PRIVACY- EN COOKIEVERKLARING

Privacy- en cookieverklaring

17 oktober 2019

Uw privacy is voor ons van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes en alleen voor de genoemde doeleinden gebruiken.

Wat we met uw informatie doen leggen we uit in deze privacyverklaring Heeft u vragen, of wilt u meer weten over wat we bijhouden, neem dan contact op met PV-projecten B.V.

Statistieken
Wij houden anonieme statistieken bij over het gebruik van onze website. Bijvoorbeeld met Google Analytics. Met deze statistieken verbeteren we onze website om zo alleen nog relevante informatie te laten zien of de gebruiksvriendelijkheid van onze website te verbeteren.

Naast anonieme statistieken verzamelen wij ook persoonsgegevens. Dat doen we uitsluitend met uw toestemming. Wij kunnen deze gegevens met elkaar combineren om meer over u te weten te komen. Wilt u niet dat wij deze gegevens gebruiken, dan kunt u dit altijd aan ons melden of de cookies weigeren.
Welke informatie wordt er verzameld?: uw naw gegevens, telefoonnummer, e-mailadres, naam van uw organisatie, branche, stroomverbruik per jaar, soort aansluiting, kale stroomprijs piek/normaal per kWh, kale stroomprijs dal per kWh, dakoppervlak.. We slaan deze gegevens op om een passend advies en offerte te kunnen maken. Deze gegevens worden pas verzameld wanneer u een van de formulieren op onze website invult en verstuurt. Wij bewaren deze informatie voor minimaal één jaar. Tenzij u ons verzoekt om deze gegevens te verwijderen.

Marketing uitingen
Wij houden u graag op de hoogte van onze diensten en producten. Dit doen wij onder andere door het delen van informatie via email of de telefoon. We houden hiervoor bij wat u al eerder heeft gelezen of aangevraagd, zodat u geen dubbele informatie ontvangt. U kunt hier altijd bezwaar tegen maken of u afmelden via de afmelding die in elke email te vinden is of door dit te vermelden in een telefonisch gesprek.

Het is mogelijk dat wij u gegevens ook gebruiken om feedback te vragen over onze communicatie, diensten of producten.

Advertenties
Onze website vertoont uitsluitend advertenties van onze eigen producten en diensten en dus niet van derden. Wij kijken of mensen deze interessant vinden, en gebruiken deze informatie om in de toekomst alleen nog maar relevante of interessante advertenties en aanbiedingen te doen.

Delen van gegevensWij verstrekken uw persoonsgegevens niet aan derde partijen zonder uw toestemming, tenzij dat nodig is om onze dienst uit te voeren of als wij daartoe wettelijk verplicht zijn.
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw gegevens kunnen krijgen. Dit is nodig om u te kunnen leveren wat u op onze website heeft aangevraagd. Denk aan een marketing bedrijf die ons helpt met het verbeteren van de website, advertenties maken of e-mails sturen. Deze bedrijven zijn verplicht om uw gegevens vertrouwelijk te behandelen.
We delen mogelijk bepaalde persoonsgegevens, bijv. e-mailadres, met partijen als Facebook of Linkedin voor het maken van doelgroepen voor onze advertenties. Hiermee kunnen wij u gerichte advertenties laten zien. Wilt u niet dat wij uw e-mail hiervoor gebruiken? Laat het ons weten via info@pv-projecten.nl.

Op onze website kunnen wij gebruik maken van social media buttons zodat bezoekers van onze website onze content makkelijk kunnen delen via social media. Het gaat om de volgende social media platforms:
• Facebook
• Linkedin
• Youtube
Deze social media websites kunnen uw persoonsgegevens verzamelen door middel van social media buttons. Wij adviseren om de privacyverklaring van de respectievelijke social media platforms door te nemen. Daarin leest u hoe zij omgaan met uw privacy.

Bewaartermijn
Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer u ons verzoekt om uw persoonsgegevens te verwijderen zullen wij deze gegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit ons database verwijderen.

Cookies
Onze online dienst gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Ook kunnen we zo zien wanneer u onze website weer bezoekt. We bewaren de cookies niet langer dan wettelijk voorgeschreven en strikt noodzakelijk voor de uitvoering van de doeleinden.
Wanneer u onze online dienst voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. En het verzoek om toestemming.

Het gaat om de volgende cookies:

  • Technische of functionele cookies: wij plaatsen functionele cookies om onze website goed te laten werken. Voor het plaatsen van deze cookies is wettelijk geen toestemming vereist. Het gaat om cookies die ervoor zorgen dat voorkeuren worden opgeslagen, informatie wordt onthouden wanneer u naar een andere subpagina gaat, inloggegevens worden opgeslagen, de website goed op uw beeldscherm wordt weergegeven, onthouden wordt of u toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies, misbruik kan worden opgespoord en gegevens worden onthouden voor een eventuele bestelprocedure.
  • Analytische cookies: wij maken gebruik van analytische cookies van Google Analytics, zodat Google ons inzicht kan geven in hoe onze website gebruikt wordt. Met deze informatie proberen wij onze website continue te verbeteren. Wij verzamelen uitsluitend anonieme informatie via Google Analytics en laten Google de IP-adressen anonimiseren. Dat betekent dat we u niet persoonlijk kunnen herleiden door middel van deze cookies. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google niet toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Echter, Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Meer informatie over de gegevensverwerking door Google Analytics kunt u vinden in de Privacy Policy van Google en in de Privacy Policy van Google Analytics.
  • Overige cookies: naast de functionele en analytische cookies gebruiken wij ook cookies van bedrijven als Facebook, Linkedin, ActiveCampaign, Hotjar, Convertflow. Deze cookies zorgen er onder andere voor dat u niet steeds dezelfde advertenties te zien krijgt, de advertenties die u van ons ziet op social media websites aansluiten op uw interesses, wij weten hoe effectief onze advertenties zijn en deze kunnen verbeteren. Deze cookies worden uitsluitend met uw toestemming geplaatst. Pas na uw akkoord worden deze cookies geplaatst.

Cookies verwijderen
Cookies hebben een houdbaarheidsdatum. Wanneer een houdbaarheidsdatum van een cookie verstreken is wordt deze cookie automatisch verwijderd. Je kunt de cookies op elk moment handmatig uitschakelen of verwijderen. Raadpleeg hiervoor hulpdocumentatie van uw browser. Bij de meeste browsers vind u deze optie onder de instellingen.

Beveiliging
Beveiliging van uw persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om u privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord
  • Wij zorgen dat alleen noodzakelijke personen toegang hebben tot persoonsgegevens
  • De gegevens worden na ontvangst opgeslagen in een apart, afgeschermd systeem
  • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen ( SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer u persoonsgegevens invoert

Wijzigingen in deze privacy- en cookieverklaring
Wanneer wij onze werkwijze met betrekking tot persoonsgegevens verwerking of cookiebeleid wijzigen moeten wij natuurlijk ook deze privacy- en cookieverklaring aanpassen. Kijk dus regelmatig of er nieuwe versies zijn

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt contact met ons opnemen, via info@pv-projecten.nl

U heeft de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van (verouderde) persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Geef duidelijk aan wie u bent, zodat we niet de verkeerde persoonsgegevens verwijderen.

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

PV- Projecten B.V.
Smidstraat 30, 6744 WT Ederveen
info@pv-projecten.nl
+31 (0)6 51 60 45 30

TOP