Zonnepanelen agrarisch leasen - PV Projecten : PV Projecten

Zonnepanelen agrarisch leasen

 • 25 jaar garantie op alle zonnepanelen
 • Gegarandeerde opbrengst
 • Actief in heel Nederland
 • Gratis subsidieaanvraag
 • Zakelijk leasen

PV-Projecten: profiteren van zonnepanelen zonder investering

Wil je zonnepanelen leasen in plaats van kopen om in je agrarisch bedrijf toch duurzaam te kunnen ondernemen? Bij PV-Projecten BV kun je zonnepanelen agrarisch leasen zonder daarvoor een diepte-investering te hoeven doen. Zo profiteer je zonder gedoe toch van de voordelen van zonnepanelen. PV-projecten is expert op het gebied van zonnepanelen voor agrarische bedrijven die écht stappen willen zetten en een steentje willen bijdragen aan het vergroenen van onze samenleving. Wil je een offerte aanvragen of vrijblijvend informatie ontvangen over de mogelijkheden van het agrarisch leasen van zonnepanelen voor je bedrijf? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier op de website of bel ons direct.

Hoge kwaliteit zonnepanelen voor agrarische bedrijven

Aan zonnepanelen op een boerderij worden hoge eisen gesteld. Door lokale omstandigheden als stof, zand, vocht en ammoniak hebben zonnepaneleninstallaties op een agrarische bedrijf het zwaarder te verduren dan gemiddeld. PV-Projecten biedt agrariërs daarom hoge kwaliteit zonnepanelen met een hoge opbrengstgarantie, waarbij al het werk uit handen wordt genomen.

Wanneer is agrarisch leasen van zonnepanelen aantrekkelijk?

Agrarische ondernemers hebben veelal een groot dakoppervlak beschikbaar om zoveel zonnepanelen te plaatsen dat de energienota fors lager wordt. Steeds meer van je agrarische collega’s stappen daarom over op duurzame energie en zonnepanelen. Dat doen ze samen met PV-Projecten, want wij brengen als geen ander de verduurzaming van agrarische bedrijven in de praktijk. Onder andere door agrarisch leasen van zonnepanelen mogelijk te maken. Wanneer is het agrarisch leasen van zonnepanelen aantrekkelijk? Vooropgesteld: heb je voldoende financiële middelen voor het kopen van zonnepanelen? Dan is kopen altijd de beste keuze. Maar heb je net wat grote investeringen gedaan en heb je minder te besteden? Dan is agrarisch leasen van zonnepanelen een ideale oplossing. Zo profiteer je zonder investeren toch van de voordelen van zelf opgewekte stroom met zonnepanelen.

Voordelen agrarisch leasen van zonnepanelen

We hebben alle voordelen van agrarisch leasen van zonnepanelen hier overzichtelijk op een rijtje gezet:

 • Belastingvoordeel voor agrariërs (SDE++, KIA of EIA)
 • Gratis subsidieaanvraag door PV-Projecten
 • Niet investeren, wel besparen
 • Direct het voordeel van gratis groene stroom en daarmee dus van een lagere energierekening
 • Je draagt zelf geen risico’s en investering
 • De zonnepanelen komen op je eigen balans
 • Agrarisch leasen van zonnepanelen legt minder beslag op je liquide middelen, waardoor je flexibel blijft om snel te kunnen reageren op nieuwe marktomstandigheden
 • In de meeste gevallen word je na de leaseperiode uiteindelijk alsnog eigenaar van de zonnepanelen, omdat je de hele investering hebt (af)betaald
 • 25 jaar garantie op je zonnepanelen

Persoonlijk advies over agrarisch leasen zonnepanelen

Wil je meer weten over agrarisch leasen van zonnepanelen? We adviseren je graag op maat tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin kijken we specifiek naar wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen en welke financiële, duurzame én fiscale voordelen agrarisch leasen van zonnepanelen je kunnen opleveren. Vul het contactformulier op de website in, of bel ons op 085 902 31 03. Je kunt ook een mail sturen naar info@pv-projecten.nl. Voor agrarisch leasen van zonnepanelen ga je naar PV-Projecten.

  Offerte aanvragen


  Schatting stroomverbruik:


  Verbruiktype:3x80 ampére of minderMeer dan 3x80 ampére