Zonnepanelen - PV-Projecten B.V. : PV-Projecten B.V.

Zonnepanelen

PV Projecten is trots bemiddelaar van zonnepanelen van JA Solar en Canadian Solar

Bereken Besparing

  BEREKEN HOEVEEL U KUNT BESPAREN


  Stroomverbruik (KwH):
  Wij behandelen alleen aanvragen van boven de 50.000 KwH


  Verbruiktype:3x80 ampére of minderMeer dan 3x80 ampére

  • 25 jaar garantie op alle zonnepanelen
  • Gegarandeerde opbrengst
  • Actief in heel Nederland
  • Gratis subsidieaanvraag
  • Zakelijk leasen

  ZONNEPANELEN

  Wilt u zonnepanelen kopen voor uw bedrijf, dan komt u altijd voor de vraag te staan: welke merken moet ik hebben voor mijn zonnepanelen en omvormers? PV-projecten is trots bemiddelaar van zonnepanelen van Jinko Solar & Canadian Solar. Deze Chinese en Canadese zonnepanelenmerken zijn twee van de beste ter wereld en zijn echte pioniers op de zonnepanelenmarkt. Van de meest innovatieve celtechnologie tot sublieme garantieregelingen; met PV-panelen van Jinko Solar en Canadian Solar weet u zeker dat u de hoogste kwaliteit op uw dak heeft liggen. Dat is precies wat u nodig heeft om het maximale energierendement en het grootste financiële voordeel uit uw zakelijke zonnepaneleninstallatie te halen.

  VOORDELEN ZAKELIJKE ZONNEPANELEN VAN JINKO SOLAR

  Jinko Solar…

  • gebruikt unieke celtechnologie & is leidend in innovatie
  • heeft een laag uitvalpercentage
  • garandeert hoge kwaliteit & performance door o.a. 100% inhouse productie en uitvoerig onderzoek
  • is leidend fabrikant op gebied van ontwikkeling en innovatie
  • wordt grootschalig gebruikt voor elektriciteitscentrales van nutsbedrijven en commerciële en institutionele bedrijven

  Jinko Solar heeft het gehele productieproces van zijn zonnepanelen en zonnecellen in eigen beheer. Door deze verticale integratie van het productieproces kan deze toonaangevende fabrikant zeer hoge kwaliteit garanderen. De producten worden uitvoerig getest op hun betrouwbaarheid op lange termijn. Dat betekent dat ze getest worden op technische kenmerken en levensduur, maar ook op weerbaarheid tegen klimaatinvloeden zoals ammoniak, zwaveldioxide, zout, stof en zand.

  BETROUWBARE ZONNEPANELEN MET HOOG RENDEMENT

  Met meer dan 33 duizend klanten wereldwijd heeft deze beursgenoteerde producent van zonnepanelen een betrouwbare financiële positie, wat natuurlijk prettig is als u een langetermijninvestering doet voor uw zakelijke zonnepanelen. Jinko Solar biedt 12 jaar garantie op materialen en vakmanschap en 25 jaar lineaire vermogensgarantie.

  Vooral de hoogrendementspanelen Percium (monokristallijn) en Riecium (polykristallijn) van Jinko Solar zijn zeer succesvol. Deze leverancier biedt ook PV-panelen met geïntegreerde SolarEdge Power Optimizers. De producten van JA Solar presteren al zeer goed bij weinig licht, wat door het toevoegen van SolarEdge Power Optimizers alleen maar beter wordt.

  Canadian-Solar

  CANADIAN SOLAR

  Canadian Solar staat in de top drie van grootste zonnepanelenproducenten ter wereld. Dit bedrijf, dat van oorsprong uit het Canadese Ontario komt, is gevestigd in München en levert en produceert van daaruit wereldwijd. Het bedrijf onderscheidt zich door kwalitatief hoogwaardige panelen te leveren tegen een goede prijs en uitmuntende garantieregelingen te hebben. Als klant van Canadian Solar krijgt u 25 jaar garantie op de opbrengst; na 25 jaar moeten de panelen nog minimaal 80% van hun originele jaaropbrengst leveren. Dat garanderen wel meer leveranciers van zonnepanelen, maar Canadian Solar heeft deze garantie ook nog eens extra verzekerd bij drie verschillende verzekeraars. Zo weet u zeker dat u altijd aanspraak kunt maken op deze garantie, ook als de leverancier zelf onverhoopt in financieel zwaar weer komt.

  ZONNEPANELEN MET HOOG RENDEMENT KOPEN

  De zonnepanelen van Canadian Solar leveren zeer goede prestaties bij een lage instraling van zonlicht. Bij lage celtemperaturen zijn de opbrengst en het rendement zeer hoog en door het verlagen van de weerstand tussen de cellen, is de energieopbrengst bovengemiddeld. De panelen hebben bovendien een ‘plustolerantie’: heeft een paneel een Wattpiek van 260, dan levert het paneel in de praktijk áltijd 260 Wp of meer.

  Zonnepanelen van Canadian Solar combineren met Power Optimizers van SolarEdge levert keer op keer meer kWh-energie op dan andere combinaties panelen en omvormers. Niet zo gek dus dat wij heel graag met deze twee leveranciers werken: ze zorgen dat u als klant altijd het beste rendement heeft.

  UITVOERIG GETEST OP KWALITEIT EN BETROUWBAARHEID

  Canadian Solar was een van de eerste bedrijven die zonnepanelen maakte en heeft tegenwoordig meer dan 12.000 medewerkers. Ze waren de eerste zonnepanelenfabrikant met het kwaliteitskeurmerk voor de automotive industrie, ISO:TS16949. Met maar liefst 25 certificaten van internationale instituten en een geavanceerd testlaboratrium weet u bij Canadian Solar zeker dat u zonnepanelen van zeer hoogwaardige kwaliteit krijgt. In een uitgebreide en onafhankelijke test van de Amerikaanse staat Californië kwam Canadian Solar bovendien als beste uit de test van alle onderzochte merken.

  Tijdens het productieproces worden er door Canadian Solar 359 interne tests uitgevoerd om constant de kwaliteit te waarborgen. Ze gebruiken technologie van twee toonaangevende Nederlandse bedrijven: Energiecentrum Nederland (ECN) en Eurotron.

  ZAKELIJKE ZONNEPANELEN VOOR AGRARISCHE SECTOR

  De producten van Canadian Solar worden ook getest op hun weerbaarheid tegen ammoniak, zoute nevel en stuifzand. Dat maakt deze panelen heel geschikt voor plaatsing in de agrarische sector en in kustgebieden. Het Duitse DLG-instituut en TÜV-instituut hebben zware ammoniaktesten uitgevoerd op de PV-panelen van Canadian Solar. De panelen kwamen succesvol door allebei de testen, wat niet vaak voorkomt. Dat betekent dat ze zeer bestand zijn tegen verwering door ammoniak, wat de levensduur en het rendement bij boerderijen en agrarische bedrijf gunstig beïnvloedt.

  Interesse?

  Laat op deze pagina uw gegevens achter als deze nog niet bij ons bekend zijn. Heeft u zich als eens ingeschreven bij ons? Bel ons dan op 085 9023 103 en maak uw interesse kenbaar!

   

   Meer informatie?

    BEREKEN HOEVEEL U KUNT BESPAREN


    Stroomverbruik (KwH):
    Wij behandelen alleen aanvragen van boven de 50.000 KwH


    Verbruiktype:3x80 ampére of minderMeer dan 3x80 ampére