SDE++ subsidie aanvragen - PV-Projecten B.V. : PV-Projecten B.V.

SDE++

Bereken Besparing

  BEREKEN HOEVEEL U KUNT BESPAREN


  Stroomverbruik (KwH):
  Wij behandelen alleen aanvragen van boven de 50.000 KwH


  Verbruiktype:3x80 ampére of minderMeer dan 3x80 ampére

  • 25 jaar garantie op alle zonnepanelen
  • Gegarandeerde opbrengst
  • Actief in heel Nederland
  • Gratis subsidieaanvraag
  • Zakelijk leasen

  Hoe zit het met het aanvragen van SDE++ subsidie?

  Een heel groot voordeel aan zonnepanelen: het RVO (de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) stelt jaarlijks een flink potje subsidie ter beschikking voor het kopen en plaatsen van zonnepanelen. Deze zogenaamde SDE++ subsidie (Subsidie Duurzame Energieproductie) maakt het voor uw bedrijf extra aantrekkelijk om op een rendabele manier te investeren in duurzame energie. Met deze subsidie krijgt uw bedrijf 15 jaar lang een vergoeding voor alle opgewekte kilowatts. Dat maakt het financieren van zonnepanelen op lange termijn een stuk aantrekkelijker. Ook over de stroom die u zelf niet gebruikt maar terug levert aan het elektriciteitsnet, krijgt u een vergoeding. Dat klinkt goed, toch? Er zijn wel een paar aandachtspunten als u gebruik wilt maken van de SDE++ subsidie:

  • U kunt geen gebruik maken van EIA (Energie-investeringsaftrek)
  • U moet een brutoproductiemeter (laten) installeren
  • De hoofdaansluiting moet geschikt zijn voor 3x80A; het kan zijn dat u eerst een verzwaring van uw aansluiting moet laten realiseren
  • Er zijn vaste ‘openstellingsrondes’ per jaar waarin subsidie aangevraagd kan worden

  Als bedrijf bent u grootverbruiker en is het doel om zoveel mogelijk zonnepanelen te plaatsen. Uw financiële voordeel is dan drievoudig: subsidie per opgewekte kWh, lagere energiekosten en de mogelijkheid om energie te verkopen aan het elektriciteitsnet.

  Aanvraag SDE++subsidie indienen

  Het aanvragen van SDE++subsidie loopt via het RVO. Dit kunt u zelf doen, maar PV-projecten neemt dit ook graag voor u uit handen. We beginnen met het bekijken van uw situatie en geven advies op maat. Via een machtigingsformulier van het RVO kunt u ons machtigen om als intermediair subsidie voor u aan te vragen. Zodra dat geregeld is, zetten we het proces in werking. Na het indienen van de aanvraag heeft het RVO 13 weken om de subsidie toe te kennen. Als de subsidieaanvraag is goedgekeurd, kunnen we aan de slag gaan met het plaatsen van de zonnepaneleninstallatie voor uw bedrijf. We regelen verder ook alle bijkomende dingen, zoals het plaatsen van brutoproductiemeters en de afhandeling met uw netbeheerder en CertiQ, die een duurzaamheidscertificaat toekent aan uw energie-installatie. Vanaf dat moment wekt u veilig en verantwoord groene stroom op en ontvangt u per opgewekte kWh subsidie. Dit krijgt u direct zelf op uw rekening gestort.

  Interesse?

  Laat op deze pagina uw gegevens achter als deze nog niet bij ons bekend zijn. Heeft u zich als eens ingeschreven bij ons? Bel ons dan op 085 9023 103 en maak uw interesse kenbaar!

   

   Meer informatie?

    BEREKEN HOEVEEL U KUNT BESPAREN


    Stroomverbruik (KwH):
    Wij behandelen alleen aanvragen van boven de 50.000 KwH


    Verbruiktype:3x80 ampére of minderMeer dan 3x80 ampére