Realisatie - PV-Projecten B.V : PV-Projecten B.V

Realisatie

Bereken Besparing

  OFFERTE AANVRAGEN


  Stroomverbruik (KwH):
  Wij behandelen alleen aanvragen van boven de 30.000 KwH


  Verbruiktype:3x80 ampére of minderMeer dan 3x80 ampére

  • 25 jaar garantie op alle zonnepanelen
  • Gegarandeerde opbrengst
  • Actief in heel Nederland
  • Gratis subsidieaanvraag
  • Zakelijk leasen

  REALISATIE/PLAATSEN VAN PV-SYSTEMEN

  Na een zorgvuldige planning kan PV-projecten van start gaan met het installeren en plaatsen van uw zonnepanelen. Het grote moment is eindelijk daar: de PV-panelen komen op het dak van uw bedrijf te liggen. We begeleiden het hele proces en houden scherp in de gaten of alles soepel loopt en er geen onverwachte problemen opduiken. Wat doen we allemaal in deze fase van het traject?

  ZONNEPANELEN PLAATSEN

  PV-projecten is verantwoordelijk voor de plaatsing en installatie van zonnepanelen en de begeleiding van dat proces. Onze eigen zonnepaneleninstallateurs komen bij u langs, waardoor u korte lijntjes met ons heeft en er weinig risico’s op fouten zijn. Onze montageteams zijn zeer professioneel en hechten veel waarde aan veiligheid. Ook proberen zij tijdens het plaatsen van de zonnepanelen zo weinig mogelijk overlast te veroorzaken voor uw bedrijf, zodat de dagelijkse gang van zaken zo min mogelijk verstoord wordt.

  CONTROLE NA PLAATSEN PV-SYSTEMEN

  Na het installeren van de systemen controleren we of de realisatie goed verlopen is. Werkt alles naar behoren en is het systeem goed geïnstalleerd? We laten onze zonnepaneleninstallaties altijd een externe en onafhankelijke adviseur controleren. Zo krijgen wij én u nog extra bevestiging dat alles in orde is met de zonnepanelen voor uw bedrijf. Als de externe adviseur nog verbeterpunten tegenkomt, gaan we daar zo snel mogelijk mee aan de slag.

   OFFERTE AANVRAGEN


   Stroomverbruik (KwH):
   Wij behandelen alleen aanvragen van boven de 30.000 KwH


   Verbruiktype:3x80 ampére of minderMeer dan 3x80 ampére