Topkwaliteit zonnepanelen voor bedrijven - PV Projecten : PV Projecten

Topkwaliteit zonnepanelen voor bedrijven

 • 25 jaar garantie op alle zonnepanelen
 • Gegarandeerde opbrengst
 • Actief in heel Nederland
 • Gratis subsidieaanvraag
 • Zakelijk leasen

Profiteer bij PV-Projecten van de voordelen van zonne-energie

Met zonnepanelen op je bedrijf kun je duurzaam ondernemen. Bij PV-Projecten BV kun je terecht voor het kopen van zonnepanelen of het leasen van zonnepanelen van topmerken.
PV-Projecten is expert op het gebied van zonnepanelen voor bedrijven die écht stappen willen zetten en een steentje willen bijdragen aan het vergroenen van onze samenleving. Als onderneming heb je vaak een groot dakoppervlak beschikbaar om zoveel zonnepanelen op je bedrijf te plaatsen dat de energienota fors lager wordt. Wil je een offerte aanvragen of vrijblijvend informatie ontvangen over de mogelijkheden van het kopen of leasen van zonnepanelen voor je bedrijf? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier op de website of bel ons direct.

Zonnepanelen voor bedrijven: kopen of leasen?

Overstappen op zonnepanelen van PV-Projecten is goed voor een duurzamere wereld, maar het is ook een rendabele investering voor je bedrijf! Steeds meer bedrijven schakelen met PV-Projecten om naar duurzame energie en zonnepanelen.Wij brengen als geen ander de verduurzaming van bedrijven in de praktijk. Met slimme producten en diensten helpen we Nederlandse bedrijven omschakelen naar groene energie. Bij ons kun je als bedrijf zonnepanelen kopen of leasen. Heb je voldoende financiële middelen voor het kopen van zonnepanelen? Dan is dat altijd de beste keuze. Maar heb je net wat grote investeringen gedaan, de aankoop van een pand of een nieuwe loods ingericht, en daardoor wat minder te besteden? Dan is het leasen van zonnepanelen voor bedrijven een ideale oplossing. Je hoeft dan niet te investeren, maar je profiteert wel van de voordelen van zelf opgewekte stroom met zonnepanelen.

Voordelen van zonnepanelen voor je bedrijf

Steeds meer ondernemers ontdekken de voordelen van het opwekken van duurzame energie voor hun bedrijf. We hebben de voordelen van zonnepanelen op bedrijven hier op een rijtje gezet:

 • Direct voordeel van gratis groene stroom en een lagere energierekening
 • Belastingvoordeel (SDE++ of EIA)
 • Gratis subsidieaanvraag door PV-Projecten
 • Gegarandeerde opbrengst
 • Zakelijk leasen van zonnepanelen mogelijk
 • 25 jaar garantie op je zonnepanelen

Contact met PV-Projecten voor zonnepanelen

Wil je meer weten over zonnepanelen, de belastingvoordelen en het rendement? Of wil je meer weten over het leasen van zonnepanelen op je bedrijf. We adviseren je graag op maat tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin kijken we specifiek naar wat we voor jou kunnen betekenen en welke financiële, duurzame én fiscale voordelen zonnepanelen je opleveren. Vul het contactformulier op de website in, of bel ons op 085 902 31 03. Je kunt ook een mail sturen naar info@pv-projecten.nl. Bedrijven gaan voor zonnepanelen naar PV-Projecten.

  Offerte aanvragen


  Schatting stroomverbruik:


  Verbruiktype:3x80 ampére of minderMeer dan 3x80 ampére