Zonnepanelen voor uw agrarische bedrijf : PV-Projecten B.V

Agrarisch

Het meeste rendement in de zomer

Bereken Besparing

  OFFERTE AANVRAGEN


  Stroomverbruik (KwH):
  Wij behandelen alleen aanvragen van boven de 30.000 KwH


  Verbruiktype:3x80 ampére of minderMeer dan 3x80 ampére

  • 25 jaar garantie op alle zonnepanelen
  • Gegarandeerde opbrengst
  • Actief in heel Nederland
  • Gratis subsidieaanvraag
  • Zakelijk leasen

  Als u op zoek bent naar manieren om uw agrarisch bedrijf te verduurzamen en kosten te besparen op energieverbruik, dan zijn zonnepanelen de perfecte keuze. In de landbouw leveren zonnepanelen betrouwbare energie. Bij PV-projecten weten we als geen ander hoe we zonnepanelen op uw schuren of stallen kunnen plaatsen, met als resultaat een aanzienlijke besparing op uw energierekening. 

   

  Waarom zijn zonnepanelen een slimme keuze voor agrarische ondernemers?

  Als agrarisch ondernemer bent u zich bewust van de uitdagingen en kosten die gepaard gaan met het runnen van een landbouwbedrijf. Energiekosten zijn een aanzienlijk deel van uw operationele kosten en kunnen aanzienlijk oplopen.

  Aanzienlijke besparing op de energierekening

  Zonnepanelen komen in beeld als een slimme keuze voor duurzame energieopwekking. Met zonnepanelen kunt u uw eigen energie produceren, wat resulteert in grote aanzienlijke besparingen op uw energierekening. Agrarische ondernemers hebben veelal een groot dakoppervlak beschikbaar. Hier kunnen zoveel zonnepanelen op geplaatst worden waardoor de energienota significant lager wordt. 

  Het meeste rendement in de zomer

  Gedurende het jaar is de energievraag hoog voor bijvoorbeeld ventilatie, melkkoeling, luchtwassers, robots etc. Zonnepanelen produceren het meest in de zomer. Laat dat nou het moment zijn van de hoogste energievraag bij veel agrarische bedrijven. Met zonnepanelen vangt u de hoge energievraag dus goed op.

  Voordelen van zonnepanelen voor uw agrarische bedrijf

  Het gebruik van zonnepanelen in de agrarische sector biedt talloze voordelen. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van zonnepanelen voor agrarische doeleinden:

  • Kostenbesparing: Agrarische bedrijven hebben vaak hoge energiekosten vanwege de behoefte aan verwarming, verlichting en koeling van gebouwen, evenals het gebruik van pompen en irrigatiesystemen.Door uw eigen energie te produceren met zonnepanelen kunt u veel besparen op uw energierekening. Dit kan leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen op de lange termijn, wat uw bedrijfsresultaat ten goede komt.
  • Duurzaamheid: Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke keuze voor energieopwekking. Ze produceren geen schadelijke emissies en verminderen uw ecologische voetafdruk. Door te kiezen voor zonnepanelen, draagt u bij aan een duurzamere toekomst voor de landbouwsector. 
  • Onafhankelijkheid: Met zonnepanelen wordt u minder afhankelijk van energieleveranciers en schommelende energieprijzen. U kunt uw eigen energie produceren en gebruiken, wat zorgt voor meer controle en flexibiliteit in uw energiebehoefte. 
  • Lange levensduur: Onze zonnepanelen hebben een lange levensduur en vereisen minimale onderhoudskosten. Dit maakt ze een duurzame investering op de lange termijn. U profiteert zelfs van 25 jaar garantie op onze zonnepanelen. 
  • Subsidies en fiscale voordelen: Voor agrariërs zijn er verschillende subsidies en belastingvoordelen toe te passen bij de aanschaf van zonnepanelen. Deze kunnen helpen de initiële kosten van zonnepanelen te verlagen en de terugverdientijd te verkorten, waardoor ze een aantrekkelijke investeringsoptie zijn voor agrarische bedrijven.

  Sectorspecialisme

  Bij PV-projecten vinden we het belangrijk dat we mee kunnen praten met de klant. Daarom hebben een aantal van onze adviseurs een achtergrond in de landbouw. We weten wat er in de sector speelt en zijn daardoor een waardevolle gesprekspartner. Hierdoor weten we als geen ander hoe we optimaal gebruik kunnen maken van uw schuren en stallen. We zijn onder andere gespecialiseerd in:

  • Akkerbouw
  • Pluimvee
  • Varkenshouderij
  • Melkveehouderij
  • Glastuinbouw

  Agrarische dakrenovatie

  Is het dak van uw stal, schuur of loods slecht of verouderd? Of wilt u af van de asbest? Een dakrenovatie is een duurzame investering. Met een nieuw dak ziet uw pand er verzorgd uit en kan het weer jarenlang mee. Indien gewenst geeft het vervangen van een dak mogelijkheden voor betere isolatie, temperatuurregeling, ventilatie en lichtinval. Ook geeft het de mogelijkheid om zonnepanelen op uw schuur of stal te laten plaatsen. We adviseren u graag hoe u het maximale kunt halen uit uw investering.

  Belastingvoordelen met subsidies voor agrarische bedrijven

  Er zijn verschillende subsidies en belastingvoordelen toe te passen bij de aanschaf van uw zonnepanelen. Zo kunt u gebruikmaken van de Energieinvesteringsaftrek (EIA), de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) en Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA). We zoeken graag voor u uit wat in uw situatie de mogelijkheden zijn. 

  SDE++ voor grootgebruikers

  Bent u een grootgebruiker in de agrarische sector? Dan mag u SDE++ aanvragen. Deze subsidie compenseert het verschil tussen de ‘goedkopere’ grijze stroom en ‘dure’ groene stroom. Wij hebben deze en andere subsidies aangevraagd voor veel ondernemers. Volgt u ook?

  Zonnepanelen van PV-Projecten

  Zijn zonnepanelen de perfecte investering voor uw agrarische bedrijf? Kies voor PV-projecten en profiteer dan van onze gegarandeerde opbrengst en 25 jaar garantie. We zijn actief in heel Nederland en realiseren graag optimaal rendement voor u. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hier uw gegevens achter. Heeft u zich al eens ingeschreven bij ons? Bel ons dan op 0859023103 en maak een afspraak!

   Meer informatie?

    OFFERTE AANVRAGEN


    Stroomverbruik (KwH):
    Wij behandelen alleen aanvragen van boven de 30.000 KwH


    Verbruiktype:3x80 ampére of minderMeer dan 3x80 ampére