Zonnepanelen voor de melkveehouderij - PV Projecten : PV Projecten

Zonnepanelen voor de melkveehouderij

 • 25 jaar garantie op alle zonnepanelen
 • Gegarandeerde opbrengst
 • Actief in heel Nederland
 • Gratis subsidieaanvraag
 • Zakelijk leasen

PV-Projecten: voor zonnepanelen in de melkveehouderij

Als ondernemer in de melkveehouderij kun je voor zonnepanelen terecht bij de specialisten van PV-Projecten BV. Wij adviseren ondernemers in de agrarische sector, waaronder melkveehouders, over het kopen of leasen van hoogwaardige kwaliteit zonnepanelen op het dak van je bedrijf. Onze duurzame zonnepanelen zijn namelijk zeer geschikt voor gebruik in de melkveehouderij en in kustgebieden. PV-projecten is expert op het gebied van zonnepanelen voor ondernemers in de melkveehouderij die graag een nuttige bijdrage leveren aan het vergroenen en verduurzamen van onze leefomgeving. Wil je een offerte aanvragen of vrijblijvend informatie ontvangen over de mogelijkheden van het laten plaatsen van zonnepanelen op je melkveehouderij? Laat het ons weten via het contactformulier op deze website of bel ons direct.

Investeren in zonnepanelen voor melkveehouderij

Als melkveehouder heb je meestal een groot dakoppervlak beschikbaar om zodanig veel zonnepanelen te plaatsen dat de energienota fors omlaag gaat. Gedurende het hele jaar is de energievraag voor je bedrijf hoog: voor ventilatie, melkkoeling, luchtwassers, melkrobots et cetera. Zonnepanelen op je bedrijf leveren de meeste zonne-energie in de zomerperiode met de meeste licht- en zonuren. Het is ook de periode met de grootste vraag naar energie bij veel melkveehouderijen. De zonnepanelen voor agrarische bedrijven die wij leveren zijn van het merk Canadian Solar. Deze zonnepanelen zijn door het Duitse DLG-instituut en TÜV-instituut uitvoerig succesvol getest op hun weerbaarheid tegen ammoniak, zoute nevel en stuifzand. Ze hebben dus een zeer lange levensduur. En dat komt het rendement van de zonnepanelen bij een melkveehouderij zeer ten goede.

Als melkveehouder kiezen voor zonnepanelen van PV-Projecten

Bij PV-projecten praten we graag mee met onze klanten. Dat vinden we belangrijk. Een aantal van onze adviseurs heeft een achtergrond in de agrarische sector. Dat zijn dus echte boerenjongens! Zij weten dan ook wat er in de melkveehouderij speelt en zijn daarmee een waardevolle gesprekspartner voor je. Veel bedrijven met een melkveehouderij kiezen daarom ook voor de duurzame zonnepanelen van PV-Projecten.

Voordelen van zonnepanelen in de melkveehouderij

De voordelen:

 • Belastingvoordeel voor ondernemers in de melkveehouderij (SDE++, KIA of EIA)
 • Gratis subsidieaanvraag door PV-Projecten
 • Direct het voordeel van gratis groene stroom en daarmee dus van een lagere energierekening
 • Gratis subsidieaanvraag door PV-Projecten
 • Agrarisch leasen van zonnepanelen mogelijk
 • 25 jaar garantie op je zonnepanelen

Meer weten over zonnepanelen voor je melkveehouderij?

Wil je als melkveehouder meer weten over zonnepanelen op je agrarische onderneming? We adviseren je graag tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin kijken we specifiek naar wat we voor je bedrijf kunnen betekenen en welke financiële, duurzame én fiscale voordelen onze zonnepanelen je opleveren. Vul het contactformulier op de website in, of bel ons op 085 902 31 03. Je kunt ook een mail sturen naar info@pv-projecten.nl. Voor zonnepanelen in de melkveehouderij ga je naar de specialisten van PV-Projecten.

  Offerte aanvragen


  Schatting stroomverbruik:


  Verbruiktype:3x80 ampére of minderMeer dan 3x80 ampére