Zakelijk zonnepanelen leasen - rendement zonder investering : PV-Projecten B.V

Zakelijk leasen

Bereken Besparing

  OFFERTE AANVRAGEN


  Stroomverbruik (KwH):
  Wij behandelen alleen aanvragen van boven de 30.000 KwH


  Verbruiktype:3x80 ampére of minderMeer dan 3x80 ampére

  • 25 jaar garantie op alle zonnepanelen
  • Gegarandeerde opbrengst
  • Actief in heel Nederland
  • Gratis subsidieaanvraag
  • Zakelijk leasen

  Heeft u als ondernemer weleens overwogen om zonnepanelen te leasen voor uw bedrijf? Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar leasen kan een uitstekende manier zijn om duurzame energie op te wekken zonder de hoge kosten van aankoop. Heeft u interesse in het zakelijk leasen van zonnepanelen? Bij PV-projecten is het mogelijk en helpen we u graag verder! 

  Zakelijk leasen: rendement zonder investering 

  Wanneer een ondernemer een geschikt dakoppervlak heeft en graag wilt profiteren van de financiële voordelen van groene stroom en de duurzame uitstraling, dan zijn zonnepanelen een hele goede optie. Zonnepanelen hebben een flink prijskaartje en niet elk bedrijf kan deze investering bekostigen. Zakelijk leasen is dan de oplossing.

  Zakelijk leasen is gebruikelijk 

  Zakelijk lenen en leasen is ontzettend gebruikelijk bij de aanschaf van grote zonnepanelen installaties. Veruit de meeste ondernemers die de voordelen van duurzame energie opwekken ontdekken, sluiten daar een lening of leasecontract voor af. De meeste bedrijven betalen niet met eigen geld voor hun zonnepanelen, de cash hebben ze namelijk nodig voor de bedrijfsvoering. Negen van de tien zonnepanelen installaties worden dus gefinancierd, meestal door de bank, maar soms ook door een tussenpartij.

  Wat zijn de voordelen van zonnepanelen zakelijk leasen?

  Wanneer u zakelijk zonnepanelen gaat leasen brengt dit verschillende voordelen met zich mee. Onder andere het hoge rendement halen zonder zelf te betalen is een voordeel. We hebben de overige voordelen voor u op een rijtje gezet: 

  • Niet investeren, wel besparen.
  • Direct profijt van gratis stroom en dus van een lagere energierekening.
  • Minder beslag op liquide middelen en flexibel blijven om snel te reageren op nieuwe omstandigheden.
  • In de meeste gevallen wordt u uiteindelijk alsnog eigenaar en heeft u de hele investering betaald.

  Die zonnestroominstallatie kan op uw dak gebouwd worden of op een leegstaand stuk grond. Hoe het leasen precies gaat, hangt onder andere af van uw dak en uw stroomverbruik. Neem daarom altijd eerst even contact met ons op om uw wensen te bespreken.

  Kosten en besparingen

  Met welke leaseperiode moet u rekening houden?

  Een leaseperiode op zonnepanelen is vaak 15 jaar. Net zo lang als de SDE+ subsidie loopt of bijvoorbeeld 10 jaar op een kleinverbruikaansluiting. Een gewone lening moet vaak sneller afbetaald worden. Bij zakelijk leasen heeft u dus meestal langer de tijd dan bij een zakelijke lening, en daarom heeft u bij lease ook lagere maandlasten dan bij een lening. Maak een afspraak en we vertellen u hier graag meer over.

  Geïnteresseerd in het zakelijk leasen van zonnepanelen? 

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op. Laat op deze pagina uw gegevens achter als deze nog niet bij ons bekend zijn. Heeft u zich al eens ingeschreven bij ons? Bel ons dan op 085 9023 103 en maak uw interesse kenbaar!

   

   Meer informatie?

    OFFERTE AANVRAGEN


    Stroomverbruik (KwH):
    Wij behandelen alleen aanvragen van boven de 30.000 KwH


    Verbruiktype:3x80 ampére of minderMeer dan 3x80 ampére