Zonnepanelen voor de varkenshouderij - PV Projecten : PV Projecten

Zonnepanelen voor de varkenshouderij

 • 25 jaar garantie op alle zonnepanelen
 • Gegarandeerde opbrengst
 • Actief in heel Nederland
 • Gratis subsidieaanvraag
 • Zakelijk leasen

PV-Projecten: voor zonnepanelen in de varkenshouderij

Als ondernemer in de varkenshouderij kun je voor zonnepanelen terecht bij de specialisten van PV-Projecten BV. Wij adviseren ondernemers in de agrarische sector, waaronder varkenshouders, over het kopen of leasen en installeren van zonnepanelen op het dak van hun agrarisch bedrijf. Onze duurzame zonnepanelen zijn namelijk zeer geschikt voor gebruik in de varkenshouderij en in de kustgebieden. PV-projecten is expert op het gebied van zonnepanelen voor ondernemers in de varkenshouderij die graag verantwoord ondernemen en een nuttige bijdrage leveren aan het verduurzamen van de leefomgeving. Wil je een offerte aanvragen of vrijblijvend informatie ontvangen over de mogelijkheden van het laten plaatsen van zonnepanelen op je varkenshouderij? Vertel het ons via het contactformulier hier op website of bel ons meteen.

Investeren in zonnepanelen voor varkenshouderij

Als ondernemer in de varkenshouderij heb je in de regel een groot dakoppervlak op je stal(len)beschikbaar voor het plaatsen van zodanig veel zonnepanelen dat je energierekening fors omlaag gaat. Gedurende het jaar heb je in het algemeen een grote energievraag voor je bedrijf: voor ventilatie, koeling, et cetera. Zonnepanelen op het dak van je bedrijf leveren de meeste zonne-energie in de zomerperiode. Dat is natuurlijk ook de tijd van het jaar met de grootste vraag naar energie bij veel varkenshouderijen. De zonnepanelen die wij aan agrarische bedrijven leveren zijn van het merk Canadian Solar. Deze zonnepanelen zijn door het Duitse DLG-instituut en TÜV-instituut uitvoerig succesvol getest op hun weerbaarheid tegen ammoniak, zoute nevel en stuifzand. Ze hebben dus een zeer lange levensduur. En dat komt het rendement van de zonnepanelen bij een voor varkenshouderij zeer ten goede.

Kies als varkenshouder ook voor zonnepanelen van PV-Projecten

Bij PV-projecten praten we graag mee met onze klanten. Dat vinden we belangrijk. Een aantal van onze adviseurs heeft een achtergrond in de agrarische sector. Dat zijn dus echte boerenjongens! Zij weten dan ook wat er actueel is in de varkenshouderij. Zij zijn dan ook een waardevolle gesprekspartner. Veel ondernemers met een varkenshouderij kiezen daarom voor de duurzame zonnepanelen van PV-Projecten.

Voordelen van zonnepanelen in de varkenshouderij

De voordelen:

 • Belastingvoordeel voor ondernemers in de varkenshouderij (SDE++, KIA of EIA)
 • Gratis subsidieaanvraag door PV-Projecten
 • Direct het voordeel van gratis groene stroom en daarmee dus van een lagere energierekening
 • Gratis subsidieaanvraag door PV-Projecten
 • Agrarisch leasen van zonnepanelen mogelijk
 • 25 jaar garantie op je zonnepanelen

Contact met PV-Projecten over agrarische zonnepanelen

Wil je als varkenshouder meer informatie zonnepanelen op je varkenshouderij? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin kijken we specifiek naar wat we voor je bedrijf kunnen betekenen en welke financiële, duurzame én fiscale voordelen onze zonnepanelen je kunnen opleveren. Vul het contactformulier op de website in, of bel ons op 085 902 31 03. Je kunt ook een mail sturen naar info@pv-projecten.nl. Voor zonnepanelen in de varkenshouderij ga je naar de specialisten van PV-Projecten.

  Offerte aanvragen


  Schatting stroomverbruik:


  Verbruiktype:3x80 ampére of minderMeer dan 3x80 ampére