Zonnepanelen in Nijmegen - Bel met PV-Projecten B.V. : PV-Projecten B.V.

Zonnepanelen in Nijmegen

Bereken Besparing

  BEREKEN HOEVEEL U KUNT BESPAREN


  Stroomverbruik (KwH):
  Wij behandelen alleen aanvragen van boven de 50.000 KwH


  Verbruiktype:3x80 ampére of minderMeer dan 3x80 ampére

  • 25 jaar garantie op alle zonnepanelen
  • Gegarandeerde opbrengst
  • Actief in heel Nederland
  • Gratis subsidieaanvraag
  • Zakelijk leasen

  Zakelijke zonnepanelen in Nijmegen door PV Projecten BV

  Wil je je bedrijf duurzamer en groener maken met zonnepanelen in Nijmegen? PV Projecten BV helpt je graag. Wij zijn expert op het gebied van zakelijke zonnepanelen en staan voor je klaar met advies op maat bij het kopen en plaatsen van panelen. Daarnaast helpen we je met maken van een nauwkeurige planning en het leveren en plaatsen van de zonnepanelen op je locatie in Nijmegen. Meer weten over wat voor je kunnen doen? Lees dan snel verder of neem direct contact met ons op door te bellen of te mailen. Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan en ontdek onze scherpe prijzen.

  Groene energie met zonnepanelen in Nijmegen

  Wil je ook investeren in groene energie voor je bedrijf in Nijmegen? Kies dan voor zonnepanelen. Duurzaamheid en groene energie wordt steeds belangrijker met het oog op de toekomst. Met zonnepanelen wek je je eigen energie op. Het verduurzamen van je bedrijf heeft echter behoorlijk wat voeten in de aarde. Je loopt tegen allerlei vraagstukken aan. Wil je de panelen leasen of kopen? Wat zijn de kosten? Wat zijn de fiscale voordelen? Welke panelen zijn het beste voor je pand in Nijmegen? En hoe zit het met de verschillende subsidies zoals SDE+, EIA en KIA? PV Projecten heeft het antwoord op al je vragen. Door onze ervaring en grote kennis op het gebied van zakelijke zonnepanelen en verduurzaming kunnen wij je helpen met advies op maat. Onze experts denken met je mee en bekijken de verschillende technische, financiële en duurzame aspecten.

  Zonnepanelen van hoogwaardige kwaliteit

  Nadat je advies hebt ontvangen van onze experts, beginnen we met het maken van een planning. We voeren een technisch onderzoek om een goed ontwerp van de zonnepanelen op het dak van je pand te kunnen maken. Hierbij wordt ook een ballast- en hijsplan gemaakt. Met nauwkeurige calculaties kunnen we een ontwerp van hoge kwaliteit garanderen. Met een goede planning kan de levering en plaatsing van de zonnepanelen in Nijmegen van start gaan. De panelen die wij leveren zijn van topkwaliteit en datzelfde geldt voor de bijbehorende onderdelen. We werken daarom samen met een aantal vaste leveranciers die dat kunnen bieden:

  • Jinko en Canadian Solar (zonnepanelen)
  • Tritec (inlegsysteem voor panelen op een schuin dak)
  • SolarEdge (Power Optimizers) en Huawei (omvormers)
  • Flatfix Fusion (montagesysteem voor panelen op een plat dak)

  Ontdek de voordelen van groene energie

  Kies je in Nijmegen ook voor de verduurzaming van je bedrijf met zonnepanelen? Je profiteert dan onder andere van de volgende voordelen:

  • Direct voordeel van gratis groene stroom en een lagere energierekening
  • Gegarandeerde opbrengst
  • Belastingvoordeel (SDE+ of EIA)
  • Gratis subsidieaanvraag door PV Projecten
  • Mogelijkheid tot zakelijk leasen van panelen
  • 25 jaar garantie op je panelen

  Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over de verschillende voordelen.

  Neem contact met ons op

  Wil je in Nijmegen graag een samenwerking aangaan met de specialisten van PV Projecten? Of heb je behoefte aan meer informatie over onze aanpak of prijzen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085-9023103 of te mailen via info@pv-projecten.nl. Wij ontvangen dan graag meer informatie over je wensen voor zakelijke zonnepanelen in Nijmegen.

   BEREKEN HOEVEEL U KUNT BESPAREN


   Stroomverbruik (KwH):
   Wij behandelen alleen aanvragen van boven de 50.000 KwH


   Verbruiktype:3x80 ampére of minderMeer dan 3x80 ampére