Agrarisch - PV Projecten : PV Projecten

Agrarisch

Het meeste rendement in de zomer

 • 25 jaar garantie op alle zonnepanelen
 • Gegarandeerde opbrengst
 • Actief in heel Nederland
 • Gratis subsidieaanvraag
 • Zakelijk leasen

AGRARISCHE ONDERNEMERS INVESTEREN IN ZONNEPANELEN

Agrarische ondernemers hebben veelal een groot dakoppervlak beschikbaar om zoveel zonnepanelen te plaatsen dat de energienota significant lager wordt. Gedurende het jaar is de energievraag hoog voor bijvoorbeeld ventilatie, melkkoeling, luchtwassers, robots, etc. Zonnepanelen produceren het meest in de zomer, laat dat nou net het moment van van de hoogste energievraag zijn bij veel agrarische bedrijven.

SECTORSPECIALISME

 • Akkerbouw
 • Pluimvee
 • Varkenshouderij
 • Melkveehouderij
 • Glastuinbouw

Bij PV-projecten vinden we het belangrijk dat we mee kunnen praten met de klant. Een aantal van onze adviseurs hebben daarom achtergrond in de landbouw. Boeren jongens! Naast het willen neerzetten van de beste presterende PV-installaties in Nederland weten we wat er in de sector speelt en zijn we een waardevolle gesprekspartner.

BELASTINGVOORDELEN EIA + KIA

Voor agrariërs zijn er verschillende subsidies en belastingvoordelen toe te passen bij de aanschaf van zonnepanelen. Wij zoeken graag voor uw uit wat in uw situatie de mogelijkheden zijn.

Lees meer over belastingvoordelen voor agrarische ondernemers.

AGRARISCH
AGRARISCH

CANADIAN SOLAR

De producten van Canadian Solar worden getest op hun weerbaarheid tegen ammoniak, zoute nevel en stuifzand. Dat maakt deze panelen heel geschikt voor plaatsing in de agrarische sector en in kustgebieden. Het Duitse DLG-instituut en TÜV-instituut hebben zware ammoniaktesten uitgevoerd op de PV-panelen van Canadian Solar. De panelen kwamen succesvol door allebei de testen, wat niet vaak voorkomt. Dat betekent dat ze zeer bestand zijn tegen verwering door ammoniak, wat de levensduur en het rendement bij boerderijen en agrarische bedrijf gunstig beïnvloedt.

Canadian-Solar

SDE++ VOOR GROOTVERBRUIKERS

Grootverbruikers in de agrarische sector mogen SDE++ aanvragen. Deze subsidie compenseert het verschil tussen de ‘goedkopere’ grijze-stoom en ‘dure’ groene-stroom. Wij hebben subsidie aangevraagd voor veel ondernemers, volgt u ook?

Lees hier mee over de SDE++  subsidie voor agrarische ondernemers.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat op deze pagina uw gegevens achter als deze nog niet bij ons bekend zijn. Heeft u zich als eens ingeschreven bij ons? Bel ons dan op 085 9023 103 en maak uw interesse kenbaar!

 

  Meer informatie?

   Offerte aanvragen


   Schatting stroomverbruik:


   Verbruiktype:3x80 ampére of minderMeer dan 3x80 ampére