Zonnepanelen voor de kalverhouderij - PV Projecten : PV Projecten

Zonnepanelen voor de kalverhouderij

 • 25 jaar garantie op alle zonnepanelen
 • Gegarandeerde opbrengst
 • Actief in heel Nederland
 • Gratis subsidieaanvraag
 • Zakelijk leasen

PV-Projecten: voor zonnepanelen in de kalverhouderij

Voor installatie van zonnepanelen in de kalverhouderij kun je terecht bij de specialisten van PV-Projecten BV. Je kunt je bij onze vakmensen laten adviseren over het kopen of leasen van hoogwaardige kwaliteit zonnepanelen op je kalverhouderij. Onze zonnepanelen zijn namelijk zeer geschikt voor gebruik in de agrarische sector en in kustgebieden. PV-projecten is expert op het gebied van zonnepanelen voor ondernemers in de kalverhouderij die graag bijdragen aan het vergroenen van onze leefomgeving. Wil je een offerte aanvragen of vrijblijvend informatie ontvangen over de mogelijkheden van het laten plaatsen van zonnepanelen op je kalverhouderij? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier op de website of bel ons direct.

Investeren in zonnepanelen voor kalverhouderij

Als kalverhouder heb je meestal een groot dakoppervlak op je bedrijf of loods beschikbaar om zoveel zonnepanelen te plaatsen dat de energienota significant lager wordt. Gedurende het hele jaar is de energievraag hoog voor bijvoorbeeld ventilatie, melkkoeling, luchtwassers, melkrobots enzovoorts. Zonnepanelen leveren de meeste zonne-energie in de zomerperiode met de meeste licht- en zonuren. Het is tevens de periode met de grootste vraag naar energie bij veel kalverhouderijen en andere agrarische bedrijven. De zonnepanelen voor agrarische bedrijven die wij leveren zijn van Canadian Solar. Deze zonnepanelen zijn uitvoerig succesvol getest, op hun weerbaarheid tegen ammoniak, zoute nevel en stuifzand door het Duitse DLG-instituut en TÜV-instituut. Ze hebben dus een zeer lange levensduur. En dat komt het rendement van de zonnepanelen bij een kalverhouderij of boerderij zeer ten goede.

Kalverhouderij, kiezen voor zonnepanelen van PV-Projecten

Bij PV-projecten vinden we het belangrijk dat we mee kunnen praten met de klant. Een aantal van onze adviseurs hebben een achtergrond in de agrarische sector. Dat zijn dus echte boerenjongens! Zij weten wat er in de kalverhouderij speelt en zijn daarmee een waardevolle gesprekspartner. Veel bedrijven met een kalverhouderij kiezen daarom voor de zonnepanelen van PV-Projecten.

Voordelen van zonnepanelen in de kalverhouderij

De voordelen:

 • Belastingvoordeel voor ondernemers in de agrarische sector (SDE++, KIA of EIA)
 • Gratis subsidieaanvraag door PV-Projecten
 • Direct het voordeel van gratis groene stroom en daarmee dus van een lagere energierekening
 • Gratis subsidieaanvraag door PV-Projecten
 • Agrarisch leasen van zonnepanelen mogelijk
 • 25 jaar garantie op je zonnepanelen

Meer weten over zonnepanelen voor je kalverhouderij

Wil je als kalverhouder meer weten over zonnepanelen op je agrarisch bedrijf? We adviseren je graag op maat tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin kijken we specifiek naar wat we voor je bedrijf kunnen betekenen en welke financiële, duurzame én fiscale voordelen onze zonnepanelen je opleveren. Vul het contactformulier op de website in, of bel ons op 085 902 31 03. Je kunt ook een mail sturen naar info@pv-projecten.nl. Voor zonnepanelen in de kalverhouderij ga je naar de specialisten van PV-Projecten.

  Offerte aanvragen


  Schatting stroomverbruik:


  Verbruiktype:3x80 ampére of minderMeer dan 3x80 ampére