Topkwaliteit zonnepanelen op loods - PV Projecten : PV Projecten

Topkwaliteit zonnepanelen op loods

 • 25 jaar garantie op alle zonnepanelen
 • Gegarandeerde opbrengst
 • Actief in heel Nederland
 • Gratis subsidieaanvraag
 • Zakelijk leasen

PV-Projecten: profiteer van de voordelen van zonnepanelen op je loods

Zoek je naar manieren om duurzaam te ondernemen? Met zonnepanelen op je loods komt die ambitie een forse stap dichterbij. Bij PV-Projecten BV kun je terecht voor het kopen van zonnepanelen of het leasen van zonnepanelen voor je loods. Wij zijn expert op het gebied van zonnepanelen voor bedrijven die écht stappen willen zetten en een steentje willen bijdragen aan het vergroenen van onze samenleving. Veel ondernemingen hebben een loods die voor zonnepanelen een groot dakoppervlak biedt om de energienota in korte tijd flink omlaag te brengen. Platte daken van een loods zijn uiterst geschikt voor zonnepanelen. Wil je een offerte aanvragen of vrijblijvend informatie ontvangen krijgen over het kopen of leasen van zonnepanelen op je loods? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier op de website of bel ons direct.

Zonnepanelen op je schuur kopen of leasen

Zonnepanelen op je schuur van PV-Projecten zijn goed voor een meer duurzame wereld, maar ze zijn vooral een rendabele investering voor je bedrijf! Steeds meer bedrijven schakelen met PV-Projecten om naar duurzame energie en installeren zonnepanelen op hun loods. Wij brengen als geen ander de verduurzaming van bedrijven in de praktijk. Wij ondersteunen Nederlandse bedrijven met slimme producten en diensten in het omschakelen naar groene energie. Bij ons kun je zonnepanelen voor je loods kopen of leasen. Heb je voldoende financiële middelen voor het kopen van zonnepanelen? Dan is dat altijd de beste keuze. Maar heb je net enkele investeringen gedaan en daardoor wat minder geld te besteden? Dan is het leasen van zonnepanelen voor je loods een ideale oplossing. Je hoeft dan niet te investeren, maar je profiteert wel van de voordelen van zelf opgewekte stroom met zonnepanelen.

Voordelen van zonnepanelen

Steeds meer ondernemers ontdekken de voordelen van het opwekken van duurzame energie voor hun bedrijf. We hebben de voordelen van zonnepanelen op je loods op een rijtje gezet:

 • Direct voordeel van gratis groene stroom en een lagere energierekening
 • Belastingvoordeel (SDE++ of EIA)
 • Gratis subsidieaanvraag door PV-Projecten
 • Gegarandeerde opbrengst
 • Zakelijk leasen van zonnepanelen op je loods mogelijk
 • 25 jaar garantie op je zonnepanelen

Contact met PV-Projecten voor zonnepanelen op loods

Wil je meer weten over het installeren van zonnepanelen op je loods, de belastingvoordelen en het rendement? Of wil je meer weten over het leasen van zonnepanelen. We adviseren je graag tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin kijken we specifiek naar wat we voor jou kunnen betekenen en welke financiële, duurzame én fiscale voordelen zonnepanelen op je loods je opleveren. Vul het contactformulier op de website in, of bel ons op 085 902 31 03. Je kunt ook een mail sturen naar info@pv-projecten.nl. Zonnepanelen op je loods? Ga daarvoor naar de experts van PV-Projecten.

  Offerte aanvragen


  Schatting stroomverbruik:


  Verbruiktype:3x80 ampére of minderMeer dan 3x80 ampére