PV PROJECTEN KENNISCENTRUM

Alles over zonnepanelen

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Wat zijn de beste zonnepanelen?

Voor bedrijven is het extra belangrijk dat zonnepaneleninstallaties van goede kwaliteit zijn. Er worden dan ook hoge eisen aan gesteld, want de bedrijfsvoering is natuurlijk geheel afhankelijk van een betrouwbare energievoorziening. Er moeten geen storingen optreden, er moet een snelle terugverdientijd zijn en bovendien: er moet voor u als ondernemer geen omkijken naar zijn. Dat begrijpen wij maar al te goed. We geven daarom tot wel 25 jaar lang garantie en bieden 24/7 monitoring van uw zonnepanelen. Zo kunt u er altijd op rekenen dat uw zonnepanelen een betrouwbare energiebron zijn voor uw bedrijf. We gebruiken vanzelfsprekend alleen materialen van de allerhoogste kwaliteit, zowel voor de PV-panelen, omvormers, bevestigingsmaterialen en kabels.

Er zijn veel verschillende soorten zonnepanelen op de markt. Wij bieden altijd een opbrengstgarantie en daarom werken wij alleen met bewezen kwalitatieve PV-panelen voor uw bedrijf. Wij plaatsen exclusief panelen van de merken Canadian Solar & JA Solar; twee topmerken die tot de beste zonnepanelenleveranciers ter wereld horen.

Na het plaatsen van de PV-panelen door onze zonnepaneleninstallateur houdt onze service nog niet op. PV-projecten is op afstand constant bezig met het monitoren van uw zonnepanelen. Mocht er een storing optreden of plotseling minder opbrengst zijn, dan kunnen wij direct handelen. Bijvoorbeeld door de Power Optimizers (op afstand) te resetten. Doordat wij digitaal en op afstand continu de kwaliteit en opbrengst bewaken, zijn er minder & kortere servicebezoeken nodig. Dat betekent een hogere uptime en voor u minder omkijken naar de zonnepaneleninstallatie van uw bedrijf.

TOP