Direct een vraag? Bel +31 (0)85 9023 103
25 jaar garantie
Actief in heel Nederland
Zakelijk leasen
Gegarandeerde opbrengst
25 jaar garantie
Actief in heel Nederland
Zakelijk leasen
Gegarandeerde opbrengst
gerealiseerde zonnepaneleninstallatie van PV-Projecten

Met PV-Projecten energielabel C voor kantoren binnenhalen

Per 1 januari 2023 moet elk kantoorgebouw groter dan 100 m2 minimaal energielabel C hebben. Dit betekent een Energie-Index van 1,3 of beter. Voldoet het gebouw dan niet aan de eisen, dan mag je het gebouw per 1 januari 2023 niet meer als kantoor gebruiken. Deze verplichting staat in het Bouwbesluit 2012. PV-Projecten is expert op het gebied van energiebesparende maatregelen voor ondernemers. En omdat een kantoor vaak een groot dakoppervlak heeft, kunnen wij je met zonnepanelen bij PV-Projecten prima helpen met het behalen van energielabel C voor kantoren. Wil je een offerte aanvragen of vrijblijvend informatie ontvangen over hoe we voor jouw kantoor energielabel C kunnen behalen? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier op de website of bel ons direct.

gerealiseerde zakelijke zonnepaneleninstallatie van PV-Projecten

Energielabel C voor kantoren behalen

Kantoren met een geldig energielabel D t/m G kunnen soms zonder al te veel bouwkundige ingrepen energielabel C halen. Kies hiervoor een goed moment om de energiebesparende maatregelen door te voeren, maar houd wel rekening met het feit dat je kantoor op 1 januari 2023 een geldig label C moet hebben. Bij PV-Projecten kunnen we je voorzien van een maatwerk advies (energie besparingsadvies, EPA) voor je kantoor. Misschien is het zelfs mogelijk om met weinig ingrepen meteen door te pakken naar energielabel A of B? Daarmee voldoe je direct aan het streven van de rijksoverheid naar een energieneutraal gebouwde omgeving in 2050!

zonnepanelen die worden geplaatst door medewerkers van PV-Projecten

Waarom een energielabel voor een kantoor-of bedrijfspand?

Drie redenen:

  • Vanaf 1 januari 2015 kan de Inspectie voor Leefomgeving en Transport (ILT) een bestuurlijke boete opleggen als er bij verkoop of verhuur geen energielabel aanwezig is.
  • Huurders en investeerders kiezen steeds vaker voor energiezuinige bedrijfspanden. Deze zijn gemakkelijker te verhuren en zijn meer waardevast.
  • Afnemers en consumenten selecteren bedrijven steeds meer op basis van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Vestiging in een kantoor met minimaal energielabel C levert dan ook een flinke bijdrage aan een duurzame uitstraling. Dit heeft een positief effect op je imago en naamsbekendheid.

Zonenpanelen op je kantoor voor energielabel C

Met zonnepanelen op je kantoor voldoe je waarschijnlijk al voor een groot deel aan de eisen voor energielabel c voor kantoren. PV-Projecten kan je daar uitstekend mee helpen. Wat kun je verwachten?

  • Energiebesparingsadvies (EPA) door PV-Projecten
  • Direct voordeel van gratis groene stroom en een lagere energierekening
  • Belastingvoordeel (SDE++ of EIA)
  • Gratis subsidieaanvraag door PV-Projecten
  • Zakelijk leasen van zonnepanelen mogelijk
  • 25 jaar garantie op je zonnepanelen

Contact met PV-Projecten over energielabel C voor kantoren

Wil je meer weten over het behalen van energielabel C voor kantoren? We adviseren je graag op maat tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin kijken we specifiek naar wat we voor je bedrijf kunnen betekenen en welke financiële, duurzame én fiscale voordelen energielabel C je oplevert. Vul het contactformulier op de website in, of bel ons op 085 902 31 03. Je kunt ook een mail sturen naar info@pv-projecten.nl. Met PV-Projecten behaal je moeiteloos energielabel C voor kantoren.

Contact opnemen
We staan u direct te woord Liever direct een advies op maat? Bel +31 (0)85 9023 103