Direct een vraag? Bel +31 (0)85 9023 103
25 jaar garantie
Actief in heel Nederland
Zakelijk leasen
Gegarandeerde opbrengst
25 jaar garantie
Actief in heel Nederland
Zakelijk leasen
Gegarandeerde opbrengst
Realisatie/plaatsen van PV-systemen

Realisatie

Na een zorgvuldige planning kan PV-projecten van start gaan met het installeren en plaatsen van uw zonnepanelen. Het grote moment is eindelijk daar: de PV-panelen komen op het dak van uw bedrijf te liggen. We begeleiden het hele proces en houden scherp in de gaten of alles soepel loopt en er geen onverwachte problemen opduiken. Wat doen we allemaal in deze fase van het traject?

Zonnepanelen plaatsen

PV-projecten is verantwoordelijk voor de plaatsing en installatie van zonnepanelen en de begeleiding van dat proces. Onze eigen zonnepaneleninstallateurs komen bij u langs, waardoor u korte lijntjes met ons heeft en er weinig risico’s op fouten zijn. Onze montageteams zijn zeer professioneel en hechten veel waarde aan veiligheid. Ook proberen zij tijdens het plaatsen van de zonnepanelen zo weinig mogelijk overlast te veroorzaken voor uw bedrijf, zodat de dagelijkse gang van zaken zo min mogelijk verstoord wordt.

Controle na plaatsen PV-systemen

Na het installeren van de systemen controleren we of de realisatie goed verlopen is. Werkt alles naar behoren en is het systeem goed geïnstalleerd? We laten onze zonnepaneleninstallaties altijd een externe en onafhankelijke adviseur controleren. Zo krijgen wij én u nog extra bevestiging dat alles in orde is met de zonnepanelen voor uw bedrijf. Als de externe adviseur nog verbeterpunten tegenkomt, gaan we daar zo snel mogelijk mee aan de slag.

Offerte aanvragen
We staan u direct te woord Liever direct een advies op maat? Bel +31 (0)85 9023 103