Zonnepanelen zakelijk leasen - Bel naar PV Projecten : PV Projecten

Zonnepanelen zakelijk leasen

 • 25 jaar garantie op alle zonnepanelen
 • Gegarandeerde opbrengst
 • Actief in heel Nederland
 • Gratis subsidieaanvraag
 • Zakelijk leasen

PV-Projecten: profiteren van zonnepanelen zonder investering

Wil je zonnepanelen leasen in plaats van kopen om toch duurzaam te kunnen ondernemen? Dat kan natuurlijk! Bij PV-Projecten BV kun je zonnepanelen zakelijk leasen zonder daarvoor een diepte-investering te hoeven doen. Zo profiteer je zonder gedoe toch van de voordelen van zonnepanelen. PV-projecten is expert op het gebied van zakelijke zonnepanelen voor bedrijven die écht stappen willen zetten en een steentje willen bijdragen aan het vergroenen van onze samenleving. Wil je een offerte aanvragen of vrijblijvend informatie ontvangen over de mogelijkheden van het zakelijk leasen van zonnepanelen voor je bedrijf? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier op de website of bel ons direct.

Wanneer is zakelijk leasen van zonnepanelen aantrekkelijk?

Overstappen op zonnepanelen van PV-Projecten is goed voor een duurzamere wereld, maar het is ook een rendabele investering voor je bedrijf! Steeds meer bedrijven schakelen om naar duurzame energie en zonnepanelen. Samen met PV-Projecten, want wij brengen als geen ander de verduurzaming van bedrijven in de praktijk. Met slimme producten en diensten helpen we ondernemend Nederland omschakelen naar groene energie. Onder andere door het zakelijk leasen van zonnepanelen mogelijk te maken. Wanneer is het zakelijk leasen van zonnepanelen aantrekkelijk? Vooropgesteld: heb je voldoende financiële middelen voor het kopen van zonnepanelen? Dan is dat altijd de beste keuze. Maar heb je net wat grote investeringen gedaan, de aankoop van een pand of een nieuwe loods ingericht, en daardoor wat minder te besteden? Dan is het leasen van zakelijke zonnepanelen een ideale oplossing. Je hoeft niet te investeren en je hebt geen gedoe, maar je profiteert wel van de voordelen van zelf opgewekte stroom met zonnepanelen.

Zakelijk leasen van zonnepanelen zeer gebruikelijk

Elke ondernemer met een geschikt dakoppervlak die graag wil profiteren van de financiële voordelen van groene stroom en de duurzame uitstraling ambieert van een bedrijf dat zonnepanelen heeft liggen, kan zonnepanelen zakelijk leasen. Zakelijk leasen is voor veel bedrijven inmiddels zeer gebruikelijk bij de aanschaf van grote zonnepanelen installaties. Veruit de meeste ondernemers die de voordelen ontdekken van het opwekken van duurzame energie, sluiten daarvoor een leasecontract af. De meeste bedrijven betalen dus niet met eigen geld voor hun zonnepanelen, de cash hebben ze namelijk nodig voor de dagelijkse bedrijfsvoering.

Voordelen van zonnepanelen zakelijk leasen

Het grootste voordeel van het zakelijk leasen van zonnepanelen is dat je een hoog rendement haalt op groene stroom zonder daarvoor zelf te investeren. We hebben alle voordelen voor het zakelijk leasen van zonnepanelen hier overzichtelijk op een rijtje gezet:

 • Niet investeren, wel besparen
 • Direct het voordeel van gratis groene stroom en daarmee dus van een lagere energierekening
 • Je ontvangt zelf belastingvoordeel (SDE++ of EIA)
 • Gratis subsidieaanvraag door PV-Projecten
 • Je draagt zelf geen risico’s en investering
 • De zonnepanelen komen op je eigen balans
 • Leasen van zonnepanelen legt minder beslag op je liquide middelen, waardoor je flexibel blijft om snel te kunnen reageren op nieuwe marktomstandigheden
 • In de meeste gevallen word je na de leaseperiode uiteindelijk alsnog eigenaar van de zonnepanelen, omdat je de hele investering hebt (af)betaald
 • 25 jaar garantie op je zonnepanelen

Looptijd leaseperiode voor zakelijke zonnepanelen?

Een leaseperiode op zakelijke zonnepanelen loopt in de meeste gevallen 15 jaar. Dat is dus net zo lang als de looptijd van de, vanuit de overheid beschikbaar gestelde, SDE++ subsidie. Op een kleinverbruikaansluiting is de looptijd 10 jaar. Een gewone lening moet je vaak sneller afbetalen. Bij het zakelijk leasen van zonnepanelen heb je dus meestal langer de tijd dan bij een zakelijke lening. Dat betekent dus ook dat je maandlasten bij zakelijk leasen lager zijn dan bij een zakelijke lening.

Zonnepanelen op bedrijfstak of leegstaand stuk grond

Bij PV-Projecten kunnen we de zonnepanelen installatie op het dak van je bedrijf aanleggen. Is je dak daarvoor niet geschikt? Dan kunnen we de zonnepaneleninstallatie ook bouwen op een leegstaand stuk grond. Hoe het zakelijk leasen van zonnepanelen precies in zijn werk gaat, hangt onder andere af van je dak en je stroomverbruik. Neem daarom altijd eerst even contact met ons op om je wensen te bespreken.

Persoonlijk advies voor zakelijke zonnepanelen

Wil je persoonlijk advies aanvragen voor het leasen van zakelijke zonnepanelen? Of wil je gewoon meer weten over zonnepanelen voor je bedrijf of wil je stappen gaan zetten op het gebied van verduurzaming? We adviseren je graag op maat tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin kijken we specifiek naar wat we voor je bedrijf kunnen betekenen en welke financiële, duurzame én fiscale voordelen het leasen van zakelijke zonnepanelen je kunnen opleveren. Vul daarvoor het contactformulier op de website in, of bel ons op 085 902 31 03. Je kunt ook een mail sturen naar info@pv-projecten.nl. Voor het leasen van zonnepanelen ga je naar PV-Projecten.

  Offerte aanvragen


  Schatting stroomverbruik:


  Verbruiktype:3x80 ampére of minderMeer dan 3x80 ampére