Planning - PV-Projecten B.V. : PV-Projecten B.V.

Planning

Bereken Besparing

  BEREKEN HOEVEEL U KUNT BESPAREN


  Stroomverbruik (KwH):
  Wij behandelen alleen aanvragen van boven de 50.000 KwH


  Verbruiktype:3x80 ampére of minderMeer dan 3x80 ampére

  • 25 jaar garantie op alle zonnepanelen
  • Gegarandeerde opbrengst
  • Actief in heel Nederland
  • Gratis subsidieaanvraag
  • Zakelijk leasen

  CONSTRUCTIEBEREKENING ZONNEPANELEN OP HET DAK

  Het technisch onderzoek in de adviesfase dient als input voor een ontwerp van de zonnepanelen op uw dak. Hierbij wordt ook een ballast- en hijsplan ontwikkeld. De berekeningen worden zorgvuldig gecalculeerd om een kwalitatief ontwerp te garanderen. Het eindproduct van deze berekening is de basis voor de volgende fase: realisatie van het zonnepanelentraject.

  PLANNING ZONNEPANELEN PLAATSEN

  Is uw dak in orde en het advies afgerond, dan kunnen de voorbereidingen voor realisatie getroffen worden. Op basis van uw wensen en de resultaten van het vooronderzoek, starten we het proces van inkoop, calculatie en inregelin

  MONITORING EN MARKETING

  Al tijdens de planningsfase starten we met het inregelen van een monitoringstool voor uw zakelijke zonnepanelen. U kunt daardoor vanaf het moment van installatie direct inzicht krijgen in de opbrengst van uw PV-installatie. Hiervoor krijgt u zelf toegang tot een digitaal monitoringprogramma, dat via een app op uw smartphone of via een PC altijd te bereiken is. Ook wij houden 24/7 in de gaten of de zonnepanelen het verwachte rendement leveren voor uw bedrijf, zodat we meteen kunnen bijsturen als er onverhoopt niet aan de verwachtingen wordt voldaan. Als extraatje gaan we in de planningsfase ook al aan de slag met marketinguitingen om uw bedrijf een groenere uitstraling te geven. Zo weet niet alleen ú dat uw bedrijf groen is, maar weten ook al uw klanten en connecties dat!

   BEREKEN HOEVEEL U KUNT BESPAREN


   Stroomverbruik (KwH):
   Wij behandelen alleen aanvragen van boven de 50.000 KwH


   Verbruiktype:3x80 ampére of minderMeer dan 3x80 ampére