraag? Bel +31 (0)85 9023 103
25 jaar garantie
Actief in heel Nederland
Zakelijk leasen
Gegarandeerde opbrengst
25 jaar garantie
Actief in heel Nederland
Zakelijk leasen
Gegarandeerde opbrengst
Bij PV-projecten

Zakelijke zonnepanelen in Veenendaal

Zakelijke zonnepanelen in Veenendaal vindt u bij PV-projecten

Wil je zakelijke zonnepanelen in Veenendaal leasen of kopen? Neem dan contact op met PV Projecten BV. Wij helpen je graag om je duurzame bedrijfsambities te realiseren. Wij staan voor je klaar met advies op maat bij het kopen/leasen en plaatsen van zonnepanelen. Daarnaast verzorgen wij een volledige planning inclusief constructieberekeningen en nemen wij het leveren en plaatsen van de panelen op het dak van je kantoor, bedrijfspand, loods of schuur in Veenendaal voor onze rekening. Lees verder als je meer wilt weten over onze werkwijze. Natuurlijk kun je ook direct bellen of mailen voor het aanvragen van een offerte of het maken van een afspraak.

zakelijke zonnepaneleninstallatie gerealiseerd door PV-Projecten

Verbeter de duurzaamheid van uw bedrijf in Veenendaal

Met het oog op de toekomst is het belangrijk dat we aandacht besteden aan de duurzaamheid van ons bedrijf. Wil je ook graag stappen zetten op het gebied van duurzame energie? Dan is het kopen van zonnepanelen in Veenendaal een hele goede beslissing. Natuurlijk brengt het overstappen op groene energie ook vragen met zich mee. Wil je zonnepanelen leasen of kopen? Welke panelen passen het best bij jouw situatie? Wat zijn de fiscale voordelen? En hoe zit het met de verschillende subsidies zoals SDE+, EIA en KIA? PV Projecten heeft jarenlange ervaring en de nodige kennis op het gebied van zonnepanelen en helpt je met het beantwoorden van deze vragen. Wij denken graag met je mee en bekijken de verschillende technische, financiële en duurzame aspecten.

De planning en het leveren van zonnepanelen

Om een kwalitatief ontwerp te kunnen garanderen, moet er een planning worden gemaakt. Wij voeren daarom een technisch onderzoek uit en gebruiken deze als input voor een ontwerp van de zonnepanelen op het dak van je pand. Er wordt bijvoorbeeld ook een ballast- en hijsplan gemaakt. Onze experts calculeren zorgvuldig ieder onderdeel. Na de afronding van de planning starten we met het plaatsen van de panelen. Zowel de panelen als de verschillende onderdelen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Wij werken al jaren samen met een aantal vaste leveranciers:

  • Jinko en Canadian Solar (zonnepanelen)
  • Tritec (inlegsysteem voor panelen op een schuin dak)
  • SolarEdge (Power Optimizers) en Huawei (omvormers)
  • Flatfix Fusion (montagesysteem voor panelen op een plat dak)

Ontdek de voordelen van duurzame energie

Ga jij met je bedrijf in Veenendaal ook aan de slag met het verduurzamen? Dan levert dit onder andere de volgende voordelen op:

  • Direct voordeel van gratis groene stroom en een lagere energierekening
  • Gegarandeerde opbrengst
  • Belastingvoordeel (SDE+ of EIA)
  • Gratis subsidieaanvraag door PV Projecten
  • Mogelijkheid tot zakelijk leasen van panelen
  • 25 jaar garantie op je panelen

Wil je meer weten over de voordelen? Bel of mail ons dan gerust.

Het logo van PV-Projecten

Neem contact met ons op!

Wil je ook graag zonnepanelen in Veenendaal laten plaatsen door PV Projecten? Of heb je behoefte aan meer informatie over onze aanpak en prijzen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085-9023103 of te mailen via info@pv-projecten.nl. Wij horen dan graag wat je wensen zijn voor zakelijke zonnepanelen in Veenendaal.

Reactie binnen één werkdag

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We staan u direct te woord Liever direct een advies op maat? Bel +31 (0)85 9023 103