Profiteer van de SDE++ subsidie met behulp van PV Projecten : PV-Projecten B.V

SDE++ subsidie voor zonnepanelen

Bereken Besparing

  OFFERTE AANVRAGEN


  Stroomverbruik (KwH):
  Wij behandelen alleen aanvragen van boven de 30.000 KwH


  Verbruiktype:3x80 ampére of minderMeer dan 3x80 ampére

  • 25 jaar garantie op alle zonnepanelen
  • Gegarandeerde opbrengst
  • Actief in heel Nederland
  • Gratis subsidieaanvraag
  • Zakelijk leasen

  Wanneer u zonnepanelen plaatst, profiteert u van een heel groot voordeel: de RVO (de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) stelt namelijk jaarlijks een flink potje ter beschikking voor het kopen en plaatsen van zonnepanelen. Deze SDE++ subsidie (Subsidie Duurzame Energieproductie) maakt het voor uw bedrijf extra aantrekkelijk om op een rendabele manier te investeren in duurzame energie.

  Wat is de SDE++ subsidie?

  De SDE+ subsidie is specifiek gericht op zonnepanelen en biedt bedrijven de mogelijkheid om financiële ondersteuning te krijgen bij de investering in zonnepaneleninstallaties. Het doel is om duurzame energieproductie te vergroten en de CO2-uitstoot te verminderen. 

  Wat levert de SDE++ subsidie u op? 

  Met de SDE++ subsidie krijgt uw bedrijf wel 15 jaar lang een vergoeding voor alle opgewekte kilowatt. Dat maakt het financieren van zonnepanelen op lange termijn een stuk aantrekkelijker. Ook over de stroom die u zelf niet gebruikt maar teruglevert aan het elektriciteitsnet, krijgt u een vergoeding. 

  Als bedrijf bent u grootverbruiker en wilt u zoveel mogelijk zonnepanelen laten plaatsen. Uw financiële voordeel met de SDE++ subsidie is dan drievoudig: lagere energiekosten, subsidie per opgewekte kWh en de mogelijkheid om energie te verkopen aan het elektriciteitsnet. 

  Aandachtspunten bij de subsidie

  Er zijn wel een paar aandachtspunten als u gebruikt wilt maken van de SDE++ subsidie:

  • U kunt geen gebruikmaken van EIA (Energie-investeringsaftrek);
  • U moet een brutoproductiemeter (laten) installeren;
  • De hoofdaansluiting moet groter zijn dan 3x80A. Het kan zijn dat u eerst een verzwaring van uw aansluiting moet laten realiseren;
  • September 2023 is de vaste ‘openstellingsronde’ van dit jaar waarin subsidie aangevraagd kan worden.

  Hoe kan ik de SDE++ subsidie aanvragen?

  Het aanvragen van de SDE++ subsidie loopt via het RVO. Deze aanvraag kunt u zelf doen, maar PV-projecten neemt dit ook graag voor u uit handen. We beginnen met het bekijken van uw situatie en geven advies op maat. Via een machtigingsformulier van het RVO kunt u ons machtigen om als intermediair subsidie voor u aan te vragen. Zodra dat geregeld is, zetten we het proces in werking. Na het indienen van de aanvraag heeft het RVO 13 weken om de subsidie toe te kennen. 

  De subsidie is goedgekeurd, wat nu? 

  Als de subsidieaanvraag is goedgekeurd, kunnen we aan de slag gaan met het plaatsen van de zonnepaneleninstallatie voor uw bedrijf. We regelen verder ook alle bijkomende zaken, zoals het plaatsen van brutoproductiemeters en de afhandeling met uw netbeheerder en CertiQ, CertiQ kent een duurzaamheidscertificaat toe aan uw energie-installatie. Vanaf dat moment wekt u veilig en verantwoord groene stroom op en ontvangt u per opgewekte KWh subsidie. Dit krijgt u direct zelf op uw rekening gestort.

  Heeft u interesse? 

  Wilt u de aanvraag van uw SDE++ subsidie graag uit handen geven aan ons? Laat dan op deze pagina uw gegevens achter als deze nog niet bij ons bekend zijn. Heeft u zich al eens ingeschreven bij ons? Bel ons dan op 085 9023 103 en maak uw interesse kenbaar!

   

   Meer informatie?

    OFFERTE AANVRAGEN


    Stroomverbruik (KwH):
    Wij behandelen alleen aanvragen van boven de 30.000 KwH


    Verbruiktype:3x80 ampére of minderMeer dan 3x80 ampére