Direct een vraag? Bel +31 (0)85 9023 103
25 jaar garantie
Actief in heel Nederland
Zakelijk leasen
Gegarandeerde opbrengst
25 jaar garantie
Actief in heel Nederland
Zakelijk leasen
Gegarandeerde opbrengst
Bij PV-projecten

Zakelijke zonnepanelen in Nijmegen

Maak uw bedrijf in Nijmegen groener en duurzamer met zonnepanelen

Wilt u uw bedrijf duurzamer en groener maken met zonnepanelen in Nijmegen? PV Projecten BV helpt u graag. Wij zijn expert op het gebied van zakelijke zonnepanelen en staan voor u klaar met advies op maat bij het kopen en plaatsen van panelen. Daarnaast helpen we u met maken van een nauwkeurige planning en het leveren en plaatsen van de zonnepanelen op uw locatie in Nijmegen. Meer weten over wat voor u kunnen doen? Lees dan snel verder of neem direct contact met ons op door te bellen of te mailen. Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan en ontdek onze scherpe prijzen.

gerealiseerd agrarisch zonnepanelen project van PV-Projecten

Groene energie met zonnepanelen in Nijmegen

Wilt u ook investeren in groene energie voor uw bedrijf in Nijmegen? Kies dan voor zonnepanelen. Duurzaamheid en groene energie wordt steeds belangrijker met het oog op de toekomst. Met zonnepanelen wekt u uw eigen energie op. Het verduurzamen van uw bedrijf heeft echter behoorlijk wat voeten in de aarde. U loopt tegen allerlei vraagstukken aan. Wilt u de panelen leasen of kopen? Wat zijn de kosten? Wat zijn de fiscale voordelen? Welke panelen zijn het beste voor uw pand in Nijmegen? En hoe zit het met de verschillende subsidies zoals SDE+, EIA en KIA? PV Projecten heeft het antwoord op al uw vragen. Door onze ervaring en grote kennis op het gebied van zakelijke zonnepanelen en verduurzaming kunnen wij u helpen met advies op maat. Onze experts denken met u mee en bekijken de verschillende technische, financiële en duurzame aspecten.

Offerte aanvragen

Zonnepanelen van hoogwaardige kwaliteit

Nadat u advies hebt ontvangen van onze experts, beginnen we met het maken van een planning. We voeren een technisch onderzoek om een goed ontwerp van de zonnepanelen op het dak van uw pand te kunnen maken. Hierbij wordt ook een ballast- en hijsplan gemaakt. Met nauwkeurige calculaties kunnen we een ontwerp van hoge kwaliteit garanderen. Met een goede planning kan de levering en plaatsing van de zonnepanelen in Nijmegen van start gaan. De panelen die wij leveren zijn van topkwaliteit en datzelfde geldt voor de bijbehorende onderdelen. We werken daarom samen met een aantal vaste leveranciers die dat kunnen bieden:

  • Jinko en Canadian Solar (zonnepanelen)
  • Tritec (inlegsysteem voor panelen op een schuin dak)
  • SolarEdge (Power Optimizers) en Huawei (omvormers)
  • Flatfix Fusion (montagesysteem voor panelen op een plat dak)

Ontdek de voordelen van groene energie

Kiest u in Nijmegen ook voor de verduurzaming van uw bedrijf met zonnepanelen? U profiteert dan onder andere van de volgende voordelen:

  • Direct voordeel van gratis groene stroom en een lagere energierekening
  • Gegarandeerde opbrengst
  • Belastingvoordeel (SDE+ of EIA)
  • Gratis subsidieaanvraag door PV Projecten
  • Mogelijkheid tot zakelijk leasen van panelen
  • 25 jaar garantie op je panelen
Het logo van PV-Projecten

Neem contact met ons op!

Wilt u in Nijmegen graag een samenwerking aangaan met de specialisten van PV Projecten? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze aanpak of prijzen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085-9023103 of te mailen via info@pv-projecten.nl. Wij ontvangen dan graag meer informatie over uw wensen voor zakelijke zonnepanelen in Nijmegen.

Reactie binnen één werkdag

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We staan u direct te woord Liever direct een advies op maat? Bel +31 (0)85 9023 103