Zonnepanelen voor uw bedrijf - PV Projecten : PV-Projecten B.V

Zonnepanelen

PV Projecten is trots bemiddelaar van zonnepanelen van JA Solar en Canadian Solar

Bereken Besparing

  OFFERTE AANVRAGEN


  Stroomverbruik (KwH):
  Wij behandelen alleen aanvragen van boven de 30.000 KwH


  Verbruiktype:3x80 ampére of minderMeer dan 3x80 ampére

  • 25 jaar garantie op alle zonnepanelen
  • Gegarandeerde opbrengst
  • Actief in heel Nederland
  • Gratis subsidieaanvraag
  • Zakelijk leasen

  Zonnepanelen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Steeds meer bedrijven stappen over op zonne-energie als duurzame en milieuvriendelijke energiebron. Bent u nog op zoek naar zonnepanelen om uw bedrijf te verduurzamen en kosten te besparen op energieverbruik, dan zijn zonnepanelen de perfecte keuze. Bij PV-projecten helpen we u hier graag mee verder! 

   

  Hoe werken zonnepanelen? 

  Zonnepanelen zetten licht om in elektriciteit. Ze zijn gemaakt van een aantal lagen van verschillende materialen, waarvan de belangrijkste laag bestaat uit siliciumkristallen. Deze kristallen zijn zo geprepareerd dat ze elektriciteit kunnen produceren wanneer ze worden blootgesteld aan zonlicht. Wanneer zonlicht op het zonnepaneel valt, worden de fotonen in het zonlicht opgenomen door de siliciumkristallen en worden de elektronen in de kristallen losgemaakt van hun atomen. Deze losgemaakte elektronen worden vervolgens opgevangen door geleidende draden in het zonnepaneel en creëren zo een elektrische stroom.

  Profiteer van de verschillende voordelen die zonnepanelen met zich meebrengen

  Net als bij huiseigenaren hebben zonnepanelen voor bedrijven verschillende voordelen. Wanneer u kiest voor zonnepanelen brengt dit verschillende voordelen met zich mee: 

  Duurzaamheid 

  Zonnepanelen produceren schone energie die niet afhankelijk is van fossiele brandstoffen. Dit helpt de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en de impact van klimaatverandering te beperken. Bedrijven die zonnepanelen gebruiken, kunnen zichzelf positioneren als milieubewust en duurzaam, wat kan bijdragen aan een positief imago en klanttevredenheid. Dit is ook erg aantrekkelijk voor agrarische bedrijven

  De fiscale voordelen

  Door gebruik te maken van zonne-energie in plaats van elektriciteit van het net, kunt u flink besparen op uw energierekening. Dit kan vooral op de lange termijn aanzienlijke besparingen opleveren. In sommige gevallen kunnen bedrijven ook fiscale voordelen krijgen bij de aanschaf van zonnepanelen. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van investeringsaftrek of subsidies zoals de SDE++ subsidie en de ISDE subsidie

  Hogere waarde van het vastgoed

  Gebouwen met zonnepanelen hebben over het algemeen een hogere waarde dan gebouwen zonder zonnepanelen. Dit kan voordelig zijn als u uw bedrijfspand in de toekomst wilt verkopen of verhuren.

  Bent u ook geïnteresseerd in zonnepanelen van PV-projecten? 

  PV-projecten B.V. is een EPC-bedrijf dat zich richt op de zakelijke zon-PV markt. Wilt u zonnepanelen kopen voor uw bedrijf, dan komt u altijd voor de vraag te staan: welke merken moet ik hebben voor mijn zonnepanelen en omvormers? PV-projecten is een trots bemiddelaar van zonnepanelen van Jinko Solar & Longi Solar. 

  Deze zonnepanelen merken zijn twee van de beste ter wereld en zijn echte pioniers op de zonnepanelenmarkt. Van de meest innovatieve celtechnologie tot sublieme garantieregelingen; met PV-panelen van Jinko Solar en Longi Solar weet u zeker dat u de hoogste kwaliteit op uw dak heeft liggen. Dat is precies wat u nodig heeft om het maximale energierendement en het grootste financiële voordeel uit uw zakelijke zonnepaneleninstallatie te halen.

  Voordelen zakelijke zonnepanelen van Jinko Solar 

  Jinko Solar: 

  • Gebruikt unieke celtechnologie & is leidend in innovatie;
  • Heeft een laag uitvalpercentage;
  • Garandeert hoge kwaliteit & performance door o.a. 100% inhouse productie en uitvoerig onderzoek;
  • Is leidend fabrikant op gebied van ontwikkeling en innovatie;
  • Wordt grootschalig gebruikt voor elektriciteitscentrales van nutsbedrijven en commerciële en institutionele bedrijven.

  Jinko Solar heeft het gehele productieproces van zijn zonnepanelen en zonnecellen in eigen beheer. Door deze verticale integratie van het productieproces kan deze toonaangevende fabrikant zeer hoge kwaliteit garanderen. De producten worden uitvoerig getest op hun betrouwbaarheid op lange termijn. Dat betekent dat ze getest worden op technische kenmerken en levensduur, maar ook op weerbaarheid tegen klimaatinvloeden zoals ammoniak, zwaveldioxide, zout, stof en zand.

  Betrouwbare zonnepanelen met een hoog rendement 

  Met meer dan 33 duizend klanten wereldwijd heeft deze beursgenoteerde producent van zonnepanelen een betrouwbare financiële positie, wat natuurlijk prettig is als u een langetermijninvestering doet voor uw zakelijke zonnepanelen. Jinko Solar biedt 12 jaar garantie op materialen en vakmanschap en 25 jaar lineaire vermogensgarantie.

  Zonnepanelen van PV-projecten

  Zijn zonnepanelen de perfecte investering voor uw bedrijf? Kies voor PV-Projecten en profiteer dan van onze gegarandeerde opbrengst en 25 jaar garantie. We zijn actief in heel Nederland en realiseren graag optimaal rendement voor u. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hier uw gegevens achter. Heeft u zich al eens ingeschreven bij ons? Bel ons dan op 085 9023103 en maak een afspraak!

   Meer informatie?

    OFFERTE AANVRAGEN


    Stroomverbruik (KwH):
    Wij behandelen alleen aanvragen van boven de 30.000 KwH


    Verbruiktype:3x80 ampére of minderMeer dan 3x80 ampére