KIA-subsidie en zonnepanelen - PV Projecten : PV Projecten

KIA-subsidie en zonnepanelen

 • 25 jaar garantie op alle zonnepanelen
 • Gegarandeerde opbrengst
 • Actief in heel Nederland
 • Gratis subsidieaanvraag
 • Zakelijk leasen

PV-Projecten: voor zonnepanelen met KIA-subsidie

Zoek je een bedrijf dat je helpt met het aanvragen van KIA-subsidie en het (laten) plaatsen van topkwaliteit zonnepanelen voor je agrarische bedrijf? Laat je dan adviseren door de experts van PV-Projecten. De Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) levert je een fiscaal voordeel op bij je investering in bedrijfsmiddelen, waaronder zonnepanelen. Bovendien kun je je KIA-subsidie combineren met je EIA-subsidie. Met PV-Projecten werk je dus samen aan de voordeligste deal en het hoogste rendement op je zonnepanelen. Met de hulp van PV-Projecten wordt duurzaam ondernemen voor iedereen voordelig. Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen of informatie ontvangen over de mogelijkheden van het aanvragen van KIA-subsidie voor je bedrijf? Vertel het ons via het contactformulier hier op website, of bel ons meteen.

Wat is de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA)?

De KIA-subsidie is door de overheid in het leven geroepen om het investeren door bedrijven in bedrijfsmiddelen te stimuleren. Door middel van deze regeling kunt je tot maximaal 28% van je investering in zonnepanelen extra aftrekken van je winst. De hoogte van de belastingaftrek is afhankelijk van eventuele andere investeringen die je gedaan hebt in het jaar van aanschaf van je zonnepanelen. Extra voordelig is dat je je Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) voor je investering in zonnepanelen kunt combineren met de EIA-subsidie (Energieinvesteringsaftrek).

Wat komt nog meer in aanmerking voor KIA-subsidie?

Naast je investering in zonnepanelen, komen alle investeringen in bedrijfsmiddelen die je voor je onderneming doet in aanmerking voor KIA-subsidie. Het is raadzaam om met je boekhouder te overleggen welke investeringen je op welk moment doet. Soms is het beter om een investering naar voren te halen, maar het kan ook juist lonen om een investering op een later moment te doen. Voor 2020 is het interessant om de KIA-subsidie voor zonnepanelen te combineren met de EIA-subsidie. In 2020 mag je namelijk maar liefst 45% over de totale installatiekosten van je zonnepanelen ten laste brengen van je winst over 2020. Bij PV-Projecten kunnen we je er meer over vertellen en kunnen we alle subsidieaanvragen voor je doen.

Contact met PV-Projecten voor KIA-subsidie

Wil je meer weten over het installeren van zonnepanelen en het aanvragen van KIA-subsidie aanvragen, de belastingvoordelen en het rendement? Bij PV-Projecten adviseren we je graag op maat tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vul het contactformulier op de website in, of bel ons op 085 902 31 03. Je kunt ook een mail sturen naar info@pv-projecten.nl. Voor het (laten) installeren van zonnepanelen in combinatie met het aanvragen van KIA-subsidie ga je naar PV-Projecten.

  Offerte aanvragen


  Schatting stroomverbruik:


  Verbruiktype:3x80 ampére of minderMeer dan 3x80 ampére