Direct een vraag? Bel +31 (0)85 9023 103
25 jaar garantie
Actief in heel Nederland
Zakelijk leasen
Gegarandeerde opbrengst
25 jaar garantie
Actief in heel Nederland
Zakelijk leasen
Gegarandeerde opbrengst
Bij PV-projecten

Zakelijke zonnepanelen in Veenendaal

Zakelijke zonnepanelen in Veenendaal vindt u bij PV-projecten

Wilt u zakelijke zonnepanelen in Veenendaal leasen of kopen? Neem dan contact op met PV Projecten BV. Wij helpen u graag om uw duurzame bedrijfsambities te realiseren. Wij staan voor u klaar met advies op maat bij het kopen/leasen en plaatsen van zonnepanelen. Daarnaast verzorgen wij een volledige planning inclusief constructieberekeningen en nemen wij het leveren en plaatsen van de panelen op het dak van uw kantoor, bedrijfspand, loods of schuur in Veenendaal voor onze rekening. Lees verder als u meer wilt weten over onze werkwijze. Natuurlijk kunt u ook direct bellen of mailen voor het aanvragen van een offerte of het maken van een afspraak.

zakelijke zonnepaneleninstallatie gerealiseerd door PV-Projecten

Verbeter de duurzaamheid van uw bedrijf in Veenendaal

Met het oog op de toekomst is het belangrijk dat we aandacht besteden aan de duurzaamheid van ons bedrijf. Wilt u ook graag stappen zetten op het gebied van duurzame energie? Dan is het kopen van zonnepanelen in Veenendaal een hele goede beslissing. Natuurlijk brengt het overstappen op groene energie ook vragen met zich mee. Wilt u zonnepanelen leasen of kopen? Welke panelen passen het best bij uw situatie? Wat zijn de fiscale voordelen? En hoe zit het met de verschillende subsidies zoals SDE+, EIA en KIA? PV Projecten heeft jarenlange ervaring en de nodige kennis op het gebied van zonnepanelen en helpt u met het beantwoorden van deze vragen. Wij denken graag met u mee en bekijken de verschillende technische, financiële en duurzame aspecten.

Offerte aanvragen

De planning en het leveren van zonnepanelen

Om een kwalitatief ontwerp te kunnen garanderen, moet er een planning worden gemaakt. Wij voeren daarom een technisch onderzoek uit en gebruiken deze als input voor een ontwerp van de zonnepanelen op het dak van uw pand. Er wordt bijvoorbeeld ook een ballast- en hijsplan gemaakt. Onze experts calculeren zorgvuldig ieder onderdeel. Na de afronding van de planning starten we met het plaatsen van de panelen. Zowel de panelen als de verschillende onderdelen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Wij werken al jaren samen met een aantal vaste leveranciers:

  • Jinko en Canadian Solar (zonnepanelen)
  • Tritec (inlegsysteem voor panelen op een schuin dak)
  • SolarEdge (Power Optimizers) en Huawei (omvormers)
  • Flatfix Fusion (montagesysteem voor panelen op een plat dak)

Ontdek de voordelen van duurzame energie

Gaat u met uw bedrijf in Veenendaal ook aan de slag met het verduurzamen? Dan levert dit onder andere de volgende voordelen op:

  • Direct voordeel van gratis groene stroom en een lagere energierekening
  • Gegarandeerde opbrengst
  • Belastingvoordeel (SDE+ of EIA)
  • Gratis subsidieaanvraag door PV Projecten
  • Mogelijkheid tot zakelijk leasen van panelen
  • 25 jaar garantie op je panelen
Het logo van PV-Projecten

Neem contact met ons op!

Wilt u ook graag zonnepanelen in Veenendaal laten plaatsen door PV Projecten? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze aanpak en prijzen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085-9023103 of te mailen via info@pv-projecten.nl. Wij horen dan graag wat uw wensen zijn voor zakelijke zonnepanelen in Veenendaal.

Reactie binnen één werkdag

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We staan u direct te woord Liever direct een advies op maat? Bel +31 (0)85 9023 103